Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής

11
1. για τα cd έχεις δίκιο, και αυτά δίσκοι είναι :p
2.
ΑΡΑ 5ημέρες *(24-6)/ημέρα = 90 ώρες μουσικής.
Υποθέτοντας οτι κάθε CD είναι περίπου 40λεπτά της ώρας τότε στη δισκοθήκη μου έχω 225cds.
Και μετά λέει σε εμένα οτι δεν ξέρω να κάνω υπολογισμούς... :P Η ώρα έχει 60 λεπτά αγαπητή μου, όχι 100... :P
3. επιλέγω την κουρτίνα 4: "απλώς θέλω να σου σπάσω τα νεύρα" :P Η μικροβιολογία τα σπάει μέχρι στιγμής! (αλήθεια!)

edit: Το "τα σπάει" ήταν γενικότερη έκφραση. Δεν πάει στο "να σου σπάσω τα νεύρα" :rofl:

12
fotinit17 έγραψε:Ακόμη μία εξεταστική ξεκινησε λοιπόοοοον... :bleh:

Για το τρίτο έτος δε, ξεκίνησε με το φανταστικό και τρομερά ενδιαφερον μάθημα των Πολυμερών :bleh:

Περιττό να σας πω, οτι
  1. "διαβάζοντας" αυτό το μάθημα άκουσα απο την αρχή μέχρι το τέλος ΟΛΗ τη δισκοθηκη μου γύρω στις 5 φορές (και όχι η δισκοθήκη μου δεν είναι μικρή) :razz:
  2. Την "πρώτη" μέρα του διαβασματος αντί να αρχίσω το βιβλίο του μαθήματος προτίμησα ακουσον - ακουσον βιβλιο φιλοσοφικού περιεχομένου το οποίο το τελείωσα στο τσακ μπαμ. 100 σελ. φιλοσοφίας σερί! :inlove: Τόσο πολύ βαριόμουν τα πολυμερή!
  3. Ξεσκίστηκα να κατεβάζω και να βλέπω το "Game of Thrones" (νέα σειρά), αλλά δυστυχώς είχε μόνο 8 επεισόδεια, οπότε κατέληξα στο ν.2 (βλέπε αποπάνω :whistle: )
  4. Το τι τακτοποίηση έπεσε στα bookmarks δε λέγεται... :help:
  5. Το τι χάζεμα στο ταβάνι δε λέγεται, αυτό βέβαια με βοήθησε να εντοπίσω κάτι αραχνούλες και να τις εξολοθρέψω - 2 ώρες εξολόθρευση, όχι επειδη ήταν δύσκολο, αλλά επειδη βαριόμουν να διαβάσω!!!
Για πείτε μου και εσείς, τι κάνετε όταν σας πιάνει ο ιός της εξεταστικής? :whistle:

Αυτό το συμπέρασμα είναι το μόνο δεδομένο... παρένθεση (αν κ η εξεταστική δεν με πολυπιάνει) ο ιός είναι μάλλον πολύ κολλητικός! είδα σερί και τα 8 επεισόδια (Game of Thrones) το 9ο είναι στο σκαρί (χεχεχε) και ετοιμάζομαι να αρχίσω και τα βιβλία!!! :P
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

14
MakisH έγραψε:1. για τα cd έχεις δίκιο, και αυτά δίσκοι είναι :p
2.
ΑΡΑ 5ημέρες *(24-6)/ημέρα = 90 ώρες μουσικής.
Υποθέτοντας οτι κάθε CD είναι περίπου 40λεπτά της ώρας τότε στη δισκοθήκη μου έχω 225cds.
Και μετά λέει σε εμένα οτι δεν ξέρω να κάνω υπολογισμούς... :P Η ώρα έχει 60 λεπτά αγαπητή μου, όχι 100... :P
3. επιλέγω την κουρτίνα 4: "απλώς θέλω να σου σπάσω τα νεύρα" :P Η μικροβιολογία τα σπάει μέχρι στιγμής! (αλήθεια!)

edit: Το "τα σπάει" ήταν γενικότερη έκφραση. Δεν πάει στο "να σου σπάσω τα νεύρα" :rofl:
Καλα ρε καμμένο, τσέκαρες και τους υπολογισμούς μου??? :lol:

Τα νεύρα αγαπητέ δεν μου τα έσπασες, σε πρόλαβε το υδατικό περιβάλλον... :weep:
madadayo έγραψε:είδα σερί και τα 8 επεισόδια (Game of Thrones) το 9ο είναι στο σκαρί (χεχεχε) και ετοιμάζομαι να αρχίσω και τα βιβλία!!! :P
ΟΥΑΟΥ! 8 ώρες σερί με σειρά! Καιρό έχω να το κάνω, λέω να ξαναρχίσω τώρα στην εξεταστική :razz: Πωωω, μου θύμισες περίοδο prison break που καιγόμον μπροστά απο την οθόνη... :inlove:

Τα βιβλία πάντως πρέπει να είναι καταπληκτικά σύμφωνα με κάτι κριτικές που διάβασα και η μεταφορά στην οθόνη έχει γίνει πολύ καλά, αφού μελος του crew της σειράς είναι και ο συγγραφέας ;)
"I went numb when I learned to see..."

15
Ναι ναι! τη Δευτέρα βγαίνει και το 10 που θα κλείσει τη φετινή season και κατά πάσα πιθανότητα και το πρώτο βιβλίο....
άσε... τρελή πόρωση!!!! :) :) :)
...

17
Και νόμιζα ήμουν ο μόνος! Ξεκίνησα να βλέπω fairy tail αλλά φοβάμαι μν το τελειώσω πριν την εξεταστική και μετά δε έχω τι να κάνω! Έχω τραγούδια τόσες φορές που πρέπει να ψάξω να κατεβάσω καινούργια! Και μία μέρα που βαριόμουν πολύ έκατσα και είδα και 4 επεισόδια Μπομπ Σφουγγαράκη! Και δε μπορώ να ξεκινήσω κανένα παιχνίδι στο υπολογιστή γτ μετά θα πέσει εθισμός...

18
το fairy tail είναι μικρό σχετικά, αν κ απ' ό,τι μου είπαν τώρα στο manga γίνεται χαμός κ πανικός... you should catch up :P :P :P.
μην ανησυχείς, κ να το τελειώσεις, κάτι θα βρεις να ξεκινήσεις, it is known!
κ τολμώ να προτείνω το A Song of Ice and Fire... (δες παραπάνω post), είναι σίγουρο ότι 5 βιβλία χ 800 σελίδες κατα μέσο όρο (μην πω χίλιες) εεε μία εξεταστική τη βγάζουν ;)
...

19
Το βιβλίο έχει σχέση με το Game of thrones? Γτ δε το είδα με μια γρήγορη ματιά πάνω..:P Η αλήθεια είναι ότι θα θελα διαφορετικο απο το διάβασμα..Τώρα που το σκέφτομαι μου πήραν δώρο το Logicomic και το Captain America..Ισως βοηθήσουν και αυτά!:P Πάντως αν έχεις να προτείνεις κανένα καλό anime πες μου!

20
πολλά και καλά, seinen ή shounen???
σε seinen, monster, darker than black, death note.
σε shounen, nurarihyon no mago (αν κ η πρωτη season στο anime είναι λίγο απογοητευτική) αλλά το μνγακ κ η σ2 ειναι πολυ καλα!
...