Ανοικτή σύγκλητος για τις αλλαγές στην παιδεία στις 3/12 1 από MakisH Επισυνάπτεται η ανακοίνωση της πρυτανείας για διεξαγωγή "ανοικτής συγκλήτου" για τις αλλαγές που προωθούνται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 στην αίθουσα τελετών του κτιρίου διοίκησης, ενώ στο τριήμερο 15-17 Νοεμβρίου θα γίνει μια αρχική συζήτηση επί του θέματος. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== Συνημμένα 2010-11-06_196214_anakoinosh_anoikth_sygklhtos_5-11-10_v01.pdf Ανακοίνωση περί της Ανοικτής Συγκλήτου για τις αλλαγές στην παιδεία (189.96 KiB) Μεταφορτώθηκε 152 φορές ΠαράθεσηΣάβ 06 Νοέμ 2010, 8:23 pm
Re: Ανοικτή σύγκλητος για τις αλλαγές στην παιδεία στις 3/12 2 από MakisH Υπενθυμίζω ότι την Παρασκευή που μας έρχεται (3/12) θα γίνει ανοικτή σύγκλητος με μοναδικό θέμα "Διάλογος για το Θεσμικό Πλαίσιο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης". Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί, στα αμφιθέατρα 1 και 2 της σχολής Πολιτικών Μηχανικών. Διαβάστε την σχετική πρόσκληση. Να είμαστε όλοι εκεί! Να άλλη μια (πιο επίσημη) ευκαιρία να ενημερωθούμε επί του θέματος... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 01 Δεκ 2010, 9:53 am
Re: Ανοικτή σύγκλητος για τις αλλαγές στην παιδεία στις 3/12 3 από MakisH Bump: Αύριο είναι η σύγκλητος. Ξεκινάει στις 9, αλλά υποθέσω οτι θα κρατήσει αρκετές ώρες. Όσοι δεν έχετε ενημερωθεί αρκετά ή θέλουν να ακούσουν διάφορες απόψεις (και εγώ μαζί σας), ελάτε να πάμε αύριο να ακούσουμε, νομίζω θα είναι όλες οι πλευρές εκεί και η συζήτηση θα είναι οργανωμένη... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 02 Δεκ 2010, 8:39 pm
Re: Ανοικτή σύγκλητος για τις αλλαγές στην παιδεία στις 3/12 4 από MakisH Πραγματικά, πολύ ωραία η όλη συζήτηση σήμερα στο αμφιθέατρο των ΠΜ, όσοι δεν ήρθατε ίσως και να χάσατε. Δεν θέλω να γράψω εγώ τι έγινε στη σύγκλητο, καθώς μάλλον θα ακολουθήσει mini-αρθράκι από μια κοπέλα που είχαμε πάει παρέα και η οποία κράτησε και μερικές σημειώσεις. Μια ερώτηση πάντως για όσους παρευρέθησαν: Προσωπικά πήγα περίπου στις 9:20 (ακαδημαϊκό "τέταρτο" ) και έφυγα λίγο πριν τις 15:00 (2 ομιλητές μετά τον κ. Χριστοδουλίδη). Τι ώρα τελείωσε η διαδικασία και τι το ιδιαίτερο έγινε από εκεί και μετά; Στον κατάλογο ομιλητών πρέπει να ήταν γύρω στα 8-9 άτομα ακόμα... Τι άλλο ακολούθησε εκτός από αυτές τις τοποθετήσεις; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 03 Δεκ 2010, 11:33 pm
Re: Ανοικτή σύγκλητος για τις αλλαγές στην παιδεία στις 3/12 5 από MakisH Δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η απόφαση της Ανοικτής Συγκλήτου της 3ης Δεκεμβρίου. Δείτε την εδώ ή στο επισυναπτόμενο. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== Συνημμένα Απόφαση Συγκλήτου 3Δεκ2010.pdf Απόφαση ανοικτής συγκλήτου ΕΜΠ 3/12/2010 (42.73 KiB) Μεταφορτώθηκε 155 φορές ΠαράθεσηΤρί 07 Δεκ 2010, 9:41 pm