Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Ανοικτή σύγκλητος για τις αλλαγές στην παιδεία στις 3/12

1
Επισυνάπτεται η ανακοίνωση της πρυτανείας για διεξαγωγή "ανοικτής συγκλήτου" για τις αλλαγές που προωθούνται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 στην αίθουσα τελετών του κτιρίου διοίκησης, ενώ στο τριήμερο 15-17 Νοεμβρίου θα γίνει μια αρχική συζήτηση επί του θέματος.
Συνημμένα
2010-11-06_196214_anakoinosh_anoikth_sygklhtos_5-11-10_v01.pdf
Ανακοίνωση περί της Ανοικτής Συγκλήτου για τις αλλαγές στην παιδεία
(189.96 KiB) Μεταφορτώθηκε 152 φορές

Re: Ανοικτή σύγκλητος για τις αλλαγές στην παιδεία στις 3/12

2
Υπενθυμίζω ότι την Παρασκευή που μας έρχεται (3/12) θα γίνει ανοικτή σύγκλητος με μοναδικό θέμα "Διάλογος για το Θεσμικό Πλαίσιο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης".

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί, στα αμφιθέατρα 1 και 2 της σχολής Πολιτικών Μηχανικών.
Διαβάστε την σχετική πρόσκληση.

Να είμαστε όλοι εκεί! Να άλλη μια (πιο επίσημη) ευκαιρία να ενημερωθούμε επί του θέματος...

3
Bump: Αύριο είναι η σύγκλητος. Ξεκινάει στις 9, αλλά υποθέσω οτι θα κρατήσει αρκετές ώρες. Όσοι δεν έχετε ενημερωθεί αρκετά ή θέλουν να ακούσουν διάφορες απόψεις (και εγώ μαζί σας), ελάτε να πάμε αύριο να ακούσουμε, νομίζω θα είναι όλες οι πλευρές εκεί και η συζήτηση θα είναι οργανωμένη...

4
Πραγματικά, πολύ ωραία η όλη συζήτηση σήμερα στο αμφιθέατρο των ΠΜ, όσοι δεν ήρθατε ίσως και να χάσατε. Δεν θέλω να γράψω εγώ τι έγινε στη σύγκλητο, καθώς μάλλον θα ακολουθήσει mini-αρθράκι από μια κοπέλα που είχαμε πάει παρέα και η οποία κράτησε και μερικές σημειώσεις.

Μια ερώτηση πάντως για όσους παρευρέθησαν: Προσωπικά πήγα περίπου στις 9:20 (ακαδημαϊκό "τέταρτο" :p ) και έφυγα λίγο πριν τις 15:00 (2 ομιλητές μετά τον κ. Χριστοδουλίδη). Τι ώρα τελείωσε η διαδικασία και τι το ιδιαίτερο έγινε από εκεί και μετά; Στον κατάλογο ομιλητών πρέπει να ήταν γύρω στα 8-9 άτομα ακόμα... Τι άλλο ακολούθησε εκτός από αυτές τις τοποθετήσεις;

5
Δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η απόφαση της Ανοικτής Συγκλήτου της 3ης Δεκεμβρίου. Δείτε την εδώ ή στο επισυναπτόμενο.
Συνημμένα
Απόφαση Συγκλήτου 3Δεκ2010.pdf
Απόφαση ανοικτής συγκλήτου ΕΜΠ 3/12/2010
(42.73 KiB) Μεταφορτώθηκε 155 φορές