2012 - Ευχολογίες Mode 1 από BrAVeSirRObin Μάπα το 2012, ούτε καταστροφές ούτε τίποτα (ακόμα)! Πφφφφφ Καλή Χρονιά σε όλους , ευτυχισμένος ο νέος χρόνος σε όλα τα επίπεδα! (Πρώτο πόστ της χρονιάς! Δεν σας χάλασε! ) ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΚυρ 01 Ιαν 2012, 2:55 pm
Re: 2012 - Ευχολογίες Mode 2 από fotinit17 Καλή χρονιά και απο μένα!!! Εύχομαι σε όλους τους συμφορουμίτες υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες στην εξεταστική που έρχεται Spoiler: show(Δεύτερο πόστ της χρονιάς! Δεν σας χάλασε! ) "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΚυρ 01 Ιαν 2012, 8:16 pm
Re: 2012 - Ευχολογίες Mode 3 από MakisH [Κασέτα]Χρόνια πολλά παιδιά! Καλή χρονιά! Ό,τι επιθυμεί ο καθένας σας![/Κασέτα] Είθε φέτος: ...να μην καταστραφεί ο κόσμος ...να μην καταστραφεί η χώρα (αυτό δείχνει πιο πραγματικό) ...να μην ανατιναχθεί η σχολή από κανένα εργαστήριο ...όλα τα συστήματα να είναι γραμμικά και τα προβλήματα ακριβώς ορισμένα (F=0) Spoiler: showΚαι το πρώτο τοστ της χρονιάς: ΥΓ: ...και να ψυχθεί πλήρως ο αντιδραστήρας στη Φουκουσίμα! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 01 Ιαν 2012, 11:19 pm
Re: 2012 - Ευχολογίες Mode 4 από madadayo Καλή Χρονιά και από εμένα!!! πολλά like στο PS σου MakisH! Χρόνια Καλά και Δημιουργικά Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 02 Ιαν 2012, 2:57 pm
Re: 2012 - Ευχολογίες Mode 5 από Σοφια Χρόνια πολλά πολλά παιδιά!! Με υγεία, επιτυχίες, δημιουργικότητα!! ( α και πολλά λεφτάκια.. ) ΠαράθεσηΔευ 02 Ιαν 2012, 4:07 pm
Re: 2012 - Ευχολογίες Mode 6 από juliette22 Λοιπόν, επειδή το '11 αποδείχθηκε πολύ μεγάλο trol, και ναι μεν πραγματοποίησε τις ευχές μου αλλά όχι όπως τις εννούσα εγώ όταν τις έκανα .... ελπίζω το 2012 να φέρει στον καθένα από μας ό,τι επιθυμεί ακριβώς, όσοι από μας δεν ξέρουμε τι θέλουμε, να το βρούμε και να αρχίσουμε να το κυνηγάμε, να βρει η σχολή λεφτά και αναλώσιμα για να συνεχίσουν τα εργαστήρια και ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει (αναφέρομαι για τις 21/12/2012 ώρα 1:13 ) Spoiler: showΧα! Πέτυχα το φλουρί φέτος αλλά σε...μηλόπιτα 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΔευ 02 Ιαν 2012, 7:16 pm