Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 261 από MakisH Τα μαθήματα που δίνεις είναι μόλις ένα κλάσμα x/55, όπου x το πλήθος των μαθημάτων που έχεις δώσει στην τρέχουσα εξεταστική. Λογικό ακούγεται... Ποπο, τώρα που τελείωσε (και επισήμως πλέον για μένα) η εξεταστική έχω κατεβάσει ένα σωρρό ιδέες για το τι να κάνω μέχρι την Πέμπτη. Ελπίζω να κάνω έστω και ένα μικρό κομμάτι όλων αυτών!!! (και λέω να ξεκινήσω αφού ρίξω μια γερή φασίνα, δηλαδή από... αύριο... ) ΥΓ: φτάσαμε πολύ δεξιά στις καρτέλες του "οδηγού σπουδών"... αααχχ.... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 6:44 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 262 από elfotopoylos Τελικά διαπιστώνω (παρά την κάπως προχωρημένη μου ηλικία) ότι είναι πολύ ωραίο να είσαι φοιτητής !!! Η ηθική ικανοποίηση-απόλαυση που νιώθεις όταν έχεις τελειώσει μια κουραστική-εφιαλτική εξεταστική περίοδο (9 μαθημάτων) δεν συγκρίνεται με τίποτα. Μάκη θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.Στις 6 μέρες που έρχονται μέχρι να ανοίξει πάλι η σχολή πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα τουλάχιστον κάποιες από τις ιδέες που έχουμε. (Εγώ λέω να ξεκινήσω με έναν γερό 15ώρο -τουλάχιστον- ύπνο γιατί έπεσε πολύ αυπνία-ξενύχτι όλον αυτόν τον τελευταίο ένα μήνα ) Μαζί μου έλα πάνω απ'τα σύννεφα ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 8:14 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 263 από Σοφια Επιτέλους δείξτε λίγο σεβασμό στους δευτεροετείς που τελειώνουν 29!! και στη 1/03 ξεκινάνε μαθήματα.. εμείς το μόνο που προλαβαίνουμε να κάνουμε από το τέλος της εξεταστικής μέχρι την αρχή του εξαμήνου είναι καφές στο κυλικείο! ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 8:19 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 264 από elfotopoylos -----> Σεβασμός στους δευτεροετείς ! Μαζί μου έλα πάνω απ'τα σύννεφα ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 8:22 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 265 από MakisH Τώρα που μπαίνει η άνοιξη, ανοίγει ο καιρός (ωχ, σε λίγο θα αρχίσει και το ανοιξιάτικο συνάχι...) τι θα λέγατε να το παίξουμε ευρωπαίοι φοιτητές και να κάνουμε κανένα πικνικ στο campus; Όσο για τους δευτεροετείς, Τετάρτη έχετε εργαστήριο Φυσικοχημείας μέχρι τις 4:30, ε; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 26 Φεβ 2012, 9:26 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 266 από panos108 αστα να πάνε αν και νομιζω το πρόγραμμα είναι πολύ καλό και ξεκινάμε και 9:45 οχι 8:45 τις 3 από τις 5 μέρες People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΔευ 27 Φεβ 2012, 12:29 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 267 από MakisH άβυσσος η Fortran, άβυσσος... Δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα! Είναι τόσο απέραντη! (όπως κάθε γλώσσα προγραμματισμού του επιπέδου της βέβαια ) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 27 Φεβ 2012, 9:33 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 268 από fotinit17 Πόσο μαλάκας νιώθω που χθες έβγαλα κάρτα απεριορίστων διαδρομών στα ΜΜΜ!!! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 2:27 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 269 από madadayo εγώ σήμερα θέλω να βγάλω.., λες να μην? θα μαι κ μια βδομαδα στην ολλανδια... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 3:06 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 270 από fotinit17 Μπααααα, βγάλε βγαλε! Δε συμφερει με τα εισιτηρια, παραπανω θα σου βγει τελικα! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 3:12 pm