Εικόνες από το ΕΜΠ 1 από MakisH Βλέπω κατά καιρούς μερικές ωραίες ή ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από την πολυτεχνειούπολη, ανεβάστε εδώ ελεύθερα! Ξεκινάω: 1) Από τα τελευταία χιόνια στην πολυτεχνειούπολη. Σχετικό βίντεο εδώ. Σίγουρα έχει υπάρξει και πιο χιονισμένη, αν έχετε φωτογραφία, ανεβάστε! Χιόνια στην πολυτεχνειούπολη - 8/1/2013 2) Το Μεγάλο Αμφιθέατρο Χημικών (ΜΑΧ) στην Πατησίων, κτήριο Τοσίτσα. Το επισκέφτηκα πρώτη φορά χθες (11/3/2013), είναι πραγματικά μεγάλο! Έχει 20 σειρές, το κεντρικό κλίτος έχει 13 θέσεις σε κάθε σειρά, τα πλάγια από 5 σε κάθε σειρά (4 στα μπροστινά). Συνολικά υπολόγισα 436 θέσεις. Ο πίνακας είναι τεράστιος και ανεβοκατεβαίνει με ηλεκτρικό μηχανισμό. Για σύγκριση, τα δικά μας έχουν 10 σειρές και χωρητικότητα κάπου 100 θέσεων αν θυμάμαι καλά. (Είχατε κι εσείς την απορία πόσο μεγάλο είναι; ) Μεγάλο Αμφιθέατρο Χημικών (Πατησίων) - 11/3/2013 Θα πρότεινα πάντως να περιηγηθείτε μια φορά στο "κάτω" πολυτεχνείο, ειδικά στο κτήριο Αβέρωφ. Θα καταλάβετε... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 12 Μαρ 2013, 7:49 pm
Re: Εικόνες από το ΕΜΠ 2 από PeriklisP Χιονισμενο ΕΜΠ; Αυτο ειναι χιονισμενο ΕΜΠ! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤρί 12 Μαρ 2013, 8:39 pm
Re: Εικόνες από το ΕΜΠ 3 από keiner Επιτέλους δε θα πάνε χαμένες οι φωτογραφίες που είχα βγάλει Ένα δείγμα λοιπόν για το πως είναι η Πολυτεχνειούπολη στο μεγαλύτερο μέρος του έτους: Spoiler: showΒέβαια δεν είναι κι όλα ...ρόδινα στην Πολυτεχνειούπολη: Ερώτηση :Εχει κανείς ιδέα τί είναι το παρακάτω? Spoiler: showΤέλος,spoiler για ένα πιθανό μέρος για πικ-νικ στην Πολυτεχνειούπολη "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΤρί 12 Μαρ 2013, 9:03 pm
Re: Εικόνες από το ΕΜΠ 4 από αϊ-ο Το παλιο γυμναστηριο In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΤρί 12 Μαρ 2013, 9:08 pm
Re: Εικόνες από το ΕΜΠ 5 από i griega Η συγκεκριμένη λήψη έγινε στις 22-2-2013, τότε που είχε πνιγεί η Αθήνα απ' τη βροχή (και εμείς δίναμε Μαθηματικά ΙΙΙ). Συνημμένα Έξοδος Κοκκινοπούλου ΠαράθεσηΤρί 12 Μαρ 2013, 11:20 pm
Re: Εικόνες από το ΕΜΠ 6 από Xgal Ρε άλλου πάω εγώ? Αυτές οι φωτογραφίες είναι πολύ όμορφες! ΠαράθεσηΤρί 12 Μαρ 2013, 11:50 pm
Re: Εικόνες από το ΕΜΠ 7 από i griega Καλή άνοιξη! Αυτή η λήψη έγινε την Παρασκευή πριν κλείσουμε για το Πάσχα, στον κόκκινο δρόμο απέναντι από την εκκλησία. Συνημμένα ΠαράθεσηΔευ 06 Μάιος 2013, 11:10 am
Re: Εικόνες από το ΕΜΠ 9 από MakisH Στη σελίδα του forum στο facebook ανέβηκαν οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται. Οι περισσότερες (όχι όλες) είναι φωτογραφίες που έχω τραβήξει εγώ τα τελευταία πέντε χρόνια. Ελπίζω να σας αρέσουν! edit: Ανέβηκαν και μερικές από αυτές που ανεβάσατε εσείς εδώ, αποδίδοντας τα κατάλληλα credits. @keiner: Στη φωτογραφία που ρωτάς "τι είναι αυτό", εκτός από το παλιό γυμναστήριο, δίπλα του είναι ο νέος παιδικός σταθμός που χτίζεται για τα παιδιά των εργαζομένων στο ΕΜΠ. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== Συνημμένα ChemEngPhotos.zip Φωτογραφίες από τη Σχολή (7.36 MiB) Μεταφορτώθηκε 204 φορές ΠαράθεσηΚυρ 23 Ιουν 2013, 1:13 pm
Re: Εικόνες από το ΕΜΠ 10 από maria93 Νοέμβριος του 2011(Εξερευνώντας τη σχολή μου ως ψαράκι) Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone Συνημμένα Νομίζω είναι πλήρως αναγνωρίσιμο το σημείο, τα λόγια είναι περιττά Το αίθριο του 2ου ορόφου της σχολής μας, ανεβαίνοντας προς την πτέρυγα Δ Ομοίως Κάπου κοντά στις παλιές εστίες ΠαράθεσηΚυρ 17 Νοέμ 2013, 12:16 pm