Re: Ποδήλατο στην Αθήνα

12
1ος Ποδηλατικός Γύρος Γιατρών Χωρίς Σύνορα και Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών

Η ποδηλατοδρομία με κεντρικό μήνυμα «Πώς πάμε στη Σομαλία; Με ποδήλατο!» που διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί από την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι και περνώντας μέσα από κεντρικούς δρόμους της Αθήνας θα φτάσει στην Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού για να επιστρέψει και πάλι στο σημείο εκκίνησης (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Στην αφετηρία και στη διαδρομή θα βρίσκονται ομάδες ενημέρωσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα διανέμοντας ενημερωτικό υλικό και μοιράζοντας χαμόγελα και ενδιαφέρουσες πληροφορίες σε συμμετέχοντες και κοινό.

Πηγή
Μπορείτε να διβάσετε και το δελτίο τύπου στη σελίδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα
"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk

Re: Ποδήλατο στην Αθήνα

13
Αθήνα πόλη για ποδήλατο

Ένα νέο πιλοτικό σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας ανακοίνωσε ο δήμαρχος Άθηναίων Γιώργος Καμίνης. Θα υπάρχουν σταθμοί βάσης στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο Θησείο και στη Μητρόπολη.'

Ο δήμος διοργανώνει τον 20ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας, που θα διεξαχθεί στις 16 Οκτωβρίου.

Ο κ. Καμίνης, αναγνώρισε ότι «η Αθήνα είναι ίσως η λιγότερο φιλική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα στην ποδηλασία», κάτι που οφείλεται κατά τον ίδιο «σε δεκαετίες στρεβλών πολιτικών και λανθασμένων προτεραιοτήτων στην χωροταξία και τις μεταφορές που ουσιαστικά εκτόπισαν το ποδήλατο από τις πόλεις μας».

Υποστήριξε ότι θα υπάρξει μέριμνα και για την ασφαλή στάθμευση και σαν πρώτο βήμα ο δήμος θα κατασκευάσει κατάλληλες μπάρες στάθμευσης ποδηλάτων σε όλα τα δημοτικά κτίρια.

Χώροι στάθμευσης για τα ποδήλατα θα υπάρχουν στο Δημαρχιακό Μέγαρο της οδού Αθηνάς, στο Δημαρχείο στην οδό Λιοσίων, τη Δημοτική Αγορά στην Βαρβάκειο, τον Πολιτισμικό Οργανισμό στην Ακαδημίας, τη Δημοτική Πινακοθήκη στο Μεταξουργείο, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Σταθμό Λαρίσης και στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Πηγή
"I went numb when I learned to see..."

Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

15
Σήμερα, κάποιος πολύ καλός άνθρωπος μου έκλεψε το ποδήλατο... Το είχα μέσα στη Σχολή στον πρώτο όροφο δεμένο. Πρέπει να το πήραν μεταξύ 12:00 και 15:00 όταν γράφαμε δηλαδή τεχνική μηχανική... Ήταν ένα ασημένιο... Όποιος είδε κάτι ή το πήρε αυτός θα τον παρακαλούσα να μου πει!
Ευχαριστώ

17
Πραγματικά κάποιος θα πρέπει να δυσανασχέτησε παρα πολύ στην ιδέα ότι θα πάει με τα πόδια Κατεχάκη για να φτασει σε αυτό το σημείο..ή είδε τα θέματα της Τεχνικής Μηχανικής και αποφάσισε να ακολουθήσει την underground ζωή

18
enkoufo έγραψε:Σήμερα, κάποιος πολύ καλός άνθρωπος μου έκλεψε το ποδήλατο... Το είχα μέσα στη Σχολή στον πρώτο όροφο δεμένο. Πρέπει να το πήραν μεταξύ 12:00 και 15:00 όταν γράφαμε δηλαδή τεχνική μηχανική... Ήταν ένα ασημένιο... Όποιος είδε κάτι ή το πήρε αυτός θα τον παρακαλούσα να μου πει!
Ευχαριστώ
Πρόσφατα έκλεψαν και στους Μηχανολόγους ένα. Μήπως την έχει βρει κάποιος να κλέβει ποδήλατα στην πολυτεχνειούπολη;
Πώς το είχες δέσει; Αλυσίδα μηχανής; Την κόψανε;

Θα σου πρότεινα να το γράψεις και στο podilates.gr μπας και... :(

19
Ναι αλυσίδα χοντρή είχα... Ή την κόψανε ή την ανοίξανε με σπρέι και σφυρί... Δεν ξέρω... Πάντως είναι ξεφτίλα, τι να πω... Λες να πάω στον πρόεδρο να του το πω; Μπας και παίζουν εκεί πέρα τίποτα κάμερες..; Ή η στεναχώρια μου με κάνει να ονειρεύομαι;

20
Η στεναχωρια σου σε κανει να ονειρευεσαι... Δεν εχει καμια σχεση ο προεδρος και η σχολη. Μα καλα, εσυ μπροστα στο θυρωρειο κιολας δεν κλειδωνεις; Ρωτησες εκει αν ειδαν τπτ; Και να ειδαν δηλαδη... Τελος παντων...

Τυπωσε μια ανακοινωση με φωτογραφια του μοντελου παντως, ετσι για το γαμωτο. Μιας κοπελας παντως της το ειχαν κλεψει στου Ζωγραφου και το βρηκε μετα απο λιγο καιρο σε ποδηλαταδικο λεει. Δες και αυτο. Και φυσικα, μια δηλωση κλοπης, μπας και. Δες συο podilates λεει διαφορα σχετικα.