Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 31 από Xgal @madadayo: Αχα! Ωστε έχεις ps3?? Ετοιμάσου... @Σοφία: Εμένα είναι φίλοι και απο άλλες σχολές και η παρέα μου απο εδώ έχει άλλες ''δουλειές''( )..Αν είναι πάμε ζωγράφου μετά απο την εξέταση.. ΠαράθεσηΚυρ 05 Φεβ 2012, 9:07 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 32 από madadayo Σοφία μου μαζί σου Κι εγώ κάτι τέτοιο προσπαθούσα Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΚυρ 05 Φεβ 2012, 9:22 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 33 από MaHaHoU Εγώ πάντως έχω να πω ότι τα manga/anime κλπ με φάγανε τα πρώτα χρόνια της σχολής. Σε περίοδο εξεταστικής ΜΑΚΡΙΑ. Απλή συμβουλή.... この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΔευ 06 Φεβ 2012, 1:57 am
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 34 από Xgal Τότε τι προτείνεις όταν μένουμε μόνοι μας;(εκτός φυσικά απο το να δαιβάσουμε ) ΠαράθεσηΔευ 06 Φεβ 2012, 12:28 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 35 από madadayo κάψιμο στο internet απ' ό,τι φαίνεται.. επομένως τα manga είναι πιο ασφαλή! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 06 Φεβ 2012, 12:39 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 36 από Σοφια Να διαβάζεις με παρέα ίσως?? Αλλά προσοχή όχι πονηρή... θα έχει αντίθετα αποτελέσματα.. ΠαράθεσηΔευ 06 Φεβ 2012, 12:41 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 37 από Xgal Προσωπικά καλύτερα αποδίδω όταν διαβάζω μόνος...όταν είμαι με φίλους το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να κάτσουμε και να διαβάσουμε σε μία ησυχία.. ΠαράθεσηΔευ 06 Φεβ 2012, 12:48 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 38 από madadayo είδες Xgal? τζάμπα δεν άρχισες κάποιο μάνγκα... μεταφέρθηκε η εξέταση Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 06 Φεβ 2012, 11:06 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 39 από Xgal Βλέπω fairy tail! Πλησιάζω και φοβάμαι ότι όταν το τελειώσω δε θα έχω την υπομονή να περιμένω κάθε παρασκευή για άλλο! Όταν το τελειώσω(αν και δε θέλω να το τελειώσω ) θα σου στείλω μνμ να μου πεις τι να αρχίσω γιατί δε φταίνε οι άλλοι σε τίποτα να τους ζαλίζω (σου έχω και ερωτήσεις και για διάφορα παιχνίδια!) ΠαράθεσηΤρί 07 Φεβ 2012, 12:05 am
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 40 από madadayo join our club! οποιες ερωτήσεις είναι welcome. just pm me. not e-mail (δεν τα τσεκαρω καθόλου ) Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 07 Φεβ 2012, 12:25 am