Re: Chemicovision 2.0

21
Ωραία αυτά που προτείνεις.. Εγώ από την αλλη περιμένω παίκτες... Προτάσεις και ιδέες θα βρεθούν...
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

22
Παραλίγο να πάω να κοιμηθώ & να το ξεχάσω!
Τώρα που τελίωσε η εξεταστική, γινομαί δεκτός στο event :roll: ή ύστερα από την συμμετοχή μου στο trollcoaster των τελευταίων ημερών (ξέρεται τι εννοώ :razz: ) είμαι αποκλισμένος από εδώ :razz: ;

23
Μια χαρά δεκτός θα γίνεις απλά θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε λίγο για να ξεκινήσουμε... 2-3 ατομα καλό θα ήταν να δηλωσουν συμμετοχή :P (ξέρετε ποιοι είστε εσείς, αυτοί που είχατε πει ότι αν δεν μαζευτούν θα παίξετε)

Προς το παρόν εχουμε δηλώσεις από

KiritoShu
Engegen
Ojumn
Papajim202
fotinit17
griega
Xgal
Juliette22

και συντονιστή τον 1 και μοναδικό thanassious!!!!
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

25
Χρειαζόμαστε ακόμα έναν για να ξεκινήσουμε! Περιμένω λοιπόν συμμετοχές! Στη φετινή version θα έχουμε και ιστορικά και μουσικά στοιχεία, περισσότερη ποικιλία και άλλες εκπλήξεις... Επίσης θα είμαι αυστηρός και καυστικός στα σχόλια (όχι κακοπροαίρετα, δεν σας ξέρω εξάλλου). Είναι τελευταία φορά που απολογούμαι γι'αυτό.

Υ.Γ. Κάποιους σας ξέρω...
Ζεις με τους άλλους, δε ζεις για τους άλλους

27
thanassious έγραψε: Επίσης θα είμαι αυστηρός και καυστικός στα σχόλια (όχι κακοπροαίρετα, δεν σας ξέρω εξάλλου). Είναι τελευταία φορά που απολογούμαι γι'αυτό. Υ.Γ. Κάποιους σας ξέρω...
Σκληρός :bleh: Προλαβαίνω να βγω? :razz:
Einmal ist keinmal

28
Όποιος "φοβάται" την κριτική και θέλει να αποχωρήσει είναι ελεύθερος να το κάνει... Για χάριν επιτάχυνσης θα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας με προσωπικό μήνυμα μέχρι την Τετάρτη.
http://www.youtube.com/watch?v=nGburzhX2Gc
Ζεις με τους άλλους, δε ζεις για τους άλλους