Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 401 από madadayo Oμάδα φοιτητών του CERN αποφάσισε να δημιουργήσει ταινία ζόμπι τα οποία δημηιουργήθηκαν μετά από ατύχημα στον LHC!!! Και ήταν δημιουργία της επαφής ανθρώπων και μποζονίων!!! Αν και δεν έχω δει την ταινιούλα, μου φάνηκε πολύ αστείο το όλο concept οπότε παραθέτω το λινκ... [ Βίντεο στο YouTube ] Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 18 Δεκ 2012, 12:00 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 402 από rovetwold Στο youtube ,έχει σήμερα σαν λογότυπο τον rapper PSY με το Gangnam Style. ΠαράθεσηΤρί 18 Δεκ 2012, 8:20 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 403 από fotinit17 "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 20 Δεκ 2012, 1:21 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 404 από PeriklisP In other news, το YouTube έχει αρχίσει να πιέζει τους χρήστες του να χρησιμοποιούν το "πραγματικό"(ή του G+ οταν αυτο υπαρχει) τους όνομα προς αντιμετώπιση των τρολλων και των σπαμμερ. Προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ η ιδέα! Εσείς, τι έχετε να πείτε; In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤετ 26 Δεκ 2012, 8:34 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 405 από MakisH Κι εμένα από όταν ξεκίνησε να ενοποιεί τις υπηρεσίες κάπου με πείραξε. Προτιμώ γενικώς στο e-mail να έχω τα προσωπικά στοιχεία μου και στις υπόλοιπες υπηρεσίες προτιμώ κάτι πιο ανώνυμο. Όχι για να "κάνω ό,τι μου κατέβει" απλώς δεν βρίσκω λόγο να είναι ενοποιημένα και επώνυμα. Η Google είχε δεχτεί πολλές επικρίσεις σχετικά και ήταν και ένας λόγος που είχα αρχίσει να ψάχνω εναλλακτικές. Αλλά η αλήθεια είναι πως το gmail είναι εξαιρετικό (και επίσης δύσκολα αλλάζεις διεύθυνση mail...), ενώ και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Google έχουν διαδοθεί τόσο πολύ που πλέον φαίνεσαι "γραφικός" αν δεν τις χρησιμοποιείς. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 26 Δεκ 2012, 10:11 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 406 από madadayo moi aussi!!! Γιατι και εμενα δε μ αρεσει να τα συνδεω ολα! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠαρ 28 Δεκ 2012, 12:30 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 407 από panos108 http://www.koutipandoras.gr/?p=30679 People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠαρ 28 Δεκ 2012, 2:26 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 408 από MakisH Χιονίιιιιιζειιι!!!! http://www.meteo.ntua.gr/g/current/ ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 08 Ιαν 2013, 8:32 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 409 από madadayo με πρόλαβες....το εμπ ειναι πασπαλισμενο με χιονι!!! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 08 Ιαν 2013, 8:53 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 410 από MakisH Να τα και τα ντοκουμέντα από το χιονισμένο ΕΜΠ σήμερα! [ Βίντεο στο YouTube ] ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 08 Ιαν 2013, 8:00 pm