Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

261
Τα μαθήματα που δίνεις είναι μόλις ένα κλάσμα x/55, όπου x το πλήθος των μαθημάτων που έχεις δώσει στην τρέχουσα εξεταστική. Λογικό ακούγεται... :nerd:

Ποπο, τώρα που τελείωσε (και επισήμως πλέον για μένα) η εξεταστική έχω κατεβάσει ένα σωρρό ιδέες για το τι να κάνω μέχρι την Πέμπτη. Ελπίζω να κάνω έστω και ένα μικρό κομμάτι όλων αυτών!!! (και λέω να ξεκινήσω αφού ρίξω μια γερή φασίνα, δηλαδή από... αύριο... :bleh:)

ΥΓ: φτάσαμε πολύ δεξιά στις καρτέλες του "οδηγού σπουδών"... αααχχ....

262
Τελικά διαπιστώνω (παρά την κάπως προχωρημένη μου ηλικία) ότι είναι πολύ ωραίο να είσαι φοιτητής !!!
Η ηθική ικανοποίηση-απόλαυση που νιώθεις όταν έχεις τελειώσει μια κουραστική-εφιαλτική εξεταστική περίοδο (9 μαθημάτων) δεν συγκρίνεται με τίποτα.
Μάκη θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.Στις 6 μέρες που έρχονται μέχρι να ανοίξει πάλι η σχολή πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα τουλάχιστον κάποιες από τις ιδέες που έχουμε. (Εγώ λέω να ξεκινήσω με έναν γερό 15ώρο -τουλάχιστον- ύπνο γιατί έπεσε πολύ αυπνία-ξενύχτι όλον αυτόν τον τελευταίο ένα μήνα )
Μαζί μου έλα πάνω απ'τα σύννεφα

263
Επιτέλους δείξτε λίγο σεβασμό στους δευτεροετείς που τελειώνουν 29!! :shock: :( και στη 1/03 ξεκινάνε μαθήματα.. :woot: :razz:
εμείς το μόνο που προλαβαίνουμε να κάνουμε από το τέλος της εξεταστικής μέχρι την αρχή του εξαμήνου είναι καφές στο κυλικείο! :bleh:

265
Τώρα που μπαίνει η άνοιξη, ανοίγει ο καιρός (ωχ, σε λίγο θα αρχίσει και το ανοιξιάτικο συνάχι...) τι θα λέγατε να το παίξουμε ευρωπαίοι φοιτητές και να κάνουμε κανένα πικνικ στο campus; :P

Όσο για τους δευτεροετείς, Τετάρτη έχετε εργαστήριο Φυσικοχημείας μέχρι τις 4:30, ε; :whistle: