Re: Chemicovision 111 από maria93 Hope not.. Αν και κανονικά ούτε η δική σου συμμετοχή είναι αποδεκτή... Αυτά είναι....θα ζήσει μεγάλες στιγμές το forum Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΤετ 16 Οκτ 2013, 1:25 pm
Re: Chemicovision 112 από KiritoShu Αυτά είναι....θα ζήσει μεγάλες στιγμές το forum Να είσαι σίγουρη για αυτό Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤετ 16 Οκτ 2013, 1:29 pm
Re: Chemicovision 113 από Overspark so ? Chemical Engineers are the present day's Alchemists. ΠαράθεσηΠέμ 17 Οκτ 2013, 8:44 am
Re: Chemicovision 114 από KiritoShu Λειπει η συμμετοχη του keiner και λογω ορισμενων συνθηκων ουτως ή αλλως πριν το μεσημερι δε θα τα ανεβαζα... Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 17 Οκτ 2013, 9:39 am
Re: Chemicovision 115 από KiritoShu 1.MakisH 2.Overspark 3.MaHaHoU 4.Xgal 5.Keiner Στάλθηκε εκπρόθεσμα 6.DionisisB 7.alkinoos 8.PeriklisP 9.panos108 10.griega 11.maria93 12.thanassious Λοιπόν, αυτά είναι τα dance (ο Θεός να τα κάνει dance ορισμένα) κομμάτια που μου στείλατε για αυτόν το γύρο. Παρακαλώ στη βαθμολογία σας να λάβετε υπόψιν και το κατά πόσο συναφή είναι με τη κατηγορία το κάθε τραγούδι! Παρακαλείσθε επίσης όπως ανεβάσατε τις βαθμολογίες σας μέχρι την Κυριακή. Υ.Γ. Ελπίζω ο Keiner να μην εγκατέλειψε τον αγώνα και σε περίπτωση που εγκατέλειψε να το δηλώσει Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 17 Οκτ 2013, 4:16 pm
Re: Chemicovision 116 από MaHaHoU MuHaHaoU????? κάτι σαν μου-χαχα? この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΠέμ 17 Οκτ 2013, 4:25 pm
Re: Chemicovision 117 από BrAVeSirRObin Μπράβο ρε παιδιά, όλα είναι 1 και 1 Kirito σφίξε το ζωνάρι στις κατηγορίες να μην υπάρχουν περιθώρια. Περιμένω πως και πως τα oldies ελληνικά λαϊκά ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΠέμ 17 Οκτ 2013, 4:36 pm
Re: Chemicovision 118 από KiritoShu @MaHaHoU Χίλια συγγνώμη!!! Απλά το όνομα σου κάθε φορά που το γράφω κάνω και 825 λάθη.. Αυτή τη φορά νόμιζα ότι το είχα γράψει σωστά και δεν τη διόρθωσα.. Και πάλι mea culpa (Σοβαρά νόμιζα ότι από εκεί κάπως είχες βγάλει το όνομα by the way) @BraveSirRobin Κάτι παραπλήσιο με αυτό που ζητάς θα έχεις στον επόμενο γύρο Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 17 Οκτ 2013, 4:41 pm
Re: Chemicovision 119 από MaHaHoU χαχαχαχα δεν πειράζει καλέ Το βρήκα αστείο να σου πω (Το όνομα το εφτιαξα μόνη μου χωρίς κάποια έμπνευση από κάπου-ίσως να τεινει στο μουχαχαχαχα αλλά αυτό το κατάλαβα όταν το είχα βγάλει ήδη >.< ) この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΠέμ 17 Οκτ 2013, 4:43 pm
Re: Chemicovision 120 από alkinoos Έχω να δηλώσω ότι αφού ξεφτιλιζόμαστε,ας το κάνουμε σωστά και ζήηηηηηηηηητω η Φουρέιρα!!!!!!! Όμως να πω ότι ίσως πρέπει όντως να είναι λίγο πιο συγκεκριμένες οι κατηγορίες γιατί εγώ τώρα πώς να μη βάλω 12 στη Σακίρα ή σε κάποια άλλα που παραλίγο να σηκωθώ να τα χορέψω όταν τα άκουσα, επειδή θεωρώ ότι ίσως να μην είναι 100% εντός θέματος? Εεεεεε????? Μου λέτε πώς? ΠαράθεσηΠέμ 17 Οκτ 2013, 6:42 pm