Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 21 από MakisH και να χρωστάς ακόμα ΜΦΔ. Θέλω να συγκεντρωθώ επιτέλους να διαβάσω... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 27 Ιούλ 2015, 10:25 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 22 από KiritoShu παρέα με τον Mr Nails και να έχετε φορτώσει το Aspen στο λάπτοπ σου.. (νομίζω ήταν τίμια προσπάθεια ε?) Θέλω να ανέβω στο Λυκαβηττό και να απολαύσω τη βραδινή θέα Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 27 Ιούλ 2015, 10:39 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 23 από MakisH Να πέσεις να τσακιστείς και καθώς θα πέφτεις να μπλεχτείς για λίγο στα καλώδια του τελεφερίκ και να πνιγείς! Θέλω να ανέβω στο Λυκαβηττό και να απολαύσω τη βραδινή θέα ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 28 Ιούλ 2015, 12:18 am
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 24 από PeriklisP αλλα θα γλιστρησεις σε ενα απο τα πολλα χρησιμοποιημενα προφυλακτικα που υπαρχουν σκορπια εκει, και θα ραγισεις τον κοκκυγα σου. Θελω να μπορω να τηλεμεταφερομαι σε οποιον προορισμο σκεφτω! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤρί 28 Ιούλ 2015, 12:22 am
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 25 από Engegen Με ταχύτητα διαδικτύου επαρχίας. Θέλω να αποκτήσω έναν γαμμάτο σταθερό υπολογιστή. ΠαράθεσηΤρί 28 Ιούλ 2015, 2:12 am
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 26 από Papajim202 και να ναι TurboX! Θελω να γινω πρωθυπουργος “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΤρί 28 Ιούλ 2015, 12:41 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 27 από KiritoShu Και να τα κάνεις χειρότερα από τον Τσίπρα και τον Σαμαρά combined Θέλω να αποκτήσω υπερδυνάμεις Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤρί 28 Ιούλ 2015, 12:45 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 28 από panos108 Και να μπορείς να μιλάς μόνο σε ψάρια θέλω να γίνω ακροβάτης People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤρί 28 Ιούλ 2015, 5:42 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 29 από madadayo Και να πέσεις απ το σκοινί. Θέλω θάλασσα! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠαρ 31 Ιούλ 2015, 4:55 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 30 από Engegen Και είναι γεμάτη φύκια. Θέλω να πετάξω! ΠαράθεσηΠαρ 31 Ιούλ 2015, 9:37 pm