Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 101 από Σοφια Ε όχι!! Δεν το νομίζω να του κάνουν κάτι τέτοιο άλλωστε αφού μάζεψε κόσμο δεν θα αφήσουν και οι άλλοι να γίνει τίποτα.. Πραγματικά πολύ ωραία η σκέψη του!! ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 11:18 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 102 από MaHaHoU Υπέροχος!!! Αυτά είναι この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΣάβ 01 Οκτ 2011, 11:35 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 103 από MakisH Και το σκηνικό που έχει στο μυαλό του: (γαμπρός) έγραψε:Θα μαζευτουμε στο σταθμο να σας δειξω φωτογραφιες της Ιωαννας με την οποια θα εχω κλεισει ραντεβου και θα την περιμενουμε, ενω ταυτοχρονα θα προσπαθησουμε να προσελκυσουμε οσους περισσοτερους περαστικους μπορουμε για να μας βοηθησουν.. Οταν φτασει η (νύφη) μου, θα την πλησιαζετε ενας για να της προσφερετε το λελουδο που θα βαστατε μαζι με Ενα γλυκο χαμογελο. Εχω συνεννοηθει και με τους υπευθυνους του σταθμου και θα παιζουν στα μεγαφωνα καποια ομορφα τραγουδακια που θα τους δωσω. Μολις λοιπον τελειωσετε εσεις θα εμφανιστω κι εγω για να της προσφερω το δαχτυλιδι και να της κανω την προταση... Νομίζω οτι πολλές εδώ μέσα θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση αυτής της κοπέλας... (φανταστείτε να του πει όχι... ποπο... καφρίλα θα είναι...) ΥΓ: Έσβησα τα ονόματα γιατί πλάκα θα έχει να είναι Χημικός Μηχανικός η υποψήφια νύφη και να βλέπει το forum! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 02 Οκτ 2011, 10:16 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 104 από Σοφια Αχ θα μας στήλει αυτός ο αρχιτέκτονας!! Απλά υπέροχος!! Τι άντρας είναι αυτός?? Σιγά μην πει όχι..με τέτοια πρόταση γάμου και όχι να ήθελες να πεις σου βγαίνει το ναι αυτόματα..Μα μέχρι και μουσική να κανονίσει.. ΠαράθεσηΚυρ 02 Οκτ 2011, 10:28 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 105 από Σοφια Όσο για το σχολιάκι..εμείς είμαστε μικρά κοριτσάκια ακόμη και δεν θέλουμε γάμους.. Απλά μας ενθουσίασε ο ρομαντισμός και η φαντασία του! ΠαράθεσηΚυρ 02 Οκτ 2011, 10:45 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 106 από madadayo παρένθεση... σου "ξέφυγε" ένα όνομα "'ασβηστο" στην πρώτη γραμμή.... ... offtopic... έχω αναφέρει ποτέ πόσο μα πόσο σιχαίνομαι τους προλόγους??? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΚυρ 02 Οκτ 2011, 3:57 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 107 από Σοφια Φίλοι μου!!! Σας περιμένω αυτήν την Παρασκευή γύρω στις 7 το απόγευμα στο σταθμό του ηλεκτρικού στον Πειραιά για να με βοηθήσετε να κάνω μια αξέχαστη έκπληξη στη γυναίκα που αγαπώ! Διαδώστε το σε φίλους και γνωστούς! Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και περιμένω κι άλλες ευρηματικές ιδέες και προτάσεις! Ο γαμπρός έδωσε τις απαραίτητες λεπτομέρειες..εγώ λέω πάντως ότι αν δεν έχετε να κάνετε κάτι την Παρασκευή στις 7 αξίζει να τον βοηθήσουμε.. ΠαράθεσηΔευ 03 Οκτ 2011, 2:22 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 108 από juliette22 Λίγο άσχετο με τις ανακοινώσεις γάμου, θα ήθελα να ρωτήσω πώς πηγαίνω για το γραφείο του κου Ζαννίκου. Απτις info στο site της σχολής είδα ότι το γραφείο του έχει τον αριθμό 310, αλλά τις προάλλες που το έψαξα δεν το βρήκα πουθενά. Αν ξέρει κανείς ας με βοηθήσει, γιατί 3 χρόνια σ'αυτή τη σχολή, ακόμα να το μάθω το Hogwarts!!! 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΔευ 03 Οκτ 2011, 3:45 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 109 από BrAVeSirRObin Απλά ήθελα να πώ ότι το βιβλίο του Μασαβέτα είναι καταπληκτικό και διαβάζετε πραγματικά ευχάριστα!!!! Ζήτημα να το έχω νιώσει αυτό με άλλες 5 βιβλία σε όλη την προ/μετά/σχολική ζωή μου Μακάρι όλα τα βιβλία να ήταν έτσι, τότε ναι! Και εγώ και πολλοί θα διαβάζαμε για κέφι και όχι τόσο από ''υποχρέωση''. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΠέμ 06 Οκτ 2011, 6:39 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 110 από Σοφια Πράγματι κι εμένα μου άρεσε! Φαίνεται πολύ προσεγμένο βιβλίο. Εμένα κάτι άλλο που μου άρεσε πολύ είναι που στο διαγώνισμα στο τέλος μας είχε βάλει ένα ποίημα του Καβάφη..Θεωρώ πάντως ότι αν μετρούσε στο βαθμό ο σχολιασμός του ποιήματος θα είχα περάσει σίγουρα.. Αλλά δυστυχώς δεν μετρούσε.. ΠαράθεσηΠέμ 06 Οκτ 2011, 6:56 pm