Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

461
Xgal έγραψε:Εμένα δε μου αρέσει ούτε το γατόνι πιο πάνω! :P (ο άκυρος)
είσαι περίεργο κουμάσι Xgal... :P

@PeriklisP αν το ψάξεις βασίζονται σε διάφορους μύθους (πχ το επόμενο στάδιο είναι Garuda-mon). Αλλά εγώ θα πω ότι μου αρέσουν και οι εξελισμένες μορφές... όλα είνια θέμα άπ[οψης. Πχ για τη σύγκριση που κανες, εμένα πάντα μου φαινόταν αντιπαθητικός ο charizard και το ενδιάμεσο επίπεδο σε αντίθεση με το γλυκούλι charmanter... από την άλλη ίσως αυτό που να με ξίνιζε πάντα είναι ότι τη μια στιγμή λάτρευε τον Ash (κ μεταμορφώθηκε για να τον σώσει) και μετά το level up τους σνομπαρε όλους (κ καλα έκανε δλδ:P) και κυρίως τον Ash... φοβερή αλλαγη χαρακτήρα... σαν να μην ήταν το ίδιο άτομο
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

465
Το ένα μετά το άλλο ανοίγουν το τελευταίο διάστημα τα κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων σκύλων στην Ιαπωνία, μετά την αλλαγή της νομοθεσίας για τα κατοικίδια ζώα, που ορίζει ότι πρέπει να έχουν τη φροντίδα που τους αξίζει μέχρι να πεθάνουν.

«Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά χαίρομαι που τον ξαναείδα» δήλωσε στην εφημερίδα Japan News η Κιγιόμι Γιαμάντ, η οποία αποφάσισε να δώσει τον 13 ετών σκύλο της σε ένα κέντρο φροντίδας, αφού η ίδια δεν μπορούσε να του προσφέρει στο σπίτι ό,τι χρειαζόταν.

Σύμφωνα με το BBC, οι χρεώσεις για τη φιλοξενία των σκύλων φτάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και τα 1.860 δολάρια τον μήνα.
...

466
Συγνώμη αλλά είμαι ο μόνος που όταν πάω να βάλω το εικονίδιο μεταξή του :roll: & του :razz: (2η σειρά) βγαίνει το :oops: αντί αυτού που πατάω (που αναγράφει Embarrassed);(όχι πως είναι ζωντικής συμασίας αλλά τέλως πάντων :razz: )
ΥΓ. Πρέπει να υπάρχει πιο σχετικό topic για αυτήν την ερώτηση αλλά δεν θυμάμαι που (τώρα είναι που χρειάζομαι εκείνο το εικονίδιο).

470
ch12405 έγραψε:Μήπως μπορεί να μου πει κανείς που μπορώ να βρω ένα χάρτη της σχολής για ν βρίσκω που είναι το εκάστοτε εργαστήριο εύκολα?
στο site της σχολής σε κάθε εργαστήριο δείχνει πλέον την πτέρυγα στην οποία βρίσκεται!
...