Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

452
PeriklisP έγραψε:Πραγματικα ποτε δεν μου αρεσαν τα Digimon ως πλασματα, ειναι σαν ασχημα ποκεμον.
PERIKLESSSSS αν δεν έχεις διαβάσει/δει την ιστορία και μείνεις στη διαφημιση.....
από την άλλη τα Digimon έχουν αρχή/μέση/τέλος..τα pokemon δεν έχουν στορυ.
τα Digimon δείχνουν αξίες όπως θάρρος, φιλία, αξιοπιστία, ελπίδα...
δείχνουν ισότιμη σχέση μεταξύ παιδιού και digimon (λάθος σχέση οδηγεί πχ στον scullgreymon)... αντίθετα τα pokemon είναι σαν συλλογή... όπως το λένε είναι εκπαιδευτές (masters) με "δούλους".
Στα digimon έχει να κάνει με 2 (και περισσότερα) παράλληλα σύμπαντα ενώ στα pokemon απλά με τουρνουα και την ομάδα πύραυλο που ω τουτ θαύματος η μόνη φορα που την υπακουσαν τα ποκεμον τους ήταν όταν συνεργάστηκαν με τον Ash.

και όσο για το σχέδιο, η patamon, o tailmon, η angemon, η angewomon και πόσα άλλα έχουν πολύ ωραιότερο σχέδιο από τα pokemon. ειδικά από τη season 2 και μετά....

Μην προκαταβάλλεσαι λοιπόν εναντίον του πιο αγαπημένου μου anime ever (και franchise γενικότερα :P) απλά και μόνο επειδή το σταρ έδειξε πρώτα τα ποκεμον.... (και ναι, ακόμη κι εγώ που είμαι θανατικός θαυμαστής είχα κάνει την ίδια σκέψη πριν δω την ιστορία!)
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

453
Spoiler: show
madadayo έγραψε:
PeriklisP έγραψε:Πραγματικα ποτε δεν μου αρεσαν τα Digimon ως πλασματα, ειναι σαν ασχημα ποκεμον.
PERIKLESSSSS αν δεν έχεις διαβάσει/δει την ιστορία και μείνεις στη διαφημιση.....
από την άλλη τα Digimon έχουν αρχή/μέση/τέλος..τα pokemon δεν έχουν στορυ.
τα Digimon δείχνουν αξίες όπως θάρρος, φιλία, αξιοπιστία, ελπίδα...
δείχνουν ισότιμη σχέση μεταξύ παιδιού και digimon (λάθος σχέση οδηγεί πχ στον scullgreymon)... αντίθετα τα pokemon είναι σαν συλλογή... όπως το λένε είναι εκπαιδευτές (masters) με "δούλους".
Στα digimon έχει να κάνει με 2 (και περισσότερα) παράλληλα σύμπαντα ενώ στα pokemon απλά με τουρνουα και την ομάδα πύραυλο που ω τουτ θαύματος η μόνη φορα που την υπακουσαν τα ποκεμον τους ήταν όταν συνεργάστηκαν με τον Ash.

και όσο για το σχέδιο, η patamon, o tailmon, η angemon, η angewomon και πόσα άλλα έχουν πολύ ωραιότερο σχέδιο από τα pokemon. ειδικά από τη season 2 και μετά....

Μην προκαταβάλλεσαι λοιπόν εναντίον του πιο αγαπημένου μου anime ever (και franchise γενικότερα :P) απλά και μόνο επειδή το σταρ έδειξε πρώτα τα ποκεμον.... (και ναι, ακόμη κι εγώ που είμαι θανατικός θαυμαστής είχα κάνει την ίδια σκέψη πριν δω την ιστορία!)
Μια μικρή προσπάθεια να βελτιώσω την δικαιολογημένα κακή γνώμη για τα πόκεμον. Μίνι σειρά με την πραγματική ιστορία από το manga κι όχι αυτή που είχε το anime (2013).
Kuchiki Byakuya

454
Εικόνα
Προς ενίσχυση της υπεράσπισης των Pokemon. Aν και νομίζω είναι pointless η σύγκριση pokemon digimon... Δε γίνεται να συγκρίνεις ντομάτες με μελιτζάνες :bleh: (δλδ και τα 2 είναι φρούτα, αλλά δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, ούτε και με τα άλλα φρούτα, βασικά :tomato: )
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

455
@madadayo :T:
Ο Pikachu πόσα level είναι?Με τόσες μάχες θα έπρεπε να το έχει τερματίσει...
Αλλά...
Για όσους είναι φαν της μαγειρικής
Crucified Carrot Cake
"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk

456
@Madadayo: Δεν αμφισβητω την ανωτεροτητα της σειρας καθ'ολες τις αλλες πτυχες, αλλα διαολε, αυτα τα πλασματα ειναι απλα αντιαισθητικα!
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

459
Αναφερομουν λιγοτερο στις kawai πρωτες μορφες και περισσοτερο στις εξελιγμενες πχ Birdramon:
Εικόνα
Το οποιο μοιαζει λιγο σαν Moltres που το εχει πατησει φορτηγο νταλικα.
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy