Re: Chemicovision

41
Θα λέγα να γίνει κρυφή η ψηφοφορία ώστε να μην επηρεάζεται καποιος απο τις ψήφους καποιου άλλου!
Αλλά αν θέλετε να το αφήσετε και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα

42
παίκτης 1: 8 σε σκέφτομαι στη θέση του αοιδού με άλλου είδους εξοπλισμό!!!
παίκτης 2: 10 πολύ εξωτικά φωνητικά
παίκτης 3: 5 πολύ ωραία μουσική
παίκτης 4: 4
παίκτης 5: 3
παίκτης 6: 2
παίκτης 7: -
παίκτης 8: 12 πρώτη φορά παρατηρώ τους στίχους όμως
παίκτης 9: 7 για τον σαρκασμό
παίκτης 10: 1
παίκτης 11: 6 θα ήταν τέλειο αν δεν είχε τόοοοοοσο hot περιεχόμενο
παίκτης 12: 0 δεν είναι εύκολο να εκτιμηθεί απ' την οθόνη

43
Κανονικά θα ανέβαζα την unplugged εκδοχή αλλά επειδή τις μέρες εκείνες δεν είχα pc έστειλα απλώς τίτλο και τραγούδι από φόβο μήπως δεν προλάβω καν να στείλω συμμετοχή.

p.s.και εγώ το ίδιο σκέφτηκα alkinoos όταν το είδα ανεβασμένο, αλλά αφού δε διευκρίνισα το unplugged.... :bb:
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone

44
don't apologize maria93!!! Για την ακρίβεια δεν μου αρέσει το στιχουργικό περιεχόμενο! Αυτά που δείχνει το videoclip είναι απλώς μια πιστή αναπαράσταση των στίχων! Το είχα ακούσει πριν καιρό και γενικά μου αρέσει η μελωδία και ο τρόπος που το τραγουδάει ο νεαρός αλλά, όπως φαντάζεσαι, δεν είχα ακούσει τι λέει! Αν δεν ήταν τόσο kinky για τα γούστα μου θα είχε το 12άρι μου!! Φυσικά κανένα πρόβλημα! Καλή συνέχεια....!!! :)

45
Για μεγαλύτερη αμεροληψία,Θα πρότεινα οι συμμετοχές να είναι επίσης ανώνυμες...(παίκτης 1,παίκτης 2 κτλ χωρίς τα ονόματα των συμμετεχόντων)
Επίσης,μπορούμε να στέλνουμε τη βαθμολογία στο συντονιστή και να ανακοινώνει απλά την τελική βαθμολογία...

παίκτης 1: 7
παίκτης 2: 6
παίκτης 3: 12
παίκτης 4: 4
παίκτης 5: -
4παίκτης 6: 5
παίκτης 7: 1
παίκτης 8: 10
παίκτης 9: 2
παίκτης 10: 8
παίκτης 11: 3
παίκτης 12: 0
"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk

46
Θα συσκευθώ με τον εαυτό μου την πρόταση περί πλήρους ανωνυμίας και θα σας ενημερώσω στην αρχή του επόμενου γύρου... Άντε να παραδώσουν βαθμολογία και οι 2 εναπομείναντες τώρα :bigbeer:
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

47
Ωχ, εμένα περιμένετε, ε; Λοιπόν:

12 points go to..... alkinoos (#7)! - έχει καμιά σχέση με το soundtrack της ταινίας Safe Sex (1999);
10 points go to..... Keiner (#5) - μ'αρέσει!
8 points go to...... griega (#10) - ωραίο βιντεοκλίπ! Το 'χει για *vision!
7 points go to...... panos108 (#9) - καγκούρ, αλλά μ'αρέσει!
6 points go to...... Overspark (#2) - ωραίο, αλλά ήταν η εναλλακτική μου επιλογή για συμμετοχή. Κλέφτη!
5 points go to...... PeriklisP (#8) - πολύ ωραίο, αλλά λιγάκι "πεσμένο" για αυτό που θα ήθελα τώρα.
4 points go to...... maria93 (#11) - ωραία κιθάρα, φωνή και videoclip, λίγο downιάρικο όμως
3 points go to...... Xgal (#4) - μου αρέσουν πολύ τα metal με τέτοια φωνή!
2 points go to...... MaHaHoU (#3) - παρότι ωραίο για το είδος του, δεν στέλνεις τόοοοοοσο πεσμένο κομμάτι σε *vision! (είπε ο μουσικοκριτικός του talent show)
1 point goes to..... DionisisB (#6) - έχει ένα ρυθμό, αλλά δεν μου έβγαλε κάτι ιδιαίτερο... sorry!
0 point go to....... thanasious (ρε κλαρίνο τι είναι αυτά; :P )

Κατά τα άλλα προτείνω ανώνυμες συμμετοχές αλλά βαθμολογίες στο topic. Αφ' ενός μεν θα πρήξουμε τον KiritoShu αν του τα στέλνουμε, αφ' ετέρου θα έχει πιο πολλή "δράση" αν τα γράφουμε εδώ :P

49
Το 9 δεν υφίσταται ως βαθμολογία... άρα, να υποθέσω ότι χαμηλώνεις όλες τις συμμετοχές (εκτός από αυτή που έχεις βαλει 12 και αυτή που έχεις βάλει 10) κατά ένα βαθμό;
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

50
MakisH έγραψε: Κατά τα άλλα προτείνω ανώνυμες συμμετοχές αλλά βαθμολογίες στο topic. Αφ' ενός μεν θα πρήξουμε τον KiritoShu αν του τα στέλνουμε, αφ' ετέρου θα έχει πιο πολλή "δράση" αν τα γράφουμε εδώ :P
Πως ακριβώς θα ψηφίζεις χωρίς να φαίνετε το δικό σου, εφόσον δεν το ψηφίζεις ρε μάκη?