Re: Πείτε τίποτα.. 11 από tim Σκοτώνεσαι στο διάβασμα μάκη βλέπω:P People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 10:36 pm
Re: Πείτε τίποτα.. 12 από MakisH Θα μπορούσα να πω ότι έχω ανοιχτό το pc και το βιβλίο ταυτόχρονα για να παρακολουθώ το site, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει για σήμερα ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 10:39 pm
Re: Πείτε τίποτα.. 13 από MakisH Βασικά σήμερα είχα ορεξούλες "προγραμματιστικής" φύσεως. Αν πρόσεξες άλλαξα αρκετά την κεντρική σελίδα. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 10:40 pm
Re: Πείτε τίποτα.. 14 από johnanto Ήμουν σίγουρος ότι είχαν αλλάξει διάταξη αλλά λέω ποτέ δεν ξέρεις.. ΄Ωστε έτσι. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 10:46 pm
Re: Πείτε τίποτα.. 15 από tim Πρόσεξα τις αλλαγές!Συγχαρητήρια και χαράς το κουράγιο σου!Αν και μετά από ένα σημείο πρέπει να γίνεται χόμπυ το όλο θέμα@ People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 10:50 pm
Re: Πείτε τίποτα.. 16 από MakisH Ναι. Βασικά από χθες το ξεκίνησα. 1. Έκανα swap τις δυο πλαϊνές στήλες και έκανα λίγο μεγαλύτερη τη μια και λίγο μικρότερη την άλλη 2. Χώρισα τα links που αφορούσαν τα forums των σχολών του ΕΜΠ από τους υπόλοιπους συνδέσμους και έβαλα δίπλα τα αντίστοιχα favicons 3. Αφαίρεσα το μήνυμα για την προσφορά υλικού από το Welcome message (έπιανε πολύ χώρο) και έβαλα το link για το topic "Πρωτοετής?" 4. Έφυγε το άχρηστο, πλην διακοσμητικό, ημερολόγιο (ίσως κάποια στιγμή προστεθεί ένα ημερολόγιο με events) 5. Έφτιαξα ένα πανελάκι με συνδέσμους κυρίως μέσα στο site ("επίκαιρα" και "χρήσιμα") και μερικές ευχαριστίες στο τέλος, κυρίως για να γεμίσει λίγο ο άδειος χώρος. Αυτά. Στα "χρήσιμα" έβαλα πρόχειρα κάποια πράγματα, αν θέλετε κάτι άλλο πείτε. @tim: Μα... είναι χόμπι! Μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα παράλληλα και ο προγραμματισμός (αν και αυτό το κομμάτι δεν είναι πάντα ακριβώς προγραμματισμός, πες το κωδικοποίηση) μου αρέσει έτσι κι αλλιώς πάρα πολύ. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 13 Σεπ 2010, 10:56 pm
Re: Πείτε τίποτα.. 17 από αϊ-ο βαριέμαι.. In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 7:20 am
Re: Πείτε τίποτα.. 18 από johnanto Αυτή ακριβώς είναι η αξία του topic. Να μην βαριόμαστε. Αλλά όχι και στις 7 και 20 το πρωί. I'll try to forget you And I know that I will In a thousand years ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 9:01 am
Re: Πείτε τίποτα.. 19 από AleTSi MakisH έγραψε:Η εξεταστική γενικώς τελειώνει στις 31. Μέχρι τότε έχουμε διάφορα ο καθένας... Γι' αυτό ξεκίνα κι εσύ από τώρα να διαβάζεις. Άσχετο, το έχεις παρατηρήσει ότι είσαι γραμμένος από την Πέμπτη, δεν έχεις ακόμα γραφτεί στη σχολή και έχει ήδη 48 posts; Έχεις το 3.7% των συνολικών posts του forum και 12 posts/day. Ηρέμησε λίγο! MakisH, έλεος άνθρωπέ μου! 30 έχει ο Σεμπτέμβρης.. ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 11:12 am
Re: Πείτε τίποτα.. 20 από MakisH Συγγνώμη για το έγκλημα, δεν θα επαναληφθεί... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 14 Σεπ 2010, 11:18 am