Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 231 από madadayo It is known... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 16 Φεβ 2012, 11:53 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 232 από Σοφια Ναι είναι αλλά πολύ τη σνομπάρετε την οικονομία μερικοί καθαρά μηχανικοί!! ΠαράθεσηΠέμ 16 Φεβ 2012, 11:54 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 233 από madadayo εγώ χίλια τα εκατό! αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι την καλύτερη δουλειά στα οικονομικά την κάνουν οι μηχανικοί Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 16 Φεβ 2012, 12:50 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 234 από Σοφια Εγώ πάλι βλέπω ισολογισμό κι ενθουσιάζομαι!! ΠαράθεσηΠέμ 16 Φεβ 2012, 12:55 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 235 από fotinit17 Συμφωνώ με madadayo. Γενικα, μου τη δινουν τα οικονομικά, τα βαριέμαι τόσο πολύ που μετά απο 2 σελίδες οικονομικώ έχω ήδη αποκτήσει πονοκέφαλο Αλλά και πάλι οι μηχανικοί λόγω ίσως των πολλών και διαφορετικών προβλημάτων που καλούνται να αντιμετωπίσουν στη δουλειά τους έχουν αποκτήσει το ταλέντο, την ικανότητα, το πρακτικό μυαλό τέσπα να ανταπεξέρχονται σε αυτά. Αυτά, για να ευλογήσουμε τα γένια μας λίγο και να νιώσουμε αισιοδοξία πρωινιάτικα. [offtopic]Spoiler: showΚαι ναι, οι περισσότεροι μηχανικοί είμαστε ψώνια "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 16 Φεβ 2012, 12:57 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 236 από Σοφια Μα γιατί δεν σας αρέσουν καθόλου?? Εγώ τα λετρεύω!! ΠαράθεσηΠέμ 16 Φεβ 2012, 12:59 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 237 από MakisH Στο 8ο και 9ο εξάμηνο έχουμε υποχρεωτικά μαθήματα οικονομικών στον κορμό, ε; Ωραία θα περάσουμε... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 16 Φεβ 2012, 2:00 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 239 από elnino Τρομακτικός δεν είναι ο Boltzmann? lol ΠαράθεσηΔευ 20 Φεβ 2012, 10:53 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 240 από MakisH Εμένα καλούλης μου φαίνεται μωρέ... Έχει εμφάνιση επιστήμονα πάντως! (μου θυμίζει άνετα και πάστορα ή κάτι τέτοιο πάντως...) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 20 Φεβ 2012, 11:20 pm