Re: Chemicovision

393
Ένα Like όμως για τον οργανωτή του παιχνιδιού δεν δώσατε :D 2 μηνες τώρα σας κυνηγάει! Γεια σου ρε Κιρίτο! :T:
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

394
Μπορεί να βγήκα τελευταίος(παρά την προσπάθεια του Kirito να με ανεβάσει θέσεις στην τελικά λατάταξη αναθέτοντας μου φανταστικούς καλλιτέχνες :razz: ) ,αλλά νιώθω νικητής,γιατί ο Χριστός είναι μαζί μου!

Ευχαριστώ όλους όσους (δε) με ψήφισαν :D
Να πούμε και παρακαλώ(με δεδομένο ότι μας ευχαριστεί ο ίδιος) στον KiritoShu που του κάναμε τη χάρη να συμμετέχουμε στο παιχνίδι του...
Άντε και ένα ευχαριστώ για την προσπάθεια του! :bigbeer: :heart:
Θα του αφιέρωνα κι ένα τραγουδάκι της αγαπημένης του(και δικιάς μου πλέον) Ελλης,αλλά θεωρώντας πως τα έχει ακούσει όλα,του στέλνω κάτι άλλο...
"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk

396
Έχω να προτείνω για την ημερομηνία κάποια στιμγή που όλοι θα έχουν λιγότερες από τρεις εργασίες να τρέχουν μεσα στην ίδια εβδομάδα... Δηλαδή ΟΧΙ στο προσεχές μέλλον :P :help:
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

398
KiritoShu έγραψε:Έχω να προτείνω για την ημερομηνία κάποια στιμγή που όλοι θα έχουν λιγότερες από τρεις εργασίες να τρέχουν μεσα στην ίδια εβδομάδα... Δηλαδή ΟΧΙ στο προσεχές μέλλον :P :help:
Xgal έγραψε:Μέχρι στιγμής πήρε Χ το πότε άρα θα πρέπει να περιμένουμε a bit.. :P
Επειδή αυτό το καλύτερο μέλλον δεν το βλέπω να έρχεται σύντομα(ποτέ δλδ αλλά ας μην απογοητευόμαστε :cry: )λέω να προτείνουμε κάποιες ημερομηνίες πάρα αυτά και βλέπουμε πως θα πάει.
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone