Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής

22
Ωπα! Είσαι πολυ ενημερωμένη! Πες μου οτι ξέρεις κ απο παιχνίδια και θα σε παντρευτώ :P

Τι είναι το seinen και το shounen? το death note το έχω δει(λιγο κουτσουρεμένα αλλα οκ) και ήταν ωραίο..σκέφτομαι να κοιτάξω το nurarihyon no mago δηλαδη θα το έχω υπόψιν όταν βαρεθώ

23
το seinen είναι το είδος το οποίο αναφέρεται σε νέους 18-25 ετών. μπορείς να πεις ότι είναι λίγο πιο mature... και οι χαρακτήρες κ το storyline (τύπου death note κατά μία έννοια). Το shounen αναφέρεται σε πιο "εφηβικό" κοινό. Οι χαρακτήρες είναι συνήθως μεταξύ 12 και 15 και είναι πιο πολύ στυλ naruto, one piece etc...

από παιχνίδια τι θες? είμαι στη γενιά του ps3 :P αλλά κάτι ξερώ και για τα άλλα ;)
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

24
Τώρα λόγω εξεταστικής δε ξέρω αν είναι να αρχίσω κατι βαρύ(γιατι λογικα θα θέλουν πιο πολυ σκέψη τα seinen) αλλά λέω να δοκιμάσω..

Όσο για τα παιχνίδια δυστυχώς δε έχω ps3 αλλά ασχολούμαι περισσότερο με τον υπολογιστή..πάντως αν έχεις και ps3 σπίτι σου εγώ φέρνω μονόπετρο :P

28
Πολλά LIKE Σοφία :)
Δε δίνεις κανά οργανωτικό tip??? γιατί είναι δύσκολοι οι έξοδοι εν καιρώ εξεταστικής :( :( :(

@Xgal: στην ερώτηση καινούργιο pc για να αντέχει τα παιχνίδια, ή ps3, απάντησα το 2ο! :P :P :P
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

29
Χιχι..στείλε μου τα προγράμματά σας και θα σας το φτιάξω!! ^^ Πάντως εγώ συνήθως κανονίζω μετά από κάθε εξέταση που έτσι κι αλλιώς έχεις λιώσει και δεν μπορείς να μελετήσεις πάλι την ίδια μέρα..και κατα τη διάρκεια της μελέτης κάποιου μαθήματος όταν έχω μπουχτήσει.. :razz: Μετά γίνομαι πολύ πιο αποδοτική! :) Δεν συνιστώ όμως ξενύχτια γιατί μετά σε πάνε πίσω.. :whistle: