Re: Chemicovision 3.0 21 από MakisH Σα να έχουμε άλλο ένα μάθημα με εργασίες κάθε εβδομάδα... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 08 Νοέμ 2015, 3:12 pm
Re: Chemicovision 3.0 22 από KiritoShu MakisH έγραψε:Σα να έχουμε άλλο ένα μάθημα με εργασίες κάθε εβδομάδα... Αυτές τουλάχιστον οι εργασίες ελπίζω να είναι ελαφρώς πιο ευχάριστες Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΚυρ 08 Νοέμ 2015, 3:23 pm
Re: Chemicovision 3.0 23 από 007 Δεύτε λάβετε φως: 十二 ポイント (12 points): AnastasiaN 十 ポイント (10 points): Geoste 八 ポイント (8 points): Panos108 六 ポイント (6 points): antonyd 五 ポイント (5 points): Σοφία 四 ポイント (4 points): skatharise 三 ポイント (3 points): papajim202 二 ポイント (2 points): chem26 一 ポイント (1 points): engegen Για τα παιδάκια που με ξέρουν και θα βιαστούν να μιλήσουν να πω πως ο τρόπος βαθμολόγησης μου δε θα μπορούσε να είναι πιο αντικειμενικός. Εντάξει υπερβολή, ίσως θα μπορούσε να είναι πιο αντικειμενικός αν είχα βαθμολογήσει τον εαυτό μου με 12 ή 10 αλλά έβαλα την διακριτικότητα, την ταπεινότητα και τη συμμόρφωση με τους κανόνες πάνω από την αντικειμενικότητα για μια στιγμή. Θα ήθελα να κλείσω αυτήν την ανάρτηση χαιρετίζοντας τις συμμετοχές φίλων που με εξέπληξαν ευχάριστα και που συνεχίζουν να αποδεικνύουν ποια είναι η #1 κλίκα. Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΚυρ 08 Νοέμ 2015, 5:26 pm
Re: Chemicovision 3.0 24 από KiritoShu Έχεις φάει μερικά " , " και μάλλον ήθελες να πεις "ποια" στην τελευταία πρόταση. Είσαι ελαφρώς πιο αντικειμενικός απο τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ και την Αυγή Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΚυρ 08 Νοέμ 2015, 5:30 pm
Re: Chemicovision 3.0 25 από Papajim202 Και πολιτικο σχολιο ο Μητσαρας τα δαμε ολα πια να ουμε “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΚυρ 08 Νοέμ 2015, 5:35 pm
Re: Chemicovision 3.0 26 από KiritoShu Κρυβε λόγια θα μας πιάσουν Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΚυρ 08 Νοέμ 2015, 5:36 pm
Re: Chemicovision 3.0 27 από 007 Είχα διορθώσει το ορθογραφικό με εντιτ και επίσης ήμουν απολύτως αντικειμενικός. Ελπίζω στον επόμενο γύρο οι συμμετέχοντες να βελτιωθούν ώστε να μην αναγκαστώ να φανώ και πάλι σαν να μεροληπτώ υπέρ συγκεκριμένων απλά και μόνο επειδή είναι καλύτεροι.. Με την ευκαιρία αυτή να ανεβάσω κι αυτό που ήθελα αρχικά αλλά δε μπορούσα λόγω κατηγορίας: https://www.youtube.com/watch?v=4qRRmiPOT6Q να ευχαριστήσω τον κο Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαρία που μου έδωσε να προπονήσω ένα σύλλογο μεγάλο σαν τον Παναθηναϊκό και να ευχηθώ τα καλύτερα στην μάχη που δίνει με την κυβέρνηση για το ελληνικό φάρμακο. Για να μην ξανακουστεί από κανένα παιδί-αθλητή αυτής της χώρας η φράση "Κε Μάκη μου τελείωσε το φάρμακο"! Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΚυρ 08 Νοέμ 2015, 5:40 pm
Re: Chemicovision 3.0 28 από Chem26 Έχουμε και λέμε: 12 points - skatharise 10 points - AnastasiaN 8 points - σοφία 6 points - 007 5 points - antonyd 4 points - entgegen 3 points - panos108 2 points - papajim202 1 points - geoste ΠαράθεσηΔευ 09 Νοέμ 2015, 1:44 pm
Re: Chemicovision 3.0 29 από KiritoShu κανένας άλλος θα ψηφίσει ? Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠαρ 13 Νοέμ 2015, 9:10 pm
Re: Chemicovision 3.0 30 από geoste Ψηφίζω εγώ: 12 : panos108 10 : papajim202 8 : 007 6 : AnastasiaN 5 : skatharise 4 : entgegen 3: σοφία 2: chem26 1: antonyd ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟ "Ποιός τον χ@ζει τον πρεζάκια τον Κέρουακ; Μόνο Καββαδίας ρε!" ΠαράθεσηΠαρ 13 Νοέμ 2015, 9:45 pm