Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 421 από MakisH elnino έγραψε:Αύριο λειτουργεί κανονικά η σχολή; Μαθήματα, γραμματεία; Γιατί όχι; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 25 Μαρ 2013, 10:46 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 422 από AnastasiaN Γιατί σε λίγο το περίεργο θα είναι να λειτουργεί Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΔευ 25 Μαρ 2013, 11:38 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 423 από elnino Γιατί την Παρασκευή ανέβηκα ανυποψίαστη στη σχολή για κάτι δουλειές και δεν υπήρχε ψυχή. Μετά είδα ότι έχει κατάληψη. Ε και ειπα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρη, μην ανέβω και αύριο τζάμπα!! ΠαράθεσηΔευ 25 Μαρ 2013, 11:53 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 424 από PeriklisP Αν το YouTube μου ζητησει ακομη μια φορα το πραγματικο μου ονομα, θα του καψω το σπιτι. In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠέμ 04 Απρ 2013, 9:31 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 425 από AnastasiaN Μαζί σου. Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 04 Απρ 2013, 10:08 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 426 από Σοφια Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Εύχομαι υγεία, ευτυχία κι ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας! ΠαράθεσηΚυρ 05 Μάιος 2013, 12:36 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 427 από fotinit17 Ξέρουμε γιατί οι πόρτες που οδηγούν στα πάρκινγκ ενώ το πρωί ήταν ανοικτές το μεσημέρι τις είχαν κλειδώσει;;;; Επρεπε να κάνουμε το γύρο της σχολής για να πάμε εκεί που είχαμε παρκάρει... "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΔευ 13 Μάιος 2013, 10:13 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 428 από madadayo ναι... εχει ανακοινωση οτι μεχρι τις 24/5 θα ειναι ανοιχτες μονο τεσσερις πορτες μετα τις 14:00 λόγω ελλειψης προσωπικου. ανεβαζω λινκ Για το διάστημα 10 - 24/5/2013, η πρόσβαση στο κτήριο της Σχολής Χημικών Μηχανικών, μετά τις 2:00 μμ, θα γίνεται από: * την κεντρική πόρτα (στο επίπεδο του θυρωρείου), *την πόρτα που είναι απέναντι από το κτήριο της Σχολής Ηλεκτρολόγων (στη πλευρά του κτηρίου Χημικών Μηχανικών με τα φωτοβολταϊκά πλαίσια), * την πόρτα που είναι στο επίπεδο του κυλικείου και *την πόρτα στα «νέα κτήρια» που είναι απέναντι από το πάρκινγκ δίπλα στο εστιατόριο. Διευκρινίζεται ότι από το πρωί μέχρι τις 2:00 μμ το κτήριο θα είναι προσβάσιμο από όλες τις πόρτες. Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 13 Μάιος 2013, 10:16 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 429 από MakisH Αφού το πάμε έτσι, μήπως ξέρει κανείς γιατί χθες το πρωί οι συρμοί του Μετρό στη γραμμή 3 σταματούσαν για κανένα 5λεπτο στους σταθμούς; edit: σήμερα το πρωί εννοούσα... Ήταν μεγάλη η μέρα...! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 13 Μάιος 2013, 10:25 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 430 από madadayo μη μου το θυμιζεις.... μαλλον περνουσαν απο μια γραμμη σε καποιο σημειο κ περιμενε ο ενας να περασει ο αλλος! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 14 Μάιος 2013, 11:26 am