Download Sites 1 από agnwstos Μήπως γνωρίζει κανένας κανένα site για να κατεβάζουμε ελεύθερα βιβλία,προγράμματα,κτλ.; ΠαράθεσηΔευ 17 Ιαν 2011, 10:01 pm
Re: Download Sites 2 από madadayo Ελπίζω να μην παραβαίνει τους κανόνες του forum, αλλά αν κ δεν είναι ένα συγκεκριμένο (εκτός από τα κλασσικά για papers όπως ο elsevier) μπορείς να βρεις διάφορα site, ανάλογα με το τι ψάχνεις. Δε νομίζω πως μπορεί να διασαφηνιστεί περισσότερο. Πάντως, με καλό ψάξιμο κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορα (πχ ο perry) Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 17 Ιαν 2011, 10:12 pm
Re: Download Sites 3 από agnwstos Εννοώ site που μπορείς να κατεβάζεις προγράμματα όπως το matlab και ξένη βιβλιογραφία που είναι απαραίτητη κυρίως στα τελυταία εξάμηνα.... ΠαράθεσηΔευ 17 Ιαν 2011, 10:42 pm
Re: Download Sites 4 από MakisH Εχμ... Ελπίζω να αναφέρεσαι σε download sites για ελεύθερα όπως είπες κι εσύ (free, open source κτλ) προγράμματα κτλ, αλλιώς το topic θα κλειδωθεί. Για open source free προγράμματα μια καλή πηγή είναι το SourceForge. Συγκεκριμένα για το MATLAB, βλέπε δυο πολύ καλούς (από ό,τι έχω ακούσει, δεν τους έχω δοκιμάσει) κλώνους στη βιβλιοθήκη μας, το Octave και το SciLab. Επίσης, το MATLAB μπορείς να το τρέχεις μέσω του NTUA Central Cloudfront, το οποίο είναι ιδιαίτερα δυνατό και εύκολο στη χρήση. Για βιβλιογραφία δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι ελεύθερο, ωστόσο αμφιβάλλω. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, μπορείς να χρησιμοποιείς το HEAL link (ή ό,τι έχει απομείνει από αυτό από συνδρομές) μέσω του ΕΜΠ. Υπενθυμίζω οτι, από τους όρους χρήσης: Απαγορεύεται η παραπομπή σε, η πρόσκληση για ανταλλαγή ή η επισύναψη αρχείων πορνογραφικού, παράνομου ή copyrighted υλικού ("πειρατικά" αρχεία και άλλα). Τα αρχεία ή οι παραπομπές (links κτλ) θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση και θα γίνονται συστάσεις στον εκάστοτε χρήστη. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 17 Ιαν 2011, 10:52 pm