Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 491 από KiritoShu Σήμερα Τετάρτη συνεχίζονται Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤετ 07 Ιαν 2015, 8:01 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 492 από AnastasiaN Χθες Σήμερα είναι η μέρα μετά την τελευταία μέρα!! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΤετ 07 Ιαν 2015, 6:57 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 493 από MakisH Κάποια στιγμή από την Τετάρτη και μετά θέλω να κάνω κάποιες τεχνικές εργασίες στο forum και θα χρειαστεί να μείνει κάτω για λίγο. Επειδή έχω χάσει λίγο επαφή με το πρόγραμμα της σχολής, πότε βολεύει ώστε να με βλαστιμήσετε το λιγότερο δυνατόν; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 03 Φεβ 2015, 1:19 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 494 από BrAVeSirRObin Παρασκευή μεσημέρι λογικά Μάκη ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 03 Φεβ 2015, 1:47 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 495 από MakisH Σήμερα πάντως μάλλον θα υπάρχει ολιγόλεπτο downtime (5-10 λεπτά) με το οποίο δεν θα έχω καμία σχέση! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 03 Φεβ 2015, 4:34 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 496 από KiritoShu Να είναι στο διάστημα πέντε με έξι και μισή παρακαλώ Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤρί 03 Φεβ 2015, 4:36 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 497 από MakisH ενημερώνουμε ότι εκτάκτως σήμερα Τρίτη 3/2/2015 μεταξύ 16:30μμ και 17:30μμ θα υπάρξει σύντομη διακοπή των υπηρεσιών (5 με 10 λεπτά) στο server που σας φιλοξενεί, προκειμένου να εξαλείψουμε ένα προσφάτως δημοσιοποιημένο σοβαρό κενό ασφαλείας. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 03 Φεβ 2015, 4:38 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 498 από BrAVeSirRObin Αυτή η σχολή όσο πάει και χειροτερεύει. Διοίκηση για πάντα ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤετ 04 Φεβ 2015, 1:34 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 499 από panos108 Κοιτά μετά την ασφάλεια η διοίκηση μου φαίνεται απίστευτη επιστήμη People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤετ 04 Φεβ 2015, 1:36 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 500 από BrAVeSirRObin Είμαι στο όριο να πάθω εξάρθρωση σαγονιού και ρήξη μινίσκου από αυτά που διαβάζω. Το limit βαρεμάρας έχει ξεπεραστεί από την Ασφάλεια κιόλας και η Διοίκηση συνεχίζει να συντηρεί αυτήν την άρρωστη κατάσταση πάνω από τα όρια αντοχής φοίτησης. Σκληρό ατσάλωμα αυτή η εξεταστική. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤετ 04 Φεβ 2015, 1:41 pm