Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 21 από Xgal Πέρσι είχα ντυθεί gandalf the white και φέτος σκεφτόμουν για πλανόδιος ζωγράφος! ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 11:30 am
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 22 από Σοφια Ωωω πολλές ωραίες και προτότυπες ιδέες ακούω!! ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 11:41 am
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 23 από madadayo πραγματικά πολύ ωραίες ιδέες!!! ναι ναι ΑΣοφία μμου.. το μακιγιαζ είναι δεδομένο.. όσο για την ουρίτσα, ελπίζω να βρω το μονο μου θέμα βεβαια είναι ότι είμαι της τελευταίας στιγμής άτομο... κι αν τυχόν θέλει ράψιμο... δε νομίζω να τα καταφέρω @Xgal: πώς ντύθηκες Gandalf??? πολύ γαμάτο ακούγεται! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 1:14 pm
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 24 από Xgal madadayo έγραψε:@Xgal: πώς ντύθηκες Gandalf??? πολύ γαμάτο ακούγεται! Άσπρο παντελόνι, άσπρο σεντόνι κομμένο να μπεί στο κεφάλι, παραμάνες να φτιάξω μανίκια, άσπρα γένια και περούκα και ένα μακρύ ξύλο περίτεχνο ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 1:31 pm
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 25 από madadayo πολλά like!!!!!!! το γκρίζος θα ήταν πιο εύκολο Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 2:06 pm
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 26 από Xgal Είχαμε πρόβλημα στο σεντόνι Το πως ένιωθα ότνα κυκλοφορούσα στο δρόμο δε υπάρχει..Ευτυχώς δε φαινόταν το πρόσωπο με τα μούσια με τη περούκα ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 2:59 pm
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 27 από madadayo χαχαχαχαχαχαχαχα!!! το καλό της απόκριας!!!! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 3:55 pm
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 28 από Xgal Για αυτό σου είπα για το cosplay ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 4:04 pm
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 29 από madadayo xaxaxaxaxa ορθός αλλά κατά πάσα πιθανότητα δε θα είμαι αθήνα το σάββατο... αλλιώς θα ήταν ενδιαφέρον Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 4:13 pm
Re: Θα ντυθείτε φέτος στις απόκριες?? Αν ναι τι?? 30 από Xgal Αααχ..μόνο εγώ θα πήξω φέτος στη Αθήνα; ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 4:39 pm