Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Re: Παρεμπόδιση εκπαιδευτικής διαδικασίας

71
Πάντως περνώντας χτες τυχαία έξω από το γραφείο της κ. Διακουλάκη μια καθαρίστρια εκεί που έτριβε ένα γραφείο να φύγει η μπογιά μονολογούσε: "εμάς δεν μας σκέφτηκαν όταν το έκαναν αυτό;" Θα μου πείτε ότι είναι επουσιώδες, αλλά δεν ξέρω, για μένα αυτή η φράση σήμαινε πάρα πολλά και με άγγιξε ίσως περισσότερο κι από την ίδια την επίθεση.

72
nansy έγραψε:Πάντως περνώντας χτες τυχαία έξω από το γραφείο της κ. Διακουλάκη μια καθαρίστρια εκεί που έτριβε ένα γραφείο να φύγει η μπογιά μονολογούσε: "εμάς δεν μας σκέφτηκαν όταν το έκαναν αυτό;" Θα μου πείτε ότι είναι επουσιώδες, αλλά δεν ξέρω, για μένα αυτή η φράση σήμαινε πάρα πολλά και με άγγιξε ίσως περισσότερο κι από την ίδια την επίθεση.
Δε θα το χαρακτήριζα καθόλου επουσιώδες! Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα! Θα έλεγα ότι από εκεί ξεκινάνε όλα. Γιατί αν σεβόμασταν έστω και λίγο τη δουλειά των άλλων και την περιουσία (δημόσια ή ιδιωτική) ε θα είχαμε φθάσει ούτε εδώ που είμαστε ούτε να συζητάμε τέτοια πράγματα!
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

73
Ακριβώς! Και δεν ήταν μόνο οι καθαρίστριες που τους βγήκε η πίστη. Ήταν αρκετοί μέσα στο γραφείο, άλλοι έβαφαν, άλλοι καθάριζαν, άλλοι έβγαλαν στόρια, καρέκλες κλπ κλπ. Το πρωί που πέρασα οι καθαρίστριες είχαν φρικάρει, πάλευαν με σπάτουλα να καθαρίσουν τον τοίχο κ το απόγευμα κατά τις 3-4 ακόμα έβαφαν και τα πράγματα ήταν στο διάδρομο!

Τελικά μάλλον αυτοί την πλήρωσαν την νύφη!!!
"I went numb when I learned to see..."