Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 41 από panos108 (shy) People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΣάβ 01 Αύγ 2015, 7:15 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 42 από Σοφια Και να έχει πάρει όλα τα μαθήματα η Μάγδα!!! Θέλω να γυρίσει ο χρόνος πίσω στις διακοπές μου!!! ΠαράθεσηΚυρ 02 Αύγ 2015, 11:48 am
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 43 από panos108 Και να πρεπει να διαβάζεις για την εξεταστικη Θέλω να φύγουν οι κακοί καθηγητές μια και καλή από τη σχολή People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΚυρ 02 Αύγ 2015, 12:33 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 44 από KiritoShu Και να έρθουν ακόμα χειρότεροι... (δε θέλω να το φαντάζομαι αυτό το ενδεχόμενο, ειλικρινα) Θέλω οι παραλίες της Αττικής να ήταν πιο καθαρές Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΚυρ 02 Αύγ 2015, 12:51 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 45 από AnastasiaN Και να μέναν όλοι στην Αθήνα το καλοκαίρι! Θέλω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο δωρεάν Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΚυρ 02 Αύγ 2015, 1:00 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 46 από panos108 Και να έχουμε παγκόσμιο πόλεμο Θέλω τζαμπα βενζινι People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΚυρ 02 Αύγ 2015, 1:30 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 47 από MakisH Και όσο βενζίνι και να βάζεις να στο καίει ένα κακό τζίνι! Θέλω να σας δω, μου λείψατε! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 02 Αύγ 2015, 4:39 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 48 από Engegen Και αφού έρθεις σου λείπουν αυτοί με τους οποίους είσαι τώρα, είναι φαύλος κύκλος, δεν υπάρχει ελπίδα. Θέλω καινούργιο ΜΠΡΑΦ! ΠαράθεσηΚυρ 02 Αύγ 2015, 8:37 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 49 από KiritoShu και να τα εκφωνεί η κοπελιά που έχει το bitch party στο comedy lab Θέλω μια βόλτα στην Πλάκα με καλή παρέα που να μην γκρινιάζει για το περπάτημα Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΚυρ 02 Αύγ 2015, 10:03 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 50 από Papajim202 και να ειναι σε αναπηρικα καροτσακια λογω σκληρυνσης κατα Πλακας... Θελω να παω διακοπες στη Σκωτια “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΔευ 03 Αύγ 2015, 1:48 am