Re: Chemicovision 411 από Σοφια Θα το πάμε σιγά σιγά άλλωστε είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε όλοι φωνούλες αηδονιού! ΠαράθεσηΔευ 27 Ιαν 2014, 11:04 pm
Re: Chemicovision 412 από maria93 Σοφια έγραψε:Θα το πάμε σιγά σιγά άλλωστε είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε όλοι φωνούλες αηδονιού! έτσι, έτσι Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΔευ 27 Ιαν 2014, 11:06 pm
Re: Chemicovision 413 από Xgal Και εγώ προτιμώ εσωτερικό χώρο..Το πως θα γίνει το καραόκε έχετε σκεφτεί; ΠαράθεσηΔευ 27 Ιαν 2014, 11:25 pm
Re: Chemicovision 414 από juliette22 Πάντως μαγαζί για καραόκε προτείνω το Mike's Irish bar στους Αμπελόκηπους 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΤρί 28 Ιαν 2014, 12:41 am
Re: Chemicovision 415 από Xgal Πάντως σε μαγαζί για καραόκε εγώ δεν βγάζω νότα...ξεχάστε το ΠαράθεσηΤρί 28 Ιαν 2014, 1:00 am
Re: Chemicovision 416 από maria93 Xgal έγραψε:Πάντως σε μαγαζί για καραόκε εγώ δεν βγάζω νότα...ξεχάστε το Ούτε εγώ. Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΤρί 28 Ιαν 2014, 5:55 pm
Re: Chemicovision 417 από maria93 Τελικά τι θα γίνει; Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΚυρ 02 Φεβ 2014, 11:30 pm
Re: Chemicovision 419 από maria93 Λες;; Προτείνω να πάμε σε αυτό στους Αμπελόκηπους που προτάθηκε παραπάνω(αρκετά παραπάνω) και να γίνει το εξής: Θα κάνουμε κάτι σαν "κλήρωση" ρε παιδί μου και όποιος(εντάξει ένας γιατί δεν το κόβω για πολλούς) που θα είναι ο άτυχος του τραβήγματος, θα μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές με τη φωνούλα του. Και ας το αφήσουμε εκεί το κομμάτι του καραόκε, γιατί δεν τραβάει. Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΔευ 03 Φεβ 2014, 12:43 am
Re: Chemicovision 420 από keiner Λοιπόν,προτείνω Chemicovision 2! Οι προτεινόμενοι κανόνες: Προτεινόμενος αριθμός παιχτών και γύρων:12(συζητήσιμο) Συμμετοχή δικαιούνται όσοι δεν είχαν συμμετάσχει στην πρώτη(κι αυτό συζητήσιμο) Ως προς το συντονισμό,2 εναλλακτικές 1)Υπάρχει συντονιστής όπως και στην 1 και διαχειρίζεται να πάντα(δε διατίθεμαι να αναλάβω αυτόν το ρόλο ) 2)Σε κάθε γύρο θα υπάρχει παίχτης/υπεύθυνος γύρου,ο οποίος θα επιλέγει το θέμα.Οι άλλοι παίχτες του στέλνουν συμμετοχές και αυτός τις δημοσιεύει.Ο ίδιος δε δικαιούται δικαίωμα συμμετοχής(λόγω του αβαντάζ της επιλογής του θέματος,αλλά κι αυτό είναι συζητήσιμο)αλλά μπορεί να ψηφίσει. Ψηφοφορία... Ο καθένα ψηφίζει όπως και στον προηγούμενο γύρο(και το κοινό) δημόσια και 2α)ο κάθε παίκτης μετράει τις ψήφους του(εδώ ποντάρουμε στην ειλικρίνεια του καθενός)και στέλνει το αποτέλεσμα στον υπεύθυνο γύρου που δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα. 2β)ο υπεύθυνος γύρου είναι υπεύθυνος για την καταμέτρηση των ψήφων. Η σειρά των υπευθύνων γύρου είναι αυτή με την οποία θα δηλώσουν συμμετοχή. Χρονικό περιθώριο αποστολής συμμετοχής:3 ημέρες(συζητήσιμο) Χρονικό περιθώριο ψηφοφορίας:3 ημέρες(συζητήσιμο) Αν ενδιαφέρεστε,βοηθήστε στην (συν)διαμόρφωση των κανόνων! Αυτά... Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι... "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΠέμ 13 Μαρ 2014, 9:16 pm