Re: Νέες Ανακαλύψεις/Τεχνολογίες

71
άντε και στα ευπώλητα του Παπασωτηρίου εύχομαι
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

73
δεν ξέρω ποιος τρολλάρει ποιον πλέον σε αυτο το τόπικ
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

74
Και θεωρεις πως εμεις απ τη σχολη που βγαινουμε με αυτα που εχουν δει τα ματια μας απο καθηγητες μας που γραφουν βιβλια θα το εκτιμησουμε πολυ ε;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :tomato: :tomato: :tomato: :rofl: :rofl: :rofl:
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”

75
Τετοια περιοδικά λέτε να υπάρχουν και για χημική μηχανική? Δεν θα φαινόταν άσχημα να γράφω οτι έχω δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, πριν ακόμα παρω πτυχίο.

76
Papajim202 έγραψε:Και θεωρεις πως εμεις απ τη σχολη που βγαινουμε με αυτα που εχουν δει τα ματια μας απο καθηγητες μας που γραφουν βιβλια θα το εκτιμησουμε πολυ ε;
Και νομίζεις ότι αν μου ζητήσεις εργασία εγώ θα εκτιμήσω το πτυχίο σου? :rofl: :rofl: :rofl: :tomato: :tomato: :tomato:

77
seismic έγραψε:
Papajim202 έγραψε:Και θεωρεις πως εμεις απ τη σχολη που βγαινουμε με αυτα που εχουν δει τα ματια μας απο καθηγητες μας που γραφουν βιβλια θα το εκτιμησουμε πολυ ε;
Και νομίζεις ότι αν μου ζητήσεις εργασία εγώ θα εκτιμήσω το πτυχίο σου? :rofl: :rofl: :rofl: :tomato: :tomato: :tomato:
Μπα, κανείς δεν εννοούσε αυτό, απλώς λέμε για το πόσο άχρηστα είναι ορισμένα συγγράμματα/δημοσιεύσεις. Το πτυχίο για να το εκτιμήσεις πρέπει να μπορείς και να το κρίνεις, που απ'ότι φαίνεται δεν μπορείς και βγάζεις κόμπλεξ απορρίπτοντας το.
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟ
"Ποιός τον χ@ζει τον πρεζάκια τον Κέρουακ; Μόνο Καββαδίας ρε!"

78
Κοιτα φιλε seismic να βγαλεις το βιβλιο σου και ασε το δικο μου πτυχιο.
Ενα συνηθες προβλημα οταν γραφουν καθηγητες μας βιβλια ειναι η τεραστια βιβλιογραφια και οι αναφορες (ουσιαστικα πεφτει αντιγραφη απο ξενα συγγραματα). Εχω την αισθηση οτι εσυ δεν θα εχεις τετοιο θεμα....
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”

80
Ελπίζω να μην φτάσω σε σημείο να ζητάω δουλειά από άτομο που γράφει στο δικό του paper λάθος το ονομά του (N.L.Ioannis) :tomato: και πιστεύει οτι μια γυναίκα περπατάει στην επιφάνεια του Άρη :tomato: και διάβασε για τουρμπίνες χωρίς κάυσιμο και κινητήρες αντιβαρύτητας και το 'χαψε :tomato: .

Τι νομιζες seismic, μόνο εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Internet? (+ πολύ ελεύθερο χρόνο)