Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 31 από KiritoShu Και να πέσεις όπως ο Ίκαρος Θέλω να πάω μια βολτίτσα στο Σούνιο Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠαρ 31 Ιούλ 2015, 9:59 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 32 από panos108 Και να μην μπορουν να συντάξουν πρόταση Θέλω να τρώω απειρα και να μην παχαίνω People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΣάβ 01 Αύγ 2015, 12:24 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 33 από KiritoShu Και το μόνο που να υπάρχει διαθέσιμο για φαΐ να είναι το κουνουπίδι βραστό Θέλω να πλύνω το αμάξι μου Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΣάβ 01 Αύγ 2015, 1:34 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 34 από AnastasiaN Και να στο κουτσουλήσουν περιστέρια... Θέλω να μάθω να οδηγώ καλά αυτοκίνητο. Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΣάβ 01 Αύγ 2015, 1:36 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 35 από panos108 Και να σε τρακάρουν χωρις να φταις Θέλω να μην με πίανει ο λαιμός μου το χειμώνα People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΣάβ 01 Αύγ 2015, 2:45 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 36 από PeriklisP αλλα σε πιανει το καλοκαιρι. Θελω να μπορω να διαβαζω τηλεπαθητικα σκεψεις. In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΣάβ 01 Αύγ 2015, 2:47 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 37 από Engegen Και η Google να μπορεί να στείλει τηλεπαθητικές διαφημίσεις. Θέλω κι άλλο μάθημα Θεοδώρου! ΠαράθεσηΣάβ 01 Αύγ 2015, 3:43 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 38 από KiritoShu Και να μπαίνει σε κάθε διάλεξη ο Παπαδόπουλος Θέλω ένα εξοχικό στην Αλόννησο Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΣάβ 01 Αύγ 2015, 4:25 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 39 από panos108 Και να λιωσουν οι πάγοι-> να εξαφανιστεί η περιοχή θέλω να ξανά κάνω τη σχολή People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΣάβ 01 Αύγ 2015, 6:03 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 40 από PeriklisP panos108 έγραψε: θέλω να ξανά κάνω τη σχολή In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΣάβ 01 Αύγ 2015, 6:44 pm