Re: Chemicovision

182
Παίκτης 1: 0 (Αυτό το αμερικάνικο-pop-folk για teenagers και κυρίως ερωτοχτυπημένα κοριτσάκια χωρίς κανένα ουσιώδη λόγο -"Ω θέε μου είναι τόσο όμορφος, αλλά δεν με αφήνει να οδηγήσω το φορτηγάκι του ενώ την άλλη την σκ**α την αφήνει γκρρρρ"- και χωρίς κανένα άλλο σκοπό στη ζωή τους παραδέχομαι το άκουγα χοχοχοχο... όταν ήμουν 12 :bleh: Μετά το γύρισα στους Staind μπας και συνέλθω- SORRYYYYYYY! )
Παίκτης 2: 10 (Αξιόλογη φωνή και μουσική σύνθεση και...όμορφη ταινία :) )
Παίκτης 3: -
Παίκτης 4: 12 ( Εντυπωσιάστηκα που δεν είχαν τόσο πρόβλημα με το -ρ- όπως οι περισσότεροι γιαπωνέζοι, 12 γιατί μου αρέσει η γλώσσα και το στυλ μουσικής και ας είναι πιο πολύ στο rock-pop) がんばって!
Παίκτης 5: 1 (Κοκκίνου μπλιαχ, αλλά του χρώσταγα ένα βαθμό λόγω "προϊστορίας")
Παίκτης 6: 7 ( Το ultimate hit της κυρίας θεωρώ ήταν το Paparazzi...λόγο ίσως του Alexander Skarsgård. Για κάποιο λόγο δεν γράφει/τραγουδάει όπως παλιά...)
Παίκτης 7: 2 (Έτσι κι έτσι)
Παίκτης 8: 6 (Παραδόξως έχει κάτι απροσδιόριστα καλό)
Παίκτης 9: 5 (Πολύ έντεχνο...πολύ...!Αυτόματη γραφή, χωρίς ρίμες και προς το τέλος ΜΠΟΥΜ, παραδέχομαι η Μποφίλου έχει φωνή!)
Παίκτης 10: 3 (Σουηδιάαααααααααααα-πολύ καλό το επιχείρημά μου νομίζω....)
Παίκτης 11: 4 (Άντρες που κλαίνε? Αξία ανεκτίμητη! χαχαχα...Εδώ κολλάει το "γιατί κλαίει η μαϊμού"?)
Παίκτης 12: 8 (Όσες καταχρήσεις και αν έκανε αυτή η γυναίκα είχε ταλέντο και φωνή)
この危うげな世界さえ
越えてゆけると 信じるだけ
あなたと

183
Παίκτης 1: - (πάντως το κομμάτι το διάλεξα λόγω banjo)
Παίκτης 2: 7 (αχ και να ήξερα να παίζω άρπα...)
Παίκτης 3: 12 (για τα φώτα που μοιάζουν με lightsabers και επειδή εμφανίζεται με το βρακί στο τέλος! Και επειδή μου έβαλες μηδέν! Και επειδή θάλασσα έχει αλάτι!) *
Παίκτης 4: 2
Παίκτης 5: 4 (επειδή προβλέπω να σε μαυρίζουν σε αυτόν τον γύρο. Είσαι άτυχος, τι να κάνουμε... :P )
Παίκτης 6: 0 (πες την αλήθεια... έβαλες το μεγαλύτερο βίντεο που μπορούσες να βρεις, επίτηδες!)
Παίκτης 7: 3
Παίκτης 8: 8 (συμπαθέστατο! Μου αρέσει πολύ η χροιά της φωνής της!)
Παίκτης 9: 10 (τυχερούληηηηη, σου έτυχε Μποφίλιου! :P )
Παίκτης 10: 5 (καταπληκτικοί στίχοι! Έχω πραγματικά συγκινηθεί!!!!)
Παίκτης 11: 1
Παίκτης 12: 6 (σε λίγες μέρες θα βγουν και τα χριστουγεννιάτικα...)

*: λέω ψέματα

ΛΟΙΠΟΝ! Για τον επόμενο γύρο, έπειτα από λαϊκή απαίτηση, κάθε συμμετέχων θα πρέπει να διαλέξει ένα τραγούδι ειδικά αφιερωμένο στον KiritoShu. Στη βαθμολογία θα πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν και το κατά πόσο συμφωνούμε με την αφιέρωση. Εκφράστε ελεύθερα κάθε συναίσθημα αγάπης, μίσους, πάθους, φθόνου, ζήλειας, θυμού, λατρείας κτλ.

184
Φίλτατε MakisH το αίτημά σας γίνεται δεκτό.. Soundtrack ήθελα να βάλω αλλά τί να κάνουμε....

Επίσης μιας και σου έβαλα και Taylor σου αφιερώνω και το ακόλουθο τραγουδάκι .
HATERS GONNA HATE!!!
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

185
Μπράβο Μάκη!Εκτόπισε με την ιδέα σου την αγαπημένη μου κατηγορία(soundtrack).....ας όψεται η Taylor Swift, αυτό λέω μόνο! :x (Το πείραγμα πάντα με φιλικότατη διάθεση έτσι :baby: )
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone

186
1: 5
2: 6
3: 4
4: 7
5: 12 ( βάζω 12 για να μην είναι ταπεινωτκή η ήττα της Κοκκίνου, plus στηρίζουμε ελληνικά προιόντα :D )
6 : 0
7: 3
8 : 0 (να να να να να να, μπούρδα )
9: 1
10: 2 (δε καταλαβαίνω γρι , ακόμα και αν εχει τα λιρικς)
11: 10
12: 8

187
Και ναι έχουμε τον πρώτο συμμετέχοντα από το κοινό!!! Σε ευχαριστούμε που μας τίμησες!! Άντε να ακολουθούν και άλλοι το παράδειγμά του!
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

188
KiritoShu έγραψε:Και ναι έχουμε τον πρώτο συμμετέχοντα από το κοινό!!! Σε ευχαριστούμε που μας τίμησες!! Άντε να ακολουθούν και άλλοι το παράδειγμά του!
Έλα μωρέ κι εσύ,μη τα πιέζεις τα παιδιά,φτάνει GeorgeSc που ψήφισε :razz:
Spoiler: show
Τουλάχιστον,αν κερδίσω στη βαθμολογία του κοινού δε θα βγω τελευταίος πάλι :bleh: :lol:
"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk

189
Άλλη μία ψήφος του κοινού:

Παίκτης 1: 0 (σόρυ κύριε admin αλλά μου τη δίνει η Swift)
Παίκτης 2: 7
Παίκτης 3: 6
Παίκτης 4: 8 (ενδιαφέρον συγκροτηματάκι, δεν το ήξερα)
Παίκτης 5: 0 (ήσουν άτυχος που σου έτυχε η Κοκκίνου, σόρυ :giveup: )
Παίκτης 6: 1
Παίκτης 7: 4
Παίκτης 8: 5 (έκανες ό,τι μπορούσες με την καλλιτέχνιδα που σου έτυχε :razz: )
Παίκτης 9: 10 (εξαιρετική ελληνική φωνή)
Παίκτης 10: 2
Παίκτης 11: 3
Παίκτης 12: 12 (ταλεντάρα η τύπισσα)
"I went numb when I learned to see..."

190
Παίκτης 1: 0 (σιχαίνομαι την κλάψα του είδους- σόρυ, σε έκαψε ο συντοντιστής :bleh: )
Παίκτης 2: 12 (για την ερμηνεία και την ενορχήστρωση)
Παίκτης 3: 6 (ιδιαίτερη φωνή, μ' αρέσει)
Παίκτης 4: 4 (πολύ Tokyo Hotel :bleh: )
Παίκτης 5: 3 (κάπως περίσσεψε το 3, τυχερέ :o)
Παίκτης 6: 8 (πολύ κλάψα ο γύρος, πρέπει να επιβραβευτείς που διάλεξες κάτι κεφάτο)
Παίκτης 7: 5 (γλυκανάλατο..αλλά όχι κακό :) )
Παίκτης 8: 0 (για να κάνει παρέα στην εξίσου άθλια Taylor :rant: )
Παίκτης 9: 7 (γιατί υπήρχαν πολύ χειρότερα :shock: ...πολύ κλάψα η κυρία με την κατα τ'αλλα ωραία φωνή)
Παίκτης 10: 2
Παίκτης 11: 1
Παίκτης 12: 10 ( :clap: )

Πολύ Σουηδία και κλάψα ο γύρος.. :whistle:
Συγγνώμη που ήμουν τόσο γλυκούλα με κάποιους. :heart:
Einmal ist keinmal