Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

401
Oμάδα φοιτητών του CERN αποφάσισε να δημιουργήσει ταινία ζόμπι τα οποία δημηιουργήθηκαν μετά από ατύχημα στον LHC!!! Και ήταν δημιουργία της επαφής ανθρώπων και μποζονίων!!! Αν και δεν έχω δει την ταινιούλα, μου φάνηκε πολύ αστείο το όλο concept οπότε παραθέτω το λινκ...
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

404
In other news, το YouTube έχει αρχίσει να πιέζει τους χρήστες του να χρησιμοποιούν το "πραγματικό"(ή του G+ οταν αυτο υπαρχει) τους όνομα προς αντιμετώπιση των τρολλων και των σπαμμερ.
Προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ η ιδέα! Εσείς, τι έχετε να πείτε;
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

405
Κι εμένα από όταν ξεκίνησε να ενοποιεί τις υπηρεσίες κάπου με πείραξε. Προτιμώ γενικώς στο e-mail να έχω τα προσωπικά στοιχεία μου και στις υπόλοιπες υπηρεσίες προτιμώ κάτι πιο ανώνυμο. Όχι για να "κάνω ό,τι μου κατέβει" απλώς δεν βρίσκω λόγο να είναι ενοποιημένα και επώνυμα. Η Google είχε δεχτεί πολλές επικρίσεις σχετικά και ήταν και ένας λόγος που είχα αρχίσει να ψάχνω εναλλακτικές. Αλλά η αλήθεια είναι πως το gmail είναι εξαιρετικό (και επίσης δύσκολα αλλάζεις διεύθυνση mail...), ενώ και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Google έχουν διαδοθεί τόσο πολύ που πλέον φαίνεσαι "γραφικός" αν δεν τις χρησιμοποιείς.