Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής

41
Χαχαχα...τα manga ξεκινάνε αθώα και μετά γίνονται εθισμος. Το καλύτερο στο διάστημα που δεν έχεις τι να κάνεις (αν είναι εξεταστικη) είναι υπνος και ταινίες. Γνώμη μου πάντα και μιλάω εκ πείρας 7ο έτος και...ακόμα διαβάζω manga :whistle:
この危うげな世界さえ
越えてゆけると 信じるだけ
あなたと

42
Την προηγούμενη βδομάδα ξέχασα τον κωδικό ΑΤΜ για την τράπεζα, σήμερα ξέχασα το ΡΙΝ του κινητού μου με αποτέλεσμα παραλίγο να το κλειδώσω και στο καπάκι ξέχασα τον κωδικό έναρξης των Windows (μπήκα σε Linux και ηρέμησα :razz: ).

Και ΟΛΑ αυτά σε περίοδο εξεταστικής, τυχαίο??? :nuke:
"I went numb when I learned to see..."

43
@fotini17: ασε και γω σημερα αντι να αναψω το φουρνο αναψα το ματι της κουζινας φωτια θα επαιρνα και τις προαλλες κλειδωθηκα εξω απο το σπιτι με το κλειδι πισω απο την πορτα και φωναξα κλειδαρα... :) σε νιωθω λοιπον φιλη μου!!!! :) :)

44
Βαριέσαι να διαβάσεις, αλλά σε μερικά μαθήματα οι δάσκαλοί σου προσπάθησαν τόσο πολύ όλη τη χρονιά να σου μάθουν 5 πράγματα, που λες "ας προσπαθήσω κι εγώ έστω αυτές τις λίγες τελευταίες μέρες"...

45
Θα συμφωνήσω με τη ρομαντική σου προσέγγιση,δυστυχώς όμως λίγοι είναι οι δάσκαλοι.Οι περισσότεροι καθηγητές είναι,όπως λέει και μια ψυχή,νταραβερτζήδες και εργολάβοι,που κάθε άλλο παρά σου δίνουν κίνητρο και σε εμπνέουν να διαβάσεις...
"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk

46
Ξέρεις τι σκεφτόμουν ρε συ keiner πρόσφατα; Έχω διανύσει τα 7 πρώτα εξάμηνα της σχολής και προσπαθούσα να μετρήσω τους ανθρώπους που δείχνουν καλή διάθεση και αληθινή προσπάθεια και τους ανθρώπους που σε κάνουν να βαριέσαι (στην καλύτερη περίπτωση). Πράγματι, οι δεύτεροι φαίνεται να βγαίνουν περισσότεροι, πολύ περισσότεροι. Όμως τους περισσότερους τους έχω ξεχάσει, ενώ τους "δασκάλους" τους θυμάμαι κάθε τόσο και τους χαίρομαι! Αυτοί σε κάνουν να θες να προσπαθείς για το κάθε τι και όχι αυτός που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να πατάει το "next" και να λέει μια κασέτα σε ωράριο δημοσίου υπαλλήλου...

spoiler: ευτυχώς σε μεγαλύτερα εξάμηνα συναντάς, νομίζω, περισσότερους "δασκάλους"!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, εκτός από τους καθηγητές, υπάρχουν και πολλοί μεταπτυχιακοί κτλ που τους θυμάσαι ιδιαίτερα ευχάριστα, καθώς έχουν πραγματικά προσπαθήσει! Θα έλεγα ευχαρίστως μερικά ονόματα, αλλά φοβάμαι μην αφήσω απ' έξω κατά λάθος κάποιους που δεν πρέπει να ξεχάσω. Όλοι μας όμως τους ξέρουμε!

48
evandr έγραψε:Παιδιά έχετε ακούσει τπτ για την εαρινή εξεταστική ποτέ θα γίνει;
Αν είναι διπλή; Αν θα γίνει πτυχιακή κτλ;
1. Διπλή YES
2. Θα δωθεί έμφαση στο πρόγραμμα για να τελειώσουν πρώτοι όσοι δεν χρωστάνε (προτεραιότητα στα μαθήματα τρέχοντων άρτιων εξαμήνων και μετά τα μαθήματα περιττών εξαμήνων)
3. Για την πτυχιακή δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω YES
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''