Re: Πιωμένοι 31 από AnastasiaN Κάτω οι κακοί αντμίν Θίγονται τα δημοκρατικά αισθήματα των χαζοτροολ.. Πάντως στο φμπ εγώ βλέπω ταλαίπωρα πλάσματα να ψάχνουν θέματα και σος ενώ στο φόρουμ είναι όλα μαζεμένα.. Σου απαντάω για να μην κάθεσαι μόνος-μόνη Παρασκευή βράδυ, μιας και καταλαβαίνω το λόγο που κάθισες να γράψεις!! Βέβαια έχω δουλειά αλλά θα βρω λίγο χρόνο να σου κάνω παρέα Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΣάβ 31 Μάιος 2014, 1:02 am
Re: Πιωμένοι 32 από dapitus Κάνε μου παρέα γιατί δεν έχω φίλους...! Με κάνεις και αντ στο φβ; Δε θέλω να συζητάω σε ένα κρύο φόρουμ... θέλω κάτι πιο cossy! Αν έχεις χρόνο και δεν έχεις δουλειά πάντα... Τα ωραιότερα πράγματα δεν είναι πράγματα ΠαράθεσηΣάβ 31 Μάιος 2014, 1:05 am
Re: Πιωμένοι 33 από AnastasiaN dapitus έγραψε:Κάνε μου παρέα γιατί δεν έχω φίλους...! Με κάνεις και αντ στο φβ; Δε θέλω να συζητάω σε ένα κρύο φόρουμ... θέλω κάτι πιο cossy! Αν έχεις χρόνο και δεν έχεις δουλειά πάντα... Θα σε κάνω αν βρεις κάτι έξυπνο να πεις..Ήδη μου λείπουν τα παλιά καλά τρολ του φόρουμ. Αλλά έχεις δρόμο ακόμα.. Όταν τα καταφέρεις θα έχεις παρέα κάθε βράδυ!! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΣάβ 31 Μάιος 2014, 1:09 am
Re: Πιωμένοι 34 από dapitus Λετ μι τράι... Η ολική µέση ισχύς ενός περιοδικού σήµατος είναι ίση µε το άθροισµα των ισχύων όλων των όρων της εκθετικής σειράς Fourier! Ακόμα πιο έξυπνο; Τα ωραιότερα πράγματα δεν είναι πράγματα ΠαράθεσηΣάβ 31 Μάιος 2014, 1:17 am
Re: Πιωμένοι 35 από AnastasiaN FTIR? Naaaah!! Try harder!!! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΣάβ 31 Μάιος 2014, 1:22 am
Re: Πιωμένοι 36 από dapitus φακ... δε θα κάνω φίλους σήμερα... Τα ωραιότερα πράγματα δεν είναι πράγματα ΠαράθεσηΣάβ 31 Μάιος 2014, 1:36 am
Re: Πιωμένοι 37 από AnastasiaN dapitus έγραψε:φακ... δε θα κάνω φίλους σήμερα... Δοκίμασε αυτό!! Ίσως πετύχει!!! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΣάβ 31 Μάιος 2014, 1:43 am