Re: Chemicovision 2.0

111
Παιδιά για να καταλάβω αν έχω συντονιστεί με το πνεύμα! Ψηφίζουμε ό,τι μας θυμίζει 90s και όχι ότι μας αρέσει σαν ήχος σωστά? Δλδ αν εμένα μαρέσει κτ αλλά από 90s μπα τότε "κανονικά" δεν πρέπει να δώσω τόσο μεγάλο βαθμό, ε?
Einmal ist keinmal

112
Εγω προσωπικα δεν ψηφισα ετσι. Απλα απο κομματια που θυμιζουν 90s διαλεξα αυτα που μου αρεσουν
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”

116
Ε ναι αλλά αυτό δε σημαίνει nostalgia? Εγώ γιαυτό ρώτησα! Γιατί και όταν σκεφτόμουν τι να στείλω είχα ως κριτήριο κάτι που θυμίζει 90s χωρίς να είναι active τώρα. Έτσι απέκλεισα Nirvana και άλλα τέτοια..
Einmal ist keinmal

119
Δεν επιθυμώ να μπω σε σχόλια διότι φοβάμαι ώρες-ώρες πως αδικώ κάποιους :nerd: & ειλικρινά μου είναι δύσκολες μερικές επιλογές
Sub Engegen_votes()
'
' Engegen_votes Macro
'
' Keyboard Shortcut: Ctrl+r
'

Cells(2, 14) = 8 '1.Papajim202
Cells(3, 14) = "-" '2.Engegen
Cells(4, 14) = 3 '3.juliette22
Cells(5, 14) = 10 '4.Xgal
Cells(6, 14) = 6 '5.KiritoShu
Cells(7, 14) = 2 '6.ojunm
Cells(8, 14) = 15 '7.PeriklisP
Cells(9, 14) = 1 '8.AnastasiaN
Cells(10, 14) = 12 '9.fotinit17
Cells(11, 14) = 4 '10.griega
End Sub
Τα tabs δεν μπόρεσα να μεταφέρω σωστά, όμως δεν πειράζει υποθέτω :razz:
edit: Ώχ τώρα πρόσεξα πως πέρασε η ώρα μέχρι να αποθασίσω, με βλέπω πάλι να χάνω την 1η(τουλάχιστον) ώρα της τετάρτης.
Συνημμένα
chemicovision_ev.xlsm
(14.75 KiB) Μεταφορτώθηκε 318 φορές

120
thanassious έγραψε:Ψηφίζει και το κοινό σε αυτό το γύρο.
Το κοινό έχει δέκα βαθμούς, ή εννιά όπως οι παίκτες (δηλαδή το ένα τραγούδι θα το μαυρίζει); Αν έχει δέκα, πόσο είναι ο επιπλέον;
Επίσης, οι βαθμοί του κοινού θα μετράνε ισάξια με των παικτών, θα μετράνε λιγότερο, ή θα είναι καθαρά συμβολικοί;
Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ
στην κώχη τούτη την μικρή, σ’ όλην την γη την χάλασες.