Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

112
BrAVeSirRObin έγραψε:Απλά ήθελα να πώ ότι το βιβλίο του Μασαβέτα είναι καταπληκτικό και διαβάζετε πραγματικά ευχάριστα!!!! :worship:

Ζήτημα να το έχω νιώσει αυτό με άλλες 5 βιβλία σε όλη την προ/μετά/σχολική ζωή μου 8-)

Μακάρι όλα τα βιβλία να ήταν έτσι, τότε ναι! Και εγώ και πολλοί θα διαβάζαμε για κέφι και όχι τόσο από ''υποχρέωση''.
εγώ πάλι ακριβώς το αντίθετο! ο,τι ονομάζει φιλοσοφία με εκνεύριζε τα μάλα! να μη σχολιάσω κ το χειρόγραφο της υπόθεσης!
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

113
Όχι βρε συ, είναι ένα ευχαριστο διαλειμματάκι και τα σκίτσα και όλα! Ίσως το παρακάνει λίγο, αλλα όσον αφορά το περιεχόμενο και την επεξηγηματικότητά του έχει εμβαθύνει πολύ σε δουλειά. Τώρα η σχετικότητα θεμάτων-βιβλίου δεν ξέρω να σου πω είναι η αλήθεια, αφού στην προήγουμενη εξεταστική πήγα έχοντας διαβάσει το Cosmopolitan, και καθόλου Playboy. :suicide:

Οπότε δεν ήξερα που παν τα 4 :baby: :)
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

114
Σοφια έγραψε:Πράγματι κι εμένα μου άρεσε! Φαίνεται πολύ προσεγμένο βιβλίο. :T:
Εμένα κάτι άλλο που μου άρεσε πολύ είναι που στο διαγώνισμα στο τέλος μας είχε βάλει ένα ποίημα του Καβάφη..Θεωρώ πάντως ότι αν μετρούσε στο βαθμό ο σχολιασμός του ποιήματος θα είχα περάσει σίγουρα.. :bleh: Αλλά δυστυχώς δεν μετρούσε.. :weep: :razz:
Αλήθεια, ποιο ποίημα του Καβάφη είχε βάλει?? Είναι ο αγαπημένος μου ποιητής και μάλιστα έχω κάτσει και έχω παρακολουθήσει απαγγελία ποιημάτων του ταυτόγχρονα σε ελληνικά και γαλλικά(όχι ότι ήταν κάτι δύσκολο, απλά αναφέρω πόσο πωρωμένη είμαι με το έργο του για να κάτσω να το ακούσω σε δύο γλώσσες!! :suicide: )
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα