Re: Chemicovision 301 από panos108 ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ! People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠέμ 21 Νοέμ 2013, 1:44 pm
Re: Chemicovision 302 από KiritoShu Χίλια συγγνώμη για την καθυστερηση.. Ιδου τα τραγούδια του 8ου γύρου 1.PeriklisP (Hungary) 2.alkinoos (Italy) 3.Χgal (Norway) 4.griega (Israel) 5.Overspark (France) 6.maria93 (Sweden) 7.MakisH (Cyprus) 8.keiner (Turkey) 9.panos108 (Azerbaijan) 10.thanassious (Greece) 11.DionisisB (Serbia) 12.MaHaHou (Finland) Εχετε μεχρι 29/11 να ψηφίσετε λόγω των συνθηκων. Ψηφίζει και το κοινό σε αυτόν το γύρο. Καλή ψήφο... Spoiler: show(Αν και η ψήφος πλεόν δε σημαίνει πολλά πράγματα) Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 21 Νοέμ 2013, 9:24 pm
Re: Chemicovision 303 από KiritoShu Λέω αυτόν το γύρο να ψηφίσω πρώτος εγώ (μιας και δεν ξέρω αν θα προλάβω στις επόμενες μέρες) Hungary: 6 points (Συμπαθητικό και μου είχε κολλησει για καμιά βδομαδα τον Ιούνιο) Italy: 0 points (Σοβαρά από όλα τα τραγούδια της Ιταλίας αυτό; Στην τύχη να έπαιρνες μια χρονιά καλύτερο θα έβρισκες.. Δεν περιμενα να έβαζα 0 στην Ιταλία) Norway: 8 points (Εντάξει, δεν θα το κάνω τόσο εύκολο) Israel: 12 points (Ίσως από τα πιο αδικημένα τραγούδια εκείνη τη βραδια... Κρίμα, ο τύπος έχει φωνάρα, και αν ψάξετε τους στίχους είναι αρκετά καλοί) France: 2 points ( No comment) Sweden: 10 points (Επίσης από τα αδικημένα εκείνης της βραδιάς... Βέβαια η Perelli ήταν τρομαχτική ομολογουμένως αλλά το τραγούδι ήταν ωραίο) Cyprus: 1 point (έχε χάρη που έχω προσωπικά με τα δύο κουλούρια πάλι... Τυχερε) Turkey: 7 points (μήπως τελικα να το γυρισεις στα ελληνοτούρκικα τσιφτετελοτράγουδα; Καλύτερα τα πας με αυτα) Azerbaijan: 5 points (Εντάξει το Azerbaijan έχει στείλει και καλύτερα) Greece: 4 points (Σοβαρά δεν ξέρω γιατί) Serbia: 0 points (Σου δίνω Σερβία και στέλνεις αυτό; Πού είναι o Zeljko, που είναι η Jelena Tomasevic; Έστω η Marija Serifovic..) Finland: 3 points (απλά τα υπόλοιπα ήταν χειρότερα.. Δε μου άρεσαν οι Lordi....) Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 21 Νοέμ 2013, 11:41 pm
Re: Chemicovision 304 από Papajim202 1. 4 (πέρασε και δεν ακούμπησε) 2. 3 (μπορούσες και καλύτερα) 3. 12 (δεν είχα ιδέα οτι είχε σχέση με eurovision ) 4. 8 5. 7 (για το μουντιάλ στη μπραζιλ οτι πρέπει ) 6. 5 7. 0 8. 2 9. 6 10. 1 (χαριστικά) 11. 0 12. 10 (η μόνη φορά που ψήφισα ) “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΠαρ 22 Νοέμ 2013, 11:58 am
Re: Chemicovision 305 από maria93 παίκτης 1:0 παίκτης 2:7 παίκτης 3:12(Αγαπάμε Secret Garden ) παίκτης 4:1 παίκτης 5:10 παίκτης 6: παίκτης 7:5 (Νομίζω υπήρχαν καλύτερα από την Κύπρο) παίκτης 8:4 παίκτης 9:8 παίκτης 10:6 παίκτης 11:2 παίκτης 12:3 Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΠαρ 22 Νοέμ 2013, 9:20 pm
Re: Chemicovision 306 από juliette22 1.Hungary: 3 (πολύ άχρωμο) 2.Italy: 1 3.Norway: 7 (κορυφαίο, αλλά ούτε κι εγώ θα στο κάνω τόσο εύκολο ) 4.Israel: 12 (ωραία επιλογή και μπράβο που δεν αρκέστηκες σε εύκολες λύσεις όπως Dana International) 5.France:- (είσαι σοβαρός? Παίζεις στην έδρα σου και στέλνεις αυτό? Πού είναι ο Sebastien Tellier, η Patricia Kaas, έστω μια France Gall?? Abominable.... ) 6.Sweden: 8 7.Cyprus: 10 (για το άρωμα νοσταλγίας, τη λάιβ ορχήστρα και τη νεανική κουάφ της Αννούλας ) 8.Turkey: 6 9.Azerbaijan: 5 (πολύ κιτς τα κοστουμια βρε παιδί μου) 10.Greece: 2 (τραγικός, ελπίζω να τρόλαρες) 11.Serbia: 0 (θα συμφωνήσω με Kirito) 12.Finland: 4 Πού είναι η Ουκρανία, γαμώτο???????? 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΠαρ 22 Νοέμ 2013, 9:43 pm
Re: Chemicovision 307 από KiritoShu H Ουκρανία απουσιάζει γιατί φοβόμουν ότι μπορεί να μοου στείλουν Ρουσλάνα ή Ani Lorak... Δεν το ριψοκινδύνευσα.. Βέβαια είδα και τα πιο "ασφαλή" που έδωσα.... Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠαρ 22 Νοέμ 2013, 11:46 pm
Re: Chemicovision 308 από Xgal Γιατί και οι 2 μου άρεσαν πάρα πολυ! ΠαράθεσηΣάβ 23 Νοέμ 2013, 12:39 am
Re: Chemicovision 309 από keiner παίκτης 13(Verka-Ukraine):+∞ πάικτης 1: 6(με άγγιξε ο στίχος) παίκτης 2: 7 (στηρίζουμε τους προγόνους του Μάριο του Μπαλοτέλι) παίκτης 3: 8 (έλα ρε άτιμε,από 3 χρονών βλέπεις Eurovision? ) παίκτης 4: 1(με τύφλωσε η ανάκλαση από το δαχτυλίδι του) παίκτης 5: 10 (πλούσιος στίχος,εγκρίνουμε ) παίκτης 6: 5 (το βλέμμα/χαμόγελο της μου θυμίζει κάποια από τη σχολήSpoiler: showόχι φοιτήτρια ) παίκτης 7: 0(Αν έβαζες τη Λία,θα είχες μεγαλύτερο βαθμό) παίκτης 8: - παίκτης 9: 2(η αλήθεια είναι ότι δεν είδα το βίντεο όταν βαθμολογούσα,αλλά βαριέμαι να αναπροσαρμόζω τη βαθμολογία τώρα...) παίκτης 10: 4(αν και έπρεπε να πάρεις 0 που δεν επέλεξες τον Μιχαλάκη) παίκτης 11: 3 (ωραία ...χώρα η Σερβία) παίκτης 12: 12 (γιατί έτσι...) Πάντως υπήρχαν σημαντικές απώλειες είναι η αλήθεια: Ισπανία Η μητέρα Ρωσία Αυστρία και φυσικά Λιθουανία "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΣάβ 23 Νοέμ 2013, 1:28 am
Re: Chemicovision 310 από Xgal 1.Hungary: 12 (Ωραία μουσική και φωνή, αρκετά χαλαρωτικό και μου άρεσε περισσότερο απο τα υπόλοιπα 11 τραγούδια) 2.Italy: 5 (Δοκίμασε το Nel blu, dipinto di blu ή το Non ho l'età νομίζω ότι εσένα θα σου αρέσουν αρκετά) 3.Norway: - (Δε είναι τυχαίο το ότι πήραν πρώτη θέση με βιολί 2 φορές ) 4.Israel: 7 (Θα συμφωνήσω με τον Keiner) 5.France: 2 (Μονότονο) 6.Sweden: 4 (Δε μου άρεσε ούτε το τραγούδι ούτε η τραγουδίστρια) 7.Cyprus: 0 (Περίμενα μία Ευριδίκη η αλήθεια είναι ή ένα Firefly) 8.Turkey: 6 (Πήραν την αρνητικότητα μου τα προηγούμενα και γλύτωσες) 9.Azerbaijan: 3(Δε τον χωνεύω πολύ τον Arash) 10.Greece: 8 11.Serbia: 1 (Nah, θα συμφωνήσω με του υπόλοιπους) 12.Finland: 10 Δύσκολες αποφάσεις, συγγνώμη αν αδίκησα κάποιον! Μόνο για το 12 μου είμαι σίγουρος (@keiner: Aπο 2001 ξεκίνησα, μου άρεσε σαν διαγωνισμός και ψάχτηκα περισσότερο έπειτα, btw τις λάτρευα τόοοοσο πολύ τις γιαγιάδες!! Θεές!) ΠαράθεσηΣάβ 23 Νοέμ 2013, 2:27 am