Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

31
Γαμώτο με 2 προσπάθειες και έπεσα έξω... :( :cry: Δεν πειράζει... Μάκη, τα θερμά μου συγχαρητήρια τέκνον μου :P

@johnanto: Καλή εγγραφή αύριο στη σχολή! :) Αντε και καλή τύχη στην ομάδα σου (απ'οτι κατάλαβα είσαι παναθηναικος :P )
"I went numb when I learned to see..."

33
Πάντως η γραμματεία μου είπε ότι θέλει 4 φωτογραφίες και υπολογίζοντας και την άλλη για την βιβλιοθήκη έβγαλα παραπάνω. Πιστέυω θα φτασουν. Ευχαριστώ, άντε να εγγραφούμε..
Κι όσο για σένα Μάκη πιστεύω ότι αν δεις την φωτογραφία θα αναθεωρήσεις ακόμη και το αστείο σου. :) Η Φωτεινή μάλλον είχε προβλέψει και γι αυτό προσποιήθηκε ότι έχανε. :D Τώρα με την τελευταία σου δήλωση είμαι σίγουρος ότι θα σπεύσει να αρνηθεί!! :lol:
Εγώ δεν κατάλαβα τι ομάδα είστε εσείς.. Αν σας κεράσω όλους καφέ με τα λεφτά που θα βγάλω θα στηρίξετε Παναθηναϊκο;
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years

35
Νομίζω παιδιά οτι η γραμματεία θα μας λύσει το πρόβλημα που "δημιουργήθηκε". Απλώς θα τις ζητήσει ΟΛΕΣ τις φωτογραφιες :P Ετσι θα μας βγάλει και απο τη δύσκολη θέση. Υπέροχη, φανταστική γραμματεία βοήθησέ μας μια φορα :D :lol: Σχετικά με την ομάδα που ρώτησες johnanto για τον tim δεν ξέρω πάντω εγώ είμαι Πανιώνιος :)
"I went numb when I learned to see..."