Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Ηθικό πλεονέκτημα

1
Υπάρχει πλεονέκτημα στο χέρι; Η απάντηση από τον καθηγητή διαιτησίας καθηγητή «Πολιτικών Θεωριών των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών» στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά [1] (και Υπουργό Εξωτερικών) Νικολάκη Κοτζιά.

http://www.alfavita.gr/arthron/skase-ma ... hanato-ton

Υ.Γ. Bonus το γεγονός ότι πηγή της ανάρτησης αποτελεί όχι ο εμετικός ΣΚΑΙ αλλά η μέχρι πρότινος γνωστή για τη φιλοκυβερνητική προπαγάνδα τοποθέτηση της ιστοσελίδα alfavita.gr (φυσικά όχι πηγή του πρωτοτύπου, αλλά συχνά η αναδημοσίευση έχει άλλη αξία).
Spoiler: show
Υ.Γ. 2. Quiz/Plot twist: Το είπε ο κύριος Κοτζιάς ή κάποιος εγκάθετος;
[1] Πηγή Wikipedia αντί για Scopus, συγχωρέστε με που δε γνώριζα το επάγγελμα του κυρίου Υπουργού. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι θα μιλούσε έτσι σε φοιτητή του, αλλά ίσως θα έπρεπε βάση του επιπέδου του προϊσταμένου του στο συγκεκριμένο πόστο Νικολάκη Φίλη.
Kuchiki Byakuya