Re: Ας γνωριστούμε!

41
Θα δείξει... Τις πρώτες μέρες είναι ιδιαίτερα ρευστές οι παρέες οπότε γνωρίστε όσους περισσότερους μπορείτε μέχρι να κατασταλάξετε σε μια παρέα που να ταιριάζετε.

Πάντως ξέρετε ήδη τα μικρά κάποιων από εδώ μέσα, οπότε ξέρετε ότι δεν πάτε εντελώς στα τυφλά τις πρώτες μέρες... Εγώ δεν ήξερα κανέναν όταν ήρθα. :) (ήρθα από επαρχία)

43
Να 'στε καλά πάντως βρε παιδιά... Με συγκινήσατε που μπήκατε τόσο δυναμικά εδώ μέσα... (και στη σχολή και στο forum) Όταν ξεκινήσαμε με το forum δεν σκεφτόμουν ότι θα μάζευε τόσο ορεξάτο κόσμο... Συνεχίστε έτσι! :)

Άντε για ύπνο όμως τώρα γιατί από αύριο "χτυπάει κουδούνι" και πάλι :P

47
Βασικά, είχα ανακαλύψει το forum πριν λίγες μέρες και το παρακολουθούσα για να αρχίσω να εξοικειώνομαι, απλά πήρα απόψε την απόφαση να εγγραφώ...
Σχετικά με την μουσική, με κάνατε να νιώσω καλύτερα. Έχω μουσικά ερεθίσματα και έχω γυρίσει όλα τα Ψαχνά (το χωριό μου το οποίο εμείς οι Ψαχνιώτες επιμένουμε να το θεωρούμε κωμόπολη..) για να πω τα κάλαντα! Θα ήθελα και εγώ πολύ να μάθω κιθάρα, αν και φοβάμαι ότι θα μεινω στο "θα"..
(καταραμένη τηλεόραση, μεχρι να ολοκληρωσω αυτό που είχα αρχίσει να γράφω έχω βγει εντελώς εκτός θέματος...)
Λοιπόν, εγώ ακολουθώ τη συμβουλή του Μακη και σας καληνυχτίζω γιατί με περιμένει αγριο πρωινό ξύπνημα..(στις 6.. ιουυυ..)
"Sometimes I wish I was just a cloud, floating along."

48
johnanto έγραψε:Έγω για τον εαυτό μου θέλω να παίζω, δεν νομίζω ότι έχω ταλέντο για μπάντα. Κι είμαι και λίγο αντικοινωνικός. :D Εννοείται πως κάνω (σχετικά) πλάκα. Πάντως πολλοί πρωτοετείς μαζευτήκαμε. Λες να γνωριστούμε κανονικά ή θα μείνουμε στην επαφή στο φόρουμ και στις τυπικότητες;

Σε ευχαριστω για το καλοσωρισμα!
πιστευω πως ολοι θα γνωριστουμε κανονικα -εξαλλου στο ιδιο τμημα ειμαστε- και ο καθενας μας θα βρει ανθρωπους να του ταιριαζουν
[ειμαι και εγω λιγο αντικοινωνικη να σου πω την αληθεια (: ]

49
Ξύπνησα να πάω κι εγώ αγιασμό για πλάκα αλλά και για να ανιχνεύσω την χημικό μηχανικό από το σχολείο μου γιατί δεν την ξέρω. :) Ελπίζω οι αντικοινωνικοί να μαζευτούμε. Κάπου ήσυχα και χωρίς πολλούς ανθρώπους. :lol:
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years

50
Καλησπέρα και από μένα, καιρό είχα να φανώ!! Λοιπόν,
@johnanto: Μην ανησυχείς, οπωσδήποτε θα γνωρίσεις τα άτομα με τα οποία μιλάς στο forum. Ο πληθυσμός σε κάθε έτος είναι σχετικά μικρός(-150 άτομα) συγκριτικά με άλλες σχολές. Και αν σκεφτείς ότι τον 1ο μήνα πατάνε όλοι στις παραδόσεις, κάτι από περιέργεια, κάτι επιδή είναι ψαρωμένοι....τότε θα καταλάβεις ότι γρήγορα θα μάθεις ονόματα και ακόμα πιο γρήγορα θα ξεχωρίζεις φάτσες.
@ anyone: Λοιπόν απευθύνομαι στον πρωτοετή που ήρθε από Καργάκου αλλά δεν ξέρω το όνομα του. Κι εγώ εκεί τελείωσα(κ είμαι κ περήφανη κιόλας!!) κ οφείλω να πω συγχαρητήρια για την επιτυχία σου! Αν χρειαστείς βοήθεια είμαι πρόθυμη να στη δώσω(έχεις ένα αβαντάζ λόγω κοινών καταβολών;)), και μην αγχώνεσαι: η βοήθειά μου δε συνδέεται με κομματικά οφέλη. Από την καλή μου την καρδιά προσφέρομαι!!

Υ.Γ. Μεταξύ μας αμφιβάλλω αν θα καταφέρω κάτι από αυτό το post, αλλά για να μη λέω ότι δεν προσπάθησα. Α, και οι υπόλοιποι 1οετείς είστε καλοδεχούμενοι:)
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα