Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

301
Γενικώς το pc lab της σχολής μας κλείνει το Πάσχα νομίζω.
Κάποιες μέρες λειτουργεί το pc lab του Κέντρου Η/Υ (βλ. εδώ την περσινή ανακοίνωση). Έχει διαφορετικά προγράμματα από το δικό μας πάντως. Χρειάζεσαι κάποιο συγκεκριμένο που δεν υπάρχει στο NTUA Central Cloudfront;
Δεν γνωρίζω για άλλες σχολές, θα μπορούσα όμως να μάθω αν σε ενδιαφέρει κάποια συγκεκριμένη.

302
Κατα κύριο λόγο οι δευτεροετείς θα ενδιαφερθούμε για Mathcad τις επόμενες μέρες για μια εργασία της θερμοδυνάμικης που στο cloudfront δεν υπάρχει αν δεν κάνω λάθος. Όπως και να έχει ακόμη και να μην είναι ανοικτό το δικό μας pc lab θα ρωτήσω εγώ τι γίνεται με τα άλλα pc lab.

303
Διευκρίνισε όμως και αν μπορείς να μπεις με τον κεντρικό κωδικό του ΕΜΠ. Γιατί στο δικό μας π.χ. ένας φοιτητής άλλης σχολής δεν θα μπορούσε να κάνει log-in. Πάντως δεν έχω ακούσει να χρησιμοποιούν το Mathcad σε άλλες σχολές του ΕΜΠ.

306
Σοφια έγραψε:Κατα κύριο λόγο οι δευτεροετείς θα ενδιαφερθούμε για Mathcad τις επόμενες μέρες για μια εργασία της θερμοδυνάμικης που στο cloudfront δεν υπάρχει αν δεν κάνω λάθος. Όπως και να έχει ακόμη και να μην είναι ανοικτό το δικό μας pc lab θα ρωτήσω εγώ τι γίνεται με τα άλλα pc lab.
Εικόνα
:whistle: :whistle: :whistle:

Υ.Γ Πατώντας την εικόνα το site και εγω δεν φέρουμαι ευθύνη :razz:

Υ.Γ2 Για οδηγίες εγκατάστασης...

(οι πληροφορίες αφαιρέθηκαν - βλ. alert)

"Απαγορεύεται η παραπομπή σε, η πρόσκληση για ανταλλαγή ή η επισύναψη αρχείων πορνογραφικού, παράνομου ή copyrighted υλικού ("πειρατικά" αρχεία και άλλα). Τα αρχεία ή οι παραπομπές (links κτλ) θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση και θα γίνονται συστάσεις στον εκάστοτε χρήστη."

Από τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας. [MakisH]

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Πέμ 05 Απρ 2012, 12:05 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Αφαίρεση link και προσθήκη alert, αφαίρεση οδηγιών εγκατάστασης
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

309
Σοφια έγραψε:Bravesirobin τι είναι αυτά που ποστάρεις παιδί μου?? Απαπα δεν ξέρεις ότι απαγορεύεται και εμείς φυσικά ποτέ δεν κάνουμε τέτοια πράγματα?? :whistle: Μου φαίνεται ότι θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα για να σε μαλώσω και προσωπικά!! ;) :razz:
Απάντησα...Όποιος θέλει mathcad μου στέλνει σε pm... ;)
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''