Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 271 από madadayo πλακα πλακα.. κ 2 βδομαδες να τη χρησιμοποιεις..ωφελει η καρτα... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 3:32 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 272 από Σοφια Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα της γυναίκας!! Χρόνια πολλά σε όλες μας λοιπόν!! Δείτε πως μας εύχεται χρονια πολλά η google! ΠαράθεσηΠέμ 08 Μαρ 2012, 4:34 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 273 από panos108 παγκόσμια μέρα της κουζίνας? People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠέμ 08 Μαρ 2012, 5:37 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 274 από AnastasiaN Ημουν σιγουρη! Κάτσε καλά γιατί θα μείνεις νηστικός αύριο! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 08 Μαρ 2012, 6:16 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 275 από panos108 δεν έχω ανάγκη θα τα φτιάξω μόνος μου ΧΑ People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠέμ 08 Μαρ 2012, 7:13 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 276 από panos108 [offtopic]ορίστε αναστασία People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠέμ 08 Μαρ 2012, 7:19 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 277 από PeriklisP Σωστος. Που ειναι τα σαντουϊτς? In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠέμ 08 Μαρ 2012, 10:35 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 278 από panos108 εμ τα λέω εγώ, αλλά ως γυναίκες είναι υπερβολικές και με λένε φαλοκράτη People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠαρ 09 Μαρ 2012, 12:04 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 279 από AnastasiaN Με δύο "λλ" αγράμματε! Όταν εσύ μάθεις ελληνικά εγώ θα μπω στην κουζίνα μου (ποτέ δηλαδή)... 'Η για να το κάνω πιο συναρπαστικό όταν μάθεις αγγλικά! (challenge accepted? ) Όσο για σένα κ. Περικλή θα τα πούμε από κοντά! Πάντως αυτές οι "ονομαστές" ημέρες πολύ σάπια ιδέα σε γενικές γραμμές, κατά τη γνώμη μου. Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠαρ 09 Μαρ 2012, 12:41 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 280 από PeriklisP Black History Month: η πιο σαπια απ'ολες, και ουτε καν μερα: ολοκληρος μηνας για να φυγει η ενοχη του λευκου για τα ανοσιουργηματα του! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠαρ 09 Μαρ 2012, 12:51 am