Re: Chemicovision 12 από maria93 Υπολόγισε κι εμένα Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΔευ 16 Σεπ 2013, 5:39 pm
Re: Chemicovision 13 από KiritoShu Άντε να μαζευομαστε!! Οι 4 εναπομείναντες μην ντρέπεστε!! Εκδηλωθείτε Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 16 Σεπ 2013, 8:35 pm
Re: Chemicovision 14 από PeriklisP Αντε, βαλε και μενα! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤετ 18 Σεπ 2013, 12:38 am
Re: Chemicovision 15 από MaHaHoU Κι εγώ θέλω この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΤετ 18 Σεπ 2013, 2:30 pm
Re: Chemicovision 16 από thanassious Μεγάλε είμαι κι εγώ μέσα! Ζεις με τους άλλους, δε ζεις για τους άλλους ΠαράθεσηΤετ 18 Σεπ 2013, 8:56 pm
Re: Chemicovision 17 από KiritoShu Και ο τελευταίος υποψήφιος είναι;; Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤετ 18 Σεπ 2013, 11:10 pm
Re: Chemicovision 18 από keiner Πριν τη δήλωση συμμετοχής κάποιες ερωτήσεις... Τί γίνεται σε περίπτωση που 2 συμμετέχοντες διαλέξουν τα ίδια τραγούδια? Πόσος χρόνος θα μεσολαβεί μεταξύ των γύρων? Δηλώνω και συμμετοχή ως τελευταίος υποψήφιος "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΠέμ 19 Σεπ 2013, 1:42 am
Re: Chemicovision 19 από KiritoShu Αν δω οτι μου στειλουν 2 ατομα το ιδιο τραγουδι, τους στελνω μηνυμα να αλλαξουν την συμμετοχη τους. Επειτα, θεωρω οτι δεν ειναι απαραιτητο να μεσολαβει καποιο χρονικο διαστημα μεταξυ των γυρων. Οταν τελειωνει ο ενας, λογικα θα ξεκινα ο επομενος. Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 19 Σεπ 2013, 10:18 am
Re: Chemicovision 20 από KiritoShu Εφοσον μαζευτηκαν και τα δωδεκα ατομα, ας ξεκινησει ο πρωτος γυρος!!!! Παρακαλεισθε οπως αποστειλετε τις συμμετοχες σας. Υποσημειωση: απο την ανακοινωση εναρξης καθε γυρου εχετε χρονικο περιθωριο 3 ημερων για να υποβαλλετε τις συμμετοχες. Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 19 Σεπ 2013, 10:23 am