Re: Chemicovision

252
Παίκτης 1: 4
Παίκτης 2: 0
Παίκτης 3: 12
Παίκτης 4: 10
Παίκτης 5: 2
Παίκτης 6: 1
Παίκτης 7: 6
Παίκτης 8: 5
Παίκτης 9: 7
Παίκτης 10: -
Παίκτης 11: 8
Παίκτης 12: 3
Ζεις με τους άλλους, δε ζεις για τους άλλους

253
1. -- (sorry, αλλά είναι το λιγότερο original από όλα τα υπόλοιπα. Πάρε μια μπύρα για τη Φιλαρμονική της Βιέννης :bigbeer: )
2. 3 (ωραίο, αλλά αυτή την εισαγωγή την έχω βαρεθεί)
3. 12 (whoaaah, μεγάλη έκπληξη, μεγάλος νικητής)
4. 6
5. 2
6. 7
7. 10 (πάντα ψηλά στην καρδιά μου ο Jonsi και οι φίλοι του)
8. 5 (MakisH πες την αλήθεια, το έβαλες πιο πολύ για να προβοκάρεις παρά για να εντυπωσιάσεις. Είμαι σίγουρη ότι μπορούσες και καλύτερα)
9. 0
10. 8 (μεγάλος έρωτας με την ταινία, κατά τα άλλα το κομμάτι έχει καεί απτα 90's)
11. 1 (sorry PericlisP αλλά ποτέ δεν ήμουν fan της Pocahoe)
12. 4
Spoiler: show
Αν μπορούσα, θα έκανα Chemicovision με τον εαυτό μου, με θέμα τα soundtracks :razz:
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

256
Πάλι άλλα βγάζει το κοινό και άλλα οι συμμετέχοντες :tomato: Ψηφίστε και οι υπόλοιποι! Το τελικό αποτέλεσμα είναι αβέβαιο και είναι στο χέρι σας να το αλλάξετε!! Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως η δικιά σου ψήφος είναι αυτή που θα καθορίσει το αποτέλεσμα...

Έγινα αρκετά δραματικός για να σας πείσω να ψηφίσετε;; Μπορώ και χειρότερα :whistle:
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

257
@flame_girl Αν το άλλο μηδέν είναι για το παίκτη 6 και απλώς δε το αναγράφεις οκ. Σε κάθε περίπτωση, το κοινό δίνει 2 μηδέν, ενώ οι συμμετέχοντες ένα.
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone

259
Να ζητήσω τη άδεια από τους αξιολάτρευτες παίκτες του διαγωνισμού και το φανταστικό κοινό να ψηφίσω και εγώ ως κοινό? :tomato:
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα