Re: Ανέκδοτα! 11 από fotinit17 «ο ΓΑΠ είναι καλός πρωθυπουργός αλλά σε rewind!! σκέψου τα όλα με αυτή τη σειρά : αρχικά μας ζητάει δημοψήφισμα, έπειτα κουρεύει το χρέος κατά 50%, τέλος παίρνει και 110 δις από το δντ και μετά ανακοινώνει πως «λεφτά υπάρχουν!» … ποιος μαλάκας του έδωσε ανάποδα το ντοσιέ;» "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 02 Νοέμ 2011, 8:21 pm
Re: Ανέκδοτα! 12 από fotinit17 Ας ξεθάψουμε το συγκεκριμένο τόπικ τώρα που αρχίζει και η εξεταστική Κόρη: - Μπαμπά, εχθές ένας νεαρός από το σχολείο, μου είπε κάτι που δεν το καταλαβαίνω. Μου είπε ότι έχω καταπληκτικό σασί, δυο πανέμορφα αμορτισέρ και δυο φοβερούς προφυλακτήρες. Τι εννοούσε; Μπαμπάς: - Να πεις στον νεαρό, ότι έτσι κι ανοίξει το καπό για να μετρήσει πόσο είναι το λάδι στη μηχανή, θα του «τσακίσω» την εξάτμιση. "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 06 Ιουν 2012, 6:29 pm
Re: Ανέκδοτα! 13 από Σοφια Χαχαχαχαχα...... Ρε που το βρήκες?? Αν έχεις ανακαλύψει κανένα τέτοιο site πες το μας!!! ΠαράθεσηΤετ 06 Ιουν 2012, 7:24 pm
Re: Ανέκδοτα! 14 από Xgal Πάει ο Χριστός στην Ιερουσαλήμ προσπαθώντας να βρει τον πατέρα του. Στο δρόμο συναντά έναν γεράκο: - Πού πας παλικάρι μου; - Ψάχνω τον πατέρα μου που τον έχω χάσει. - Τι σύμπτωση και εγώ ψάχνω για το γιο μου, που τον έχω χάσει. - Εμένα ο πατέρας μου είναι φτωχός. - Και εγώ παιδί μου ,πάμφτωχος είμαι. - Ξέρεις ο πατέρας μου εμένα είναι ξυλουργός. - Άκου να δεις !! Κι εγώ ξυλουργός είμαι. - Όμως με εμένα υπάρχει ακόμα ένα παράξενο: Δε γεννήθηκα με φυσιολογικό τρόπο. - Μα ούτε και το παιδί μου γεννήθηκε με φυσιολογικό τρόπο. Κοιτάζονται για λίγα δευτερόλεπτα και κλαίγοντας πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου: -Πατέρα μου!!! -Πινόκιο!!! Πηγή:www.kazam.gr ΠαράθεσηΤετ 06 Ιουν 2012, 8:15 pm
Re: Ανέκδοτα! 15 από maria Μπαίνει ένας γύφτος στο τρένο με την κιθάρα του και αρχίζει να τραγουδά: "Τέλω να πετάνω, τέλω να πετάνω..." Αγανακτεί ο διπλανός: - Αμα δεν σκάσεις θα πετάξω τον γιο σου από το τρένο! Συνεχίζει ο γύφτος: "Τέλω να πετάνω, τέλω να πετάνω..." Πιάνει ο διπλανός τον μικρό, και τον πετά από το παράθυρο. Τραγουδά ο γύφτος: "Ντεν ήτανε ντικός μου, ντεν ήτανε ντικός μου..!" - Αμα συνεχίσεις να τραγουδάς, θα πετάξω την βαλίτσα σου! Συνεχίζει ο γύφτος: "Τέλω να πετάνω, τέλω να πετάνω..." Πιάνει ο διπλανός την βαλίτσα και την πετά από το παράθυρο. Τραγουδά ο γύφτος: "Ντεν ήτανε ντικιά μου, ντεν ήτανε ντικιά μου...!" Και μετά ξανά: "Τέλω να πετάνω, τέλω να πετάνω..." - Αμα δεν σκάσεις θα πετάξω και εσένα από το τρένο. Συνεχίζει ο γύφτος: "Τέλω να πετάνω, τέλω να πετάνω..." Πιάνει ο διπλανός τον γύφτο, και τον πετά από το παράθυρο. Τραγουδά ο γύφτος: "Αυτό είναι το χωριό μου, αυτό είναι το χωριό μου..." ΠαράθεσηΤετ 06 Ιουν 2012, 9:45 pm
Re: Ανέκδοτα! 16 από maria Πατέρας με 3 γιούς, σπουδάζει τον ένα γιατρό, το δεύτερο μηχανικό και τον τρίτο δικηγόρο. Βάζει τους γιους του να δώσουν όρκο ως εξής:όταν αυτός πεθάνει,ο κάθε γιος του πρέπει να του αφησει στο μνήμα του από 10.000 ευρώ, ως συμβολική προσφορά του καθενός για τις παροχές που αυτός έδωσε στους γιους του για να γίνουν εξέχοντα μέλη της κοινωνίας.. Πεθαίνει ο πατέρας, πάει ο γιατρός στο μνήμα με 10.000 ευρώ μετρητά και ένα γράμμα "Πατέρα, εκπληρώνω τον όρκο που έδωσα, εγώ ο γιος σου ο γιατρός και σου επιστρέφω τα 10.000 ευρώ ως συμβολική ανταπόδωση των προσφορών σου για να γίνω αυτό που είμαι." Πάει ο μηχανικός με επίσης 10.000 ευρώ μετρητά, τα αφήνει δίπλα στα 10.000 ευρώ του αδερφού του του γιατρού και αφήνει το γράμμα "Πατέρα, εκπληρώνω τον όρκο που έδωσα, εγώ ο γιος σου ο μηχανικός και σου επιστρέφω τα 10.000 ευρώ ως συμβολική ανταπόδωση των προσφορών σου για να γίνω αυτό που είμαι." Πάει ο τρίτος γιος στο μνήμα, ο δικηγόρος, βγάζει το μπλοκάκι των επιταγών του, κόβει μια επιταγή και αφήνει το γράμμα "Πατέρα, εκπληρώνω τον όρκο που σου έδωσα, εγώ ο γιος σου ο δικηγόρος. Σου αφήνω *ονομαστική *επιταγή 30.000 ευρώ και παίρνω ρέστα 20.000 ευρώ από αυτά τα μετρητά που βρήκα πάνω στο μνήμα σου". ΠαράθεσηΤετ 06 Ιουν 2012, 10:00 pm