Re: Ας γνωριστούμε!

11
Καλωσήρθατε "Γιόκο-Όνο" και "Αλχημιστή"! Ανυπομονώ να σας δω να γράφετε, μπας και αποκτήσει λίγη ζωντάνια αυτό το μέρος...! :D

Όταν λες σου αρέσει η Αλχημεία; Σε ποιο βαθμό; Προσπαθείς κι εσύ να φτιάξεις χρυσάφι από σίδηρο; :P (τώρα που το σκέφτομαι, αυτό θα μπορούσε να είναι και πιο μεταφορικό...).

Το ότι ανυπομονείς να εγγραφείς στη σχολή φαίνεται από το ότι γράφτηκες ήδη εδώ. :P Δες αν θέλεις το link που λέει "Πρωτοετής?" πάνω πάνω και βοήθησέ μας να καλύψουμε τα όποια κενά. :)

12
Προσπαθώ όσο μπορώ να βρίσκω αλχημικές εικόνες και σύμβολα για την περιγραφή των διαδικασιών γιατί με τα κείμενα δεν θα τα πήγαινα καλά. :D Με ενδιαφέρει σαν ιστορία ανθρώπων που σπατάλησαν τη ζωή τους για να κάνουν κάτι σημαντικό...αλλά δεν πέτυχε. Ίσως και να μπορούσε να πετύχει, ξέρω 'γω.. Αν και το χρυσάφι δεν με αφορά τόσο, περισσότερο νοιάζομαι για τη φιλοσοφική λίθο. Για όποιον ενδιφέρεται http://en.wikipedia.org/wiki/Philosopher%27s_stone. Όσον αφορά τη σχολή τώρα, κοίταξα τη δημοσίευση Πρωτοετής και ομολογώ ότι έχει πολλά χρήσιμα πράγματα. Μόνο δύο παρατηρήσεις: 1.έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζονται τα ιατρικά για την εγγραφή στη σχολή, μετά από εντολή του Υπουργείου (προφανώς για να μην πληρώνει τους γιατρούς του δημοσίου που θα έγραφαν και θα πραγματοποιούσαν τις εξετάσεις :lol:) και 2. θα ήθελα να μάθω σύντομα το πότε ακριβώς γίνεται η εγγραφή, και αν θα γίνει μία μόνο μέρα ώστε να δούμε λίγο κόσμο, αν και δεν είμαι ιδιαίτερα του κόσμου. :oops:
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years

14
Γεία σας.Λέγομαι Κωνσταντίνος Π.Έχω τρελό κόλημα με τα μαθηματικά αλλα και την μουσική.Παίζω αρμόνιο και δισκαλο(κάτι σαν εκκλησιαστικό όργανο).Ανυπομονώ να εγγραφώ στην σχολή καθώς ήταν η πρώτη μου επιλογή και ελπίζω να δικαιωθώ.

16
Καλωσόρισες "Κωνσταντίνε Π." (προτιμάς το "Κωνσταντίνος" ή το "Κώστας"; )
Χαίρομαι που βλέπω εδώ μέσα φοιτητές που η σχολή ήταν η πρώτη τους επιλογή! Μη χάσετε την όρεξή σας παιδιά, όσο και αν απογοητευτείτε κάποιες στιγμές! :D Καλή αρχή εύχομαι!

Εσύ kop3110 γιατί προτίμησες τη σχολή μας; Χημεία;

18
Βασικά μου αρέσει πάρα πολύ και η χημεία και η βιολογία.Αλλά αμα πήγαινα βιολογικό θα ήταν πιο δύσκολο να βρω δουλειά.Έτσι νομίζω τουλάχιστον.Και η σχολή πιστεύω ότι συνδυάζει αρκετές επιστήμες.

19
kop3110 έγραψε:Μένω Κολωνό και κάνω στο εθνίκό ωδείο στο Περιστέρι..Είμαι ελεκτον 8..Kάνεις και εσύ?
Το πράσινο βιβλιαράκι ;) !Εγώ έκανα 11 χρόνια αρμόνιο-electone στο Νάκα στην Κηφισιά,αλλά σταμάτησα πρόπερσι μετά το Grade 4,γιατί ήθελε τρελό practise και δεν άντεχα..Έπιασα τα ντραμς μετα:)
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

20
Ναι, πιστεύω κι εγώ ότι έχει το ευρύτερο γνωσιοθεωρητικό πεδίο από τις σχολές του Πολυτεχνείου. Με αυτό το κριτήριο επέλεξα εγώ τη σχολή κυρίως.

Για το βιολογικό και το χημικό όντως είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα από δουλειά. Όχι ότι εμείς είμαστε σε τρελά καλύτερη μοίρα... Δυστυχώς η βιομηχανία στην Ελλάδα είναι περιορισμένη και υπάρχουν 3 τμήματα ΧΜ στην Ελλάδα.

Και μιας που πιάσαμε τη συζήτηση περί μουσικής, εγώ λίγη κιθάρα γρατζουνάω, αλλά θα ήθελα να ασχοληθώ με τύμπανα κάποια στιγμή. Αν δεν είσαι σε μπάντα όμως είναι λίγο βαρετό.