Re: Chemicovision

111
Hope not.. Αν και κανονικά ούτε η δική σου συμμετοχή είναι αποδεκτή...
Αυτά είναι....θα ζήσει μεγάλες στιγμές το forum :help:
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone

112
Αυτά είναι....θα ζήσει μεγάλες στιγμές το forum :help:
Να είσαι σίγουρη για αυτό :razz:
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

114
Λειπει η συμμετοχη του keiner και λογω ορισμενων συνθηκων ουτως ή αλλως πριν το μεσημερι δε θα τα ανεβαζα...
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.

115
1.MakisH
2.Overspark
3.MaHaHoU
4.Xgal
5.Keiner

Στάλθηκε εκπρόθεσμα

6.DionisisB
7.alkinoos
8.PeriklisP
9.panos108
10.griega
11.maria93
12.thanassious

Λοιπόν, αυτά είναι τα dance (ο Θεός να τα κάνει dance ορισμένα) κομμάτια που μου στείλατε για αυτόν το γύρο. Παρακαλώ στη βαθμολογία σας να λάβετε υπόψιν και το κατά πόσο συναφή είναι με τη κατηγορία το κάθε τραγούδι! Παρακαλείσθε επίσης όπως ανεβάσατε τις βαθμολογίες σας μέχρι την Κυριακή.

Υ.Γ. Ελπίζω ο Keiner να μην εγκατέλειψε τον αγώνα και σε περίπτωση που εγκατέλειψε να το δηλώσει
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.

117
Μπράβο ρε παιδιά, όλα είναι 1 και 1 :lol: Kirito σφίξε το ζωνάρι στις κατηγορίες να μην υπάρχουν περιθώρια. Περιμένω πως και πως τα oldies ελληνικά λαϊκά :D :D
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

118
@MaHaHoU Χίλια συγγνώμη!!! Απλά το όνομα σου κάθε φορά που το γράφω κάνω και 825 λάθη.. Αυτή τη φορά νόμιζα ότι το είχα γράψει σωστά και δεν τη διόρθωσα.. Και πάλι mea culpa (Σοβαρά νόμιζα ότι από εκεί κάπως είχες βγάλει το όνομα by the way)

@BraveSirRobin Κάτι παραπλήσιο με αυτό που ζητάς θα έχεις στον επόμενο γύρο
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.

119
χαχαχαχα δεν πειράζει καλέ :) Το βρήκα αστείο να σου πω ;)

(Το όνομα το εφτιαξα μόνη μου χωρίς κάποια έμπνευση από κάπου-ίσως να τεινει στο μουχαχαχαχα αλλά αυτό το κατάλαβα όταν το είχα βγάλει ήδη >.< )
この危うげな世界さえ
越えてゆけると 信じるだけ
あなたと

120
Έχω να δηλώσω ότι αφού ξεφτιλιζόμαστε,ας το κάνουμε σωστά και ζήηηηηηηηηητω η Φουρέιρα!!!!!!! Όμως να πω ότι ίσως πρέπει όντως να είναι λίγο πιο συγκεκριμένες οι κατηγορίες γιατί εγώ τώρα πώς να μη βάλω 12 στη Σακίρα ή σε κάποια άλλα που παραλίγο να σηκωθώ να τα χορέψω όταν τα άκουσα, επειδή θεωρώ ότι ίσως να μην είναι 100% εντός θέματος? Εεεεεε????? Μου λέτε πώς? :)