Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 11 από MakisH να στη βρούνε στο google maps και να πληρώσεις! θέλω να φτιάξει η κατάσταση στην Ελλάδα. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 27 Ιούλ 2015, 5:26 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 12 από panos108 και να ερθει το τέλος του κόσμου την επόμενη μέρα Θέλω να μένω κοντά σε θάλασσα People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΔευ 27 Ιούλ 2015, 8:28 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 13 από KiritoShu Και να σου έρθει ένα τσουνάμι Θέλω να έρθει ο χειμώνας Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 27 Ιούλ 2015, 8:31 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 14 από MakisH Να είναι πάντα καλοκαίρι! Θέλω να είναι πάντα καλοκαίρι! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 27 Ιούλ 2015, 8:32 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 15 από panos108 Και να ζεις μόνιμα στη νορβηγία Θέλω να μάθω να παίζω βιολί People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΔευ 27 Ιούλ 2015, 8:42 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 16 από Papajim202 καταληγεις να παιζεις σε σκυλαδικο για την Παολα. Θελω να χασω 5 κιλα “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΔευ 27 Ιούλ 2015, 8:57 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 17 από Engegen Και γίνεσαι ο ήρωας από τον έμπορο της Βενετίας. Θέλω γκόμμενα! ΠαράθεσηΔευ 27 Ιούλ 2015, 9:03 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 18 από geoste Να σου κολλήσει η Ζωή η Κωσταντοπούλου. Για πάντα. Θέλω να χιονίσει στις 15 Αυγούστου. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟ "Ποιός τον χ@ζει τον πρεζάκια τον Κέρουακ; Μόνο Καββαδίας ρε!" ΠαράθεσηΔευ 27 Ιούλ 2015, 9:19 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 19 από PeriklisP και θα σε πιασει με μαγιο στην παραλια. Θελω να μαθω να πεταω αεροπλανο. In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΔευ 27 Ιούλ 2015, 10:09 pm
Re: Το κακό τζίνι (Παιχνίδι) 20 από KiritoShu το οποίο θα είναι της Malaysian Airways και θα εξαφανιστεί και αυτό Θέλω να γυρίσω το χρόνο πίσω Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 27 Ιούλ 2015, 10:12 pm