Re: Ας γνωριστούμε! 31 από MakisH Φτουυυυυυ..... Μα τι πιθανότητες υπάρχουν πια; Σήμερα χάζευα στην "Καθημερινή" μια ανακοίνωση της Ελληνογαλλικής με τις επιτυχίες των μαθητών της στην εισαγωγή στα ΑΕΙ και είχε έναν Κωνσταντίνο Π. σε εμάς... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 11:34 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 32 από papertiger MakisH έγραψε:Καλώς όρισες Εμμανουέλα - "papertiger" Υποθέτω η σχολή μας ήταν η πρώτη επιλογή σου... (άμα ανέβηκε τόσο και το Φυσικό τι να πω...) Λες ότι θες να ξεκινήσεις ΚΑΙ μαθήματα φωνητικών. Παίζεις κάποιο όργανο μήπως; Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά τις τελευταίες μέρες έχουμε βρεθεί να φτιάχνουμε σχεδόν ολόκληρη μπάντα... Κωνσταντίνε Π. , μήπως κατά τύχη μας έρχεσαι από την Ελληνογαλλική Σχολή; Ηθελα να πω οτι δεν ηξερα ποια απο τις δυο σχολες να καταθεσω πρωτη στο μηχανογραφικο και τελικα κατεληξα στους χημικους μηχανικους Δεν παιζω κανενα οργανο καθως δεν εχω την απαραιτητη υπομονη που απαιτειται για να μαθεις ! ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 11:36 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 33 από MakisH Μου θυμίζεις όταν με τρελαίνει ένα κομμάτι και προσπαθώ να το βγάλω στην κιθάρα... Μόλις βγάλω την εισαγωγή και αρχίζω να αναπαράγω αυτό που ακούω στο κομμάτι χαζοχαίρομαι και μετά το παρατάω Πάντως τελευταία αυτό το site βρίσκει γείτονες, συσφίγγει σχέσεις κτλ... Τύφλα να χει το facebook! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 11:38 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 34 από papertiger kop3110 έγραψε:Αλήθεια εκεί μένει η γιαγιά μου.Εγώ πήγαινα στο 4ο Περιστερίου που είναι στην γέφυρα αν ξέρεις. Ναι φυσικα και το ξερω ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 11:39 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 35 από kop3110 Απλώς είπα μήπως δεν είναι αρκετά γνωστό το "σχολείο" που πήγαινα. ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 11:42 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 36 από sanjuuroku Καλησπέρα σε ολους και από μένα! Είμαι ο Χρήστος, όπως Φαινεται και από το "ευρηματικό" μου username... Η σχολή ήταν και για μένα η πρώτη επιλογή... Η αλήθεια είναι πως τα ελάχιστα μαθήματα χημείας με απογοήτευσαν λίγο, αλλά ελπίζω να αποζημιωθώ από το γενικότερο κλίμα της σχολής... Παρατηρώ, επίσης, οι περισσοτεροι ασχολείστε με τη μουσική και αρχίζω να αισθάνομαι μειονεκτικά ως άμουσος που ειμαι...(και ναι, έχω ένα θέμα με τα αποσιωποιητικά... Συγγνώμη..... ) "Sometimes I wish I was just a cloud, floating along." ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 12:06 am
Re: Ας γνωριστούμε! 37 από MakisH Καλώς μας βρήκες κι εσύ! (μα τι έγινε σήμερα; ψάχνετε όλοι για το τι θα κάνετε αύριο με τις εγγραφές και μας βρήκατε; ) Χρήστο, το θέμα με τη μουσική λύνεται εύκολα. Ξεκίνα από εδώ. Θα βρεις πολλά ωραία κομμάτια που ίσως σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον! Από εκεί και πέρα, αν εννοείς οτι δεν ασχολείσαι ενεργά με τη μουσική ως οργανοπαίχτης, τότε μη μου πεις οτι δεν έχεις τραγουδήσει ποτέ σου κάλαντα παίζοντας παράλληλα τρίγωνο! (με τα πολλά σημεία στίξης έχω κι εγώ ένα μικρό θεματάκι μερικές φορές...) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 12:10 am
Re: Ας γνωριστούμε! 38 από johnanto Καλωσήρθατε Εμμανουέλα και Χρήστο! Είναι ωραίο να είμαστε πολύ που είχαμε τη σχολή ως πρώτη επιλογή. Ελπίζω να συνεχίσουμε με την όρεξη που έχουμε τώρα. Αν και αν κρίνω από το ότι μπαίνουμε στο φόρουμ πριν εγγραφούμε είμαστε σε καλό δρόμο. Α, και Χρήστο μην ανησυχείς, κι εγώ άμουσος είμαι(θέλω όμως να γρατζουνίσω κιθάρα στο εγγύς μέλλον) και μέχρι πρόσφατα έβαζα πάντα δύο τελείες στο τέλος κάθε πρότασης αντί για μία. Τώρα τι να σου πω.. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 12:11 am
Re: Ας γνωριστούμε! 39 από MakisH Συμβουλή: αν θέλετε να μπείτε σε μπάντα αφήστε ήσυχη την κιθάρα... Κιθάρα παίζει όλος ο κόσμος. Μάθετε τύμπανα, κάνα σαξόφωνο ή κάτι γενικώς πιο σπάνιο. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοια όργανα για μπάντα και οι καλοί δεσμεύονται μόνιμα... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 12:14 am
Re: Ας γνωριστούμε! 40 από johnanto Έγω για τον εαυτό μου θέλω να παίζω, δεν νομίζω ότι έχω ταλέντο για μπάντα. Κι είμαι και λίγο αντικοινωνικός. Εννοείται πως κάνω (σχετικά) πλάκα. Πάντως πολλοί πρωτοετείς μαζευτήκαμε. Λες να γνωριστούμε κανονικά ή θα μείνουμε στην επαφή στο φόρουμ και στις τυπικότητες; I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 12:17 am