Re: Λίγες... ειδήσεις!!! 11 από rgbtry92 Κοίτα στο ίνμποξ σου και θα δεις τραμπούκε του πληκτρολογίου και ψευτόμαγκα του διαδικτύου. Εφόσον έχω ποινικές ευθύνες και εσύ είσαι ένας νομοταγής πολίτης οφείλεις να με μηνύσεις. Μη φοβάσαι πως θα γίνεις τσιράκι της αστυνομίας. Είσαι ήδη ....... ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ (ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ) ΠαράθεσηΠέμ 11 Ιούλ 2013, 1:25 pm
Re: Έφοδος της αστυνομίας σε πορεία για τον Κ. Σακκά 12 από GK1992 Και μιας και μιλάμε για τσιράκια, ο BraveSirRobin καλείται να μην παραποιεί τα ηλεκτρονικά ίχνη του νήματος γιατί αποτελούν στοιχείο δικογραφίας. Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΠέμ 11 Ιούλ 2013, 1:33 pm
Re: Έφοδος της αστυνομίας σε πορεία για τον Κ. Σακκά 13 από rgbtry92 Λοιπόν μάγκα (ο Θεός να σε κάνει δηλαδή) τα στοιχεία μου τα έχεις οπότε αποφασίζεις αν αυτή η κόντρα θέλεις να μείνει σε διαδικτυακό επίπεδο ή αν θες να χοντρύνουμε και άλλο τα πράγματα. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ (ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ) ΠαράθεσηΠέμ 11 Ιούλ 2013, 1:39 pm
Re: Έφοδος της αστυνομίας σε πορεία για τον Κ. Σακκά 14 από GK1992 Γιατί αγόρι μου βιάζεσαι; Όπως έγραψα και απο πάνω τα γεγραμμένα είναι ήδη στοιχεία του κατηγορητηρίου. Τα υπόλοιπα θα τα πείς απο κοντά στα παιδιά. Να φας καλό πρωινό αύριο. Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΠέμ 11 Ιούλ 2013, 1:46 pm
Re: Έφοδος της αστυνομίας σε πορεία για τον Κ. Σακκά 15 από BrAVeSirRObin Να στε καλά ρε παιδιά, ξεκίνησε με γέλιο η μέρα ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΠέμ 11 Ιούλ 2013, 2:08 pm
Re: Έφοδος της αστυνομίας σε πορεία για τον Κ. Σακκά 16 από gavlas GK1992 έγραψε:Γιατί αγόρι μου βιάζεσαι; Όπως έγραψα και απο πάνω τα γεγραμμένα είναι ήδη στοιχεία του κατηγορητηρίου. Τα υπόλοιπα θα τα πείς απο κοντά στα παιδιά. Να φας καλό πρωινό αύριο. τι κατηγορητήριο ρε σούργελο; ανεβάζει ο άλλος ένα σοβαρό θέμα, πετάς εσύ τις παπάτζες σου και περιμένεις να σου φερθούν σαν τον άγιο πέτρο. σου σηκώνεται μου λες, έχεις στύσεις τρελές, μα δε γαμάς αυτούς που πρέπει, γιατί είσαι κεφτές ΠαράθεσηΠέμ 11 Ιούλ 2013, 4:18 pm
Re: Έφοδος της αστυνομίας σε πορεία για τον Κ. Σακκά 17 από GK1992 Θες να πεις οτι γράφω παπάτζες, Τζέσικα; Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΠέμ 11 Ιούλ 2013, 6:48 pm
Re: Έφοδος της αστυνομίας σε πορεία για τον Κ. Σακκά 18 από rgbtry92 GK1992 θα μιλήσεις ποτέ με επιχειρήματα ή συνέχεια θα έχεις αυτό το στυλάκι του είμαι γαμάτος και χάρη σας κάνω που σας μιλάω; ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ (ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ) ΠαράθεσηΠέμ 11 Ιούλ 2013, 6:54 pm
Re: Έφοδος της αστυνομίας σε πορεία για τον Κ. Σακκά 19 από GK1992 Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΠέμ 11 Ιούλ 2013, 7:00 pm
Re: Έφοδος της αστυνομίας σε πορεία για τον Κ. Σακκά 20 από BrAVeSirRObin Παιδιά, παιδιά λίγη ηρεμία παρακαλώ! Μην μαλώνετε, είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι! Παρακαλώ, να κρατηθεί λίγο το επίπεδο της κουβέντας. Με τις ύβρεις που ανταλλάσσεται δημιουργείται πόλωση στο κλίμα χωρίς λόγο. Παρακαλώ. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΠέμ 11 Ιούλ 2013, 10:03 pm