Re: Game of Thrones Discussion (SPOILERS!)

41
keep Ghost close to you....

όχι.... μπορεί να μην είναι και η καλύτερη Red Priest ούτε η πιο δυνατή... ούτε να καταλαβαίνει τι βλέπει στις φλόγες....
αλλά έκανε πολλά....

μια χαρά είναι.... δεν είναι όπως λέει ο Davos... απλά σκέφτεται με άλλον τρόπο...
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

42
madadayo έγραψε:μπορεί να μην είναι και η καλύτερη Red Priest ούτε η πιο δυνατή... ούτε να καταλαβαίνει τι βλέπει στις φλόγες....
Καλά δεν κρίνω από αυτό, έτσι κι αλλιώς μάλλον ήταν δικό της θέμα.(Πήγε να την πνίξει αν θυμάμαι καλά ο πολυαγαπημένος νομίζοντας ότι τον κορόιδεψε όταν αυτός ηττήθηκε στο πεδίο της μάχης.Ωστόσο αυτή ήταν ειλικρινής, απλά δεν "είδε" καλά.What the hell...αυτά έχει η ζωή :razz: )
Το θέμα ότι σκότωσε τον αδερφό του Stannis(με τη συγκατάθεση του Stannis δε λέω) για να βοηθήσει στην ανέλιξή του(και να τα συνέπειαν της δικής της χωρίς δισταγμό;
Εντάξει, δεν ήταν και ο αποθανών άγιος, αλλά αυτό δεν κάνει τη δολοφονία του δίκαιη.
Τέλος νομίζω ότι χρησιμοποιεί τον Stannis γεμίζοντας το μυαλό του με θρησκευτικές πλάνες και τρέφει τον εγωισμό και την φιλοδοξία του για δύναμη και εξουσία, χωρίς να έχει πραγματικά αισθήματα για εκείνον.
(Δε θέλω να πιστέψω πως πιστεύει όσα του αραδιάζει. A little too much to swallow)
Είναι πονηρή και άκαρδη, θα μείνω με την άποψη που έχει ο Davos σόρρυ :razz:
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone

43
Εγω γενικα καταλαβαινω οτι η Mellisandre ειναι τοσο πεπεισμενη οτι ο Stannis ειναι ο Azor Ahai σε τετοιο βαθμο που θολωνει πληρως την κριση της...
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

44
PeriklisP έγραψε:Εγω γενικα καταλαβαινω οτι η Mellisandre ειναι τοσο πεπεισμενη οτι ο Stannis ειναι ο Azor Ahai σε τετοιο βαθμο που θολωνει πληρως την κριση της...
Οπότε πέρα από απίστευτα ιδιοτελής(μη μου πεις ότι δεν ωφελήθηκε από τις καταστάσεις) είναι και λιιιιιιιιιιιίγο αλλοπαρμένη......κάτι σε σέχτα μου θυμίζει η όλη κατάσταση με την Mellisandre.
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone

46
PeriklisP έγραψε:
maria93 έγραψε: Οπότε πέρα από απίστευτα ιδιοτελής(μη μου πεις ότι δεν ωφελήθηκε από τις καταστάσεις)
Τι; :hm:
Για ποιο από όλα; :razz: ότι συμφέρει τον Stannis, συμφέρει κι εκείνη. Θες συγκεκριμένα; :baby:
-William Shenstone

48
PeriklisP έγραψε: μην τα πεταμε ετσι!
χμμμ.....
Αν ζούσε ο αδερφός του Stannis ίσως ο Stannis να μην τα κατάφερνε στο τέλος. Ακόμα κι αν δεν σκότωνε τον Stannis, αυτή δε θα είχε καλό τέλος ως σύμμαχος σε επιχειρήσεις εναντίον του.(Αυτό βέβαια είναι και λίγο θέμα επιβίωσης εδώ που τα λέμε)
Αν ο Stannis συνεχίζει να ανέρχεται στην εξουσία, δεν μπορώ να φανταστώ ότι εκείνη μένει στο πλάι με ένα απλό "ευχαριστώ για την βοήθειά της", που δεν έμεινε. Έχει θέση εφάμιλλη στον περίγυρο του Stannis όσο και οι λοιποί "σύντροφοί του", ίσως και ανώτερη μερικές φορές.
Ο Stannis την αγαπάει, όλοι λένε ότι εκείνη είναι η "πραγματική" του βασίλισσα. Οπότε με την ολοκλήρωση του σχεδίου του Stannis και του δικού της, που θα πάει η Mellisandre στη συνέχεια;;;(για να σκεφτούμε λίγο παραπάνω).
Spoiler: show
Tώρα εντάξει, ίσως και να μπορούσε εν δυνάμει να σκοτώσει τον Davos(μπορούσε άνετα) αλλά δεν το έκανε. Ας της το αναγνωρίσω αυτό.
-William Shenstone

49
maria93 έγραψε:
madadayo έγραψε:μπορεί να μην είναι και η καλύτερη Red Priest ούτε η πιο δυνατή... ούτε να καταλαβαίνει τι βλέπει στις φλόγες....
Καλά δεν κρίνω από αυτό, έτσι κι αλλιώς μάλλον ήταν δικό της θέμα.(Πήγε να την πνίξει αν θυμάμαι καλά ο πολυαγαπημένος νομίζοντας ότι τον κορόιδεψε όταν αυτός ηττήθηκε στο πεδίο της μάχης.Ωστόσο αυτή ήταν ειλικρινής, απλά δεν "είδε" καλά.What the hell...αυτά έχει η ζωή :razz: )
Το θέμα ότι σκότωσε τον αδερφό του Stannis(με τη συγκατάθεση του Stannis δε λέω) για να βοηθήσει στην ανέλιξή του(και να τα συνέπειαν της δικής της χωρίς δισταγμό;
Εντάξει, δεν ήταν και ο αποθανών άγιος, αλλά αυτό δεν κάνει τη δολοφονία του δίκαιη.
Τέλος νομίζω ότι χρησιμοποιεί τον Stannis γεμίζοντας το μυαλό του με θρησκευτικές πλάνες και τρέφει τον εγωισμό και την φιλοδοξία του για δύναμη και εξουσία, χωρίς να έχει πραγματικά αισθήματα για εκείνον.
(Δε θέλω να πιστέψω πως πιστεύει όσα του αραδιάζει. A little too much to swallow)
Είναι πονηρή και άκαρδη, θα μείνω με την άποψη που έχει ο Davos σόρρυ :razz:
hem hem.... θα σε παραπέμψω στο pov της... και συνεπώς θα σου πω ότι όντως πιστεύει ότι ο Stannis είναι ο Azor Azai... αλλά πιστεύω ότι απλά δε διαβάζει σωστά τις φλόγες... νομίζω ότι ο Red God την οδήγησε στον Stannis ως μέσο για να πλησιάσει τον πραγματικό Azor Azai aka TPTBP, last hero κλπ....
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One