Re: Chemicovision 2.0 21 από KiritoShu Ωραία αυτά που προτείνεις.. Εγώ από την αλλη περιμένω παίκτες... Προτάσεις και ιδέες θα βρεθούν... Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 01 Σεπ 2014, 8:44 pm
Re: Chemicovision 2.0 22 από Engegen Παραλίγο να πάω να κοιμηθώ & να το ξεχάσω! Τώρα που τελίωσε η εξεταστική, γινομαί δεκτός στο event ή ύστερα από την συμμετοχή μου στο trollcoaster των τελευταίων ημερών (ξέρεται τι εννοώ ) είμαι αποκλισμένος από εδώ ; ΠαράθεσηΤρί 30 Σεπ 2014, 9:38 pm
Re: Chemicovision 2.0 23 από KiritoShu Μια χαρά δεκτός θα γίνεις απλά θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε λίγο για να ξεκινήσουμε... 2-3 ατομα καλό θα ήταν να δηλωσουν συμμετοχή (ξέρετε ποιοι είστε εσείς, αυτοί που είχατε πει ότι αν δεν μαζευτούν θα παίξετε) Προς το παρόν εχουμε δηλώσεις από KiritoShu Engegen Ojumn Papajim202 fotinit17 griega Xgal Juliette22 και συντονιστή τον 1 και μοναδικό thanassious!!!! Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤρί 30 Σεπ 2014, 9:51 pm
Re: Chemicovision 2.0 24 από AnastasiaN Άντε παίζω κι εγώ! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΤρί 30 Σεπ 2014, 10:18 pm
Re: Chemicovision 2.0 25 από thanassious Χρειαζόμαστε ακόμα έναν για να ξεκινήσουμε! Περιμένω λοιπόν συμμετοχές! Στη φετινή version θα έχουμε και ιστορικά και μουσικά στοιχεία, περισσότερη ποικιλία και άλλες εκπλήξεις... Επίσης θα είμαι αυστηρός και καυστικός στα σχόλια (όχι κακοπροαίρετα, δεν σας ξέρω εξάλλου). Είναι τελευταία φορά που απολογούμαι γι'αυτό. Υ.Γ. Κάποιους σας ξέρω... Ζεις με τους άλλους, δε ζεις για τους άλλους ΠαράθεσηΤετ 01 Οκτ 2014, 8:30 pm
Re: Chemicovision 2.0 26 από PeriklisP Αντε, αφου ειναι ενας, βαλε εμενα! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤετ 01 Οκτ 2014, 8:50 pm
Re: Chemicovision 2.0 27 από AnastasiaN thanassious έγραψε: Επίσης θα είμαι αυστηρός και καυστικός στα σχόλια (όχι κακοπροαίρετα, δεν σας ξέρω εξάλλου). Είναι τελευταία φορά που απολογούμαι γι'αυτό. Υ.Γ. Κάποιους σας ξέρω... Σκληρός Προλαβαίνω να βγω? Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΤετ 01 Οκτ 2014, 8:55 pm
Re: Chemicovision 2.0 28 από thanassious Όποιος "φοβάται" την κριτική και θέλει να αποχωρήσει είναι ελεύθερος να το κάνει... Για χάριν επιτάχυνσης θα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας με προσωπικό μήνυμα μέχρι την Τετάρτη. http://www.youtube.com/watch?v=nGburzhX2Gc Ζεις με τους άλλους, δε ζεις για τους άλλους ΠαράθεσηΠέμ 02 Οκτ 2014, 5:05 pm
Re: Chemicovision 2.0 29 από AnastasiaN όχι ότι κάνω πλάκα Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 02 Οκτ 2014, 9:08 pm
Re: Chemicovision 2.0 30 από thanassious Να σας υπενθυμίσω την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας παρακαλώ... Ζεις με τους άλλους, δε ζεις για τους άλλους ΠαράθεσηΣάβ 04 Οκτ 2014, 8:26 pm