Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 51 από johnanto Θέλω να πάω κάπου με μεγάλη ποικιλία μωρε.. Καλά, θα δω. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΚυρ 19 Σεπ 2010, 1:39 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 52 από MakisH Έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις; Θες ροζάκι πουά με γαλάζιο; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 19 Σεπ 2010, 1:44 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 53 από johnanto Μπα, μαύρο σκέτο. Λες να βρω; I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΚυρ 19 Σεπ 2010, 1:48 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 54 από kop3110 Παιδιά κάτι άσχετο με την συζήτηση..Γνωρίζει μήπως κάποιος αν έχουν βγει τα φοιτητικά πάσο?Γιατί όταν είχα πάει για την εγγραφή δεν υπήρχαν.. ΠαράθεσηΚυρ 19 Σεπ 2010, 10:25 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 55 από tim Συνήθως βγαίνουν την περίοδο των εγγραφών,οπότε να τα περιμένεις αρχές Οκτωβρίου! People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΚυρ 19 Σεπ 2010, 11:10 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 56 από kop3110 Κατάλαβα ευχαριστω για την απάντηση. ΠαράθεσηΚυρ 19 Σεπ 2010, 11:11 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 57 από MakisH Νομίζατε οτι φταίτε εσείς που δεν περνάτε μαθήματα; Όχι κύριοι! Άδικα ρίξανε το φταίξιμο πάνω σας! Ιδού η απάντηση: ======> Βοηθήστε στο forum! <====== Συνημμένα ΠαράθεσηΤρί 21 Σεπ 2010, 11:09 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 58 από johnanto Πραγματικά καταπληκτικό.. Που το βρήκες; Έχει την αιτιολόγηση και για άλλα θανάσιμα αμαρτήματα; I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΤρί 21 Σεπ 2010, 1:51 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 59 από MakisH Ετοιμάζομαι να φτιάξω τις διαφορετικές εκδοχές του προγράμματος μαθημάτων για το 5ο εξάμηνο, το οποίο απαιτεί 80 (ή έστω 32, με μια ομαδοποίηση) διαφορετικούς συνδυασμούς. Επειδή τα αντίστοιχα του 1ου και 3ου εξαμήνου δεν τα κατέβασε σχεδόν κανείς μέχρι τώρα, θέλω δήλωση ενδιαφέροντος τουλάχιστον ενός τριτοετή πριν αρχίσω...... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 08 Οκτ 2010, 9:48 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 60 από fotinit17 Θέλω εγώωωωωωω... "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΣάβ 09 Οκτ 2010, 12:12 am