Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 21 από panagiota Τελειωσα τις season how i met your mother και τώρα περιμενω πως και πως να βγει επεισοδιο. Τελειώνω την πρώτη season big bang theory... Και το δωματιο μου καθορο, για να κανω και κατι χρησιμο... ΠαράθεσηΠαρ 03 Φεβ 2012, 4:33 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 22 από Xgal Ωπα! Είσαι πολυ ενημερωμένη! Πες μου οτι ξέρεις κ απο παιχνίδια και θα σε παντρευτώ Τι είναι το seinen και το shounen? το death note το έχω δει(λιγο κουτσουρεμένα αλλα οκ) και ήταν ωραίο..σκέφτομαι να κοιτάξω το nurarihyon no mago δηλαδη θα το έχω υπόψιν όταν βαρεθώ ΠαράθεσηΠαρ 03 Φεβ 2012, 5:23 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 23 από madadayo το seinen είναι το είδος το οποίο αναφέρεται σε νέους 18-25 ετών. μπορείς να πεις ότι είναι λίγο πιο mature... και οι χαρακτήρες κ το storyline (τύπου death note κατά μία έννοια). Το shounen αναφέρεται σε πιο "εφηβικό" κοινό. Οι χαρακτήρες είναι συνήθως μεταξύ 12 και 15 και είναι πιο πολύ στυλ naruto, one piece etc... από παιχνίδια τι θες? είμαι στη γενιά του ps3 αλλά κάτι ξερώ και για τα άλλα Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 04 Φεβ 2012, 10:29 am
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 24 από Xgal Τώρα λόγω εξεταστικής δε ξέρω αν είναι να αρχίσω κατι βαρύ(γιατι λογικα θα θέλουν πιο πολυ σκέψη τα seinen) αλλά λέω να δοκιμάσω.. Όσο για τα παιχνίδια δυστυχώς δε έχω ps3 αλλά ασχολούμαι περισσότερο με τον υπολογιστή..πάντως αν έχεις και ps3 σπίτι σου εγώ φέρνω μονόπετρο ΠαράθεσηΣάβ 04 Φεβ 2012, 9:33 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 25 από Σοφια Ωωω σοβαρές προτάσεις βλέπω να γίνονται... Εγώ πάλι παιδιά στην εξεταστική βγαίνω αρκετά..ίσως πιο πολύ από ότι συνήθως..μου αρέσει όταν έχω χρόνο να τον εκμεταλεύομαι για να δω φίλους.. ΠαράθεσηΣάβ 04 Φεβ 2012, 9:50 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 26 από Xgal Και μένα..αλλά το θέμα είναι ότι όταν εχω εγώ χρόνο αυτοί δε έχουν.. ΠαράθεσηΣάβ 04 Φεβ 2012, 9:53 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 27 από Σοφια Εμείς τα κανονίζουμε έτσι που να μας βολεύει.. άλλωστε το θέμα της οργάνωσης το έχω.. ΠαράθεσηΣάβ 04 Φεβ 2012, 9:59 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 28 από madadayo Πολλά LIKE Σοφία Δε δίνεις κανά οργανωτικό tip??? γιατί είναι δύσκολοι οι έξοδοι εν καιρώ εξεταστικής @Xgal: στην ερώτηση καινούργιο pc για να αντέχει τα παιχνίδια, ή ps3, απάντησα το 2ο! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΚυρ 05 Φεβ 2012, 7:01 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 29 από Σοφια Χιχι..στείλε μου τα προγράμματά σας και θα σας το φτιάξω!! Πάντως εγώ συνήθως κανονίζω μετά από κάθε εξέταση που έτσι κι αλλιώς έχεις λιώσει και δεν μπορείς να μελετήσεις πάλι την ίδια μέρα..και κατα τη διάρκεια της μελέτης κάποιου μαθήματος όταν έχω μπουχτήσει.. Μετά γίνομαι πολύ πιο αποδοτική! Δεν συνιστώ όμως ξενύχτια γιατί μετά σε πάνε πίσω.. ΠαράθεσηΚυρ 05 Φεβ 2012, 7:13 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 30 από BrAVeSirRObin ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΚυρ 05 Φεβ 2012, 7:51 pm