Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 241 από PeriklisP MakisH έγραψε:Εμένα καλούλης μου φαίνεται μωρέ... Έχει εμφάνιση επιστήμονα πάντως! (μου θυμίζει άνετα και πάστορα ή κάτι τέτοιο πάντως...) Πλακα κάνεις? Γυαλιζει το ματι του! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΔευ 20 Φεβ 2012, 11:32 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 242 από Σοφια Πάντως αν παραδειγματιστούμε από αυτούς χάλια οι άντρες στους προηγούμενους αιώνες... Καμιά γυναίκα θα δούμε?? Χμ ξέχασα τότε η γυναίκες καταδικάζονταν σε ισόβια κάθειρξη..(η αλλιώς γάμο!!).. όλα τα άλλα ήταν μεμπτά ΠαράθεσηΤρί 21 Φεβ 2012, 7:53 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 243 από AnastasiaN Δε μπορείς να κρίνεις με τέτοιο δείγμα! Είναι όλοι επιστήμονες! Είναι σα να πας να πάρεις δείγμα από το Καλτεκ ή το Μπέρκλεϊ ή δε ξέρω που αλλού και να αποφανθείς για όλο τον πλανήτη! Πολύ φέιλ! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΤρί 21 Φεβ 2012, 10:18 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 244 από Σοφια Έλα ρε..γενικότερα δεν νομίζω να κυκλοφορούσε και τίποτα καλύτερο.. Γιατί το λες πάντως εγώ έχω δει πολύ ωραία παιδιά που είναι και πανέξυπνοι και μια χαρά επιστήμονες! Αν και γενικότερα δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι δίκιο έχει.. ΠαράθεσηΤρί 21 Φεβ 2012, 10:33 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 245 από MakisH Ορίστε, τον φάγατε τον άμοιρο τον Boltzmann... Και κοίταγε τόσο φιλικά το γατί μου στην άλλη άκρη της οθόνης... Τι θα κάνετε τώρα που τέλειωσε (ή τελος πάντων τελειώνει) η εξεταστική; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 22 Φεβ 2012, 2:44 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 246 από madadayo τι... εξεταστική τέλος??? καρναβάλι είναι η προφανής απάντηση τότε Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 22 Φεβ 2012, 2:53 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 247 από AnastasiaN Εγώ θα κλέψω μια τράπεζα για να πάω σε όλα τα θέατρα που παίζουν αυτόν τον καιρό. Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 23 Φεβ 2012, 12:20 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 248 από keiner Τι θα κάνετε τώρα που τέλειωσε (ή τελος πάντων τελειώνει) η εξεταστική; Πάρτυ στον 13ο όροφο Εγώ θα κλέψω μια τράπεζα για να πάω σε όλα τα θέατρα που παίζουν αυτόν τον καιρό. Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια Spoiler: showστο ξόδεμα των ...λαφύρωνπροτίθεμαι να βοηθήσω Ας πούμε και χρόνια πολλά στον καταπληκτικό,φοβερό,ανεπανάληπτο κτλ κτλ συντονιστή αυτού του φόρουμ PeriklisP Κι ένα τραγουδάκι για την πάρτη του "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΠέμ 23 Φεβ 2012, 4:09 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 249 από Σοφια Εγώ έχω να ρωτήσω δύο βασικά πράγματα το εορτάζοντα συντονιστή μας...αρχικά ιχθύς είσαι?? και δεύτερον πιο τόμο οικονομίας θες να σου πάρω δώρο?? ΠαράθεσηΠέμ 23 Φεβ 2012, 4:26 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 250 από MakisH ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΚΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!! (για τη Φωτεινή στα γενέθλιά της τίποτα, εεε;;; Για τον keiner; Για την Σοφια; Για... εμένα; ) ΥΓ: Όχι άλλη οικονομία για σήμερα, μπούχτισα... (Σοφία θα σου άρεσε πολύ αν ερχόσουν σήμερα το απόγευμα στην ημερίδα, αλλά... έχασες ) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 23 Φεβ 2012, 8:24 pm