Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 31 από fotinit17 Γαμώτο με 2 προσπάθειες και έπεσα έξω... Δεν πειράζει... Μάκη, τα θερμά μου συγχαρητήρια τέκνον μου @johnanto: Καλή εγγραφή αύριο στη σχολή! Αντε και καλή τύχη στην ομάδα σου (απ'οτι κατάλαβα είσαι παναθηναικος ) "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 9:04 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 32 από MakisH Επειδή η Φωτεινή στεναχωρήθηκε που έχασε, ζητώ να πάρει αυτή το έπαθλο που ξέρω πόσο πολύ το θέλει. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 9:08 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 33 από johnanto Πάντως η γραμματεία μου είπε ότι θέλει 4 φωτογραφίες και υπολογίζοντας και την άλλη για την βιβλιοθήκη έβγαλα παραπάνω. Πιστέυω θα φτασουν. Ευχαριστώ, άντε να εγγραφούμε.. Κι όσο για σένα Μάκη πιστεύω ότι αν δεις την φωτογραφία θα αναθεωρήσεις ακόμη και το αστείο σου. Η Φωτεινή μάλλον είχε προβλέψει και γι αυτό προσποιήθηκε ότι έχανε. Τώρα με την τελευταία σου δήλωση είμαι σίγουρος ότι θα σπεύσει να αρνηθεί!! Εγώ δεν κατάλαβα τι ομάδα είστε εσείς.. Αν σας κεράσω όλους καφέ με τα λεφτά που θα βγάλω θα στηρίξετε Παναθηναϊκο; I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 9:10 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 34 από MakisH Προσωπικά δεν στηρίζω τίποτα. Απέχω από οποιοδήποτε άθλημα έχει μπάλες και μπαλάκια... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 9:14 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 35 από fotinit17 Νομίζω παιδιά οτι η γραμματεία θα μας λύσει το πρόβλημα που "δημιουργήθηκε". Απλώς θα τις ζητήσει ΟΛΕΣ τις φωτογραφιες Ετσι θα μας βγάλει και απο τη δύσκολη θέση. Υπέροχη, φανταστική γραμματεία βοήθησέ μας μια φορα Σχετικά με την ομάδα που ρώτησες johnanto για τον tim δεν ξέρω πάντω εγώ είμαι Πανιώνιος "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 9:16 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 36 από johnanto Νέα Σμύρνη και Πανιωνάρα λοιπόν. Α, ναι. Χρόνια πολλά στον Πανιώνιο που γιορτάζει 120 χρόνια ιστορίας σήμερα! Για να δούμε αν θα σε σώσει η γραμματεία! I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 9:25 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 37 από fotinit17 Φυσικά Πανιωνάρα! Ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά! Για να δούμε τι θα σου πουν αύριο απο την αξιότιμη γραμματεία "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 9:37 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 38 από dimitra ο παναθηναικός έφαγε τρία γκόλ μέχρι τώρα!!ποιόσ είναι σαββατογεννημένος?????ε???????? ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 11:06 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 39 από fotinit17 Εγώωωωωωω Δεν το πέτυχα όμως γιατί τώρα τρώει 4 Κακιούλες "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 11:26 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 40 από tim Και γω είμαι..γαμώτο,δεν έβαλε γκολ ο τσάβι που είχα πει.. People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 11:36 pm