Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

241
MakisH έγραψε:Εμένα καλούλης μου φαίνεται μωρέ... Έχει εμφάνιση επιστήμονα πάντως!

(μου θυμίζει άνετα και πάστορα ή κάτι τέτοιο πάντως...)
Πλακα κάνεις? Γυαλιζει το ματι του!
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

242
Πάντως αν παραδειγματιστούμε από αυτούς χάλια οι άντρες στους προηγούμενους αιώνες... :bleh: Καμιά γυναίκα θα δούμε?? Χμ ξέχασα τότε η γυναίκες καταδικάζονταν σε ισόβια κάθειρξη..(η αλλιώς γάμο!!).. όλα τα άλλα ήταν μεμπτά :razz: :whistle:

244
Έλα ρε..γενικότερα δεν νομίζω να κυκλοφορούσε και τίποτα καλύτερο.. :razz: Γιατί το λες πάντως εγώ έχω δει πολύ ωραία παιδιά που είναι και πανέξυπνοι και μια χαρά επιστήμονες! ^^ Αν και γενικότερα δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι δίκιο έχει.. :baby:

248
Τι θα κάνετε τώρα που τέλειωσε (ή τελος πάντων τελειώνει) η εξεταστική;
Πάρτυ στον 13ο όροφο :razz:
Εγώ θα κλέψω μια τράπεζα για να πάω σε όλα τα θέατρα που παίζουν αυτόν τον καιρό.
Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια
Spoiler: show
στο ξόδεμα των ...λαφύρων
προτίθεμαι να βοηθήσω

Ας πούμε και χρόνια πολλά στον καταπληκτικό,φοβερό,ανεπανάληπτο κτλ κτλ συντονιστή αυτού του φόρουμ PeriklisP :D
Κι ένα τραγουδάκι για την πάρτη του
"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk

250
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΚΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!! :D :woot: :inlove: :nerd: :lazy:

(για τη Φωτεινή στα γενέθλιά της τίποτα, εεε;;; Για τον keiner; Για την Σοφια; Για... εμένα; :bleh: )

ΥΓ: Όχι άλλη οικονομία για σήμερα, μπούχτισα...
(Σοφία θα σου άρεσε πολύ αν ερχόσουν σήμερα το απόγευμα στην ημερίδα, αλλά... έχασες :whistle: )